Saloos sprchový olej

pondělí, listopadu 21, 2016

Krásný dobrý den,
věřím, že jste si prodloužený víkend skvěle užily, alespoň na chvilku jste odložily zimní bundy a měly čas o sebe dostatečně pečovat a věnovat se jakýmkoli aktivitám. Já se přiznám, že jsem si víkend, po dlouhé době, užila náramně a ne pracovně. A to bych nebyla já, abych si neudělala chviličku na sebe a trošku se nerozmazlovala, což mě, při pobytu ve vaně, přivedlo na myšlenku toho, že jsem vám ještě neřekla nic o kousku, který mi, právě v té vaně dělá již nějakou dobu společnost.


Dnes to tedy bude povídání o sprchovém oleji Saloos. Ano, slyšíte dobře. Žádný sprchový gel či mléko, ale olej. Ten má za úkol opatrně ale důsledně smývat z pokožky nečistoty bez toho, aniž by jí narušil. Neměl by vysušovat, ale zároveň taky ne zbytečně přemašťovat. Velkou zajímavostí je fakt, že olej (logicky) nepění. Po kontaktu s vodou vytvoří na pokožce jemnou, bílou emulzi, která nejen že vaši pleť očistí, ale měla by napomáhat k obnově lipidového filmu, regeneraci a pochopitelně hydratovat. V nabídce je hned šestnáct rozličných olejů s obsahem 125 ml, takže si každý přijde na své. U mě se usídlila varianta Lemongrass.


Lemongrass je olej, který má, krom všech výše zmíněných vlastností, za úkol také pomáhat koncentraci a povzbuzovat při únavě a vyčerpání. V jeho složení naleznete bio slunečnicový+sezamový+mandlový olej, esenciální olej lemongrass, vitamíny A, E a F.
Jak jsem již psala v úvodu, stačí si nalít malé množství oleje do dlaně, rozetřít ho na vlhkou pokožku, kde vytvoří bělavou emulzi a tu pak velmi jednoduše smyjete vodou. 


Co vás na sprchovém oleji jistě zaujme na první otevření, je velmi příjemná, osvěžující vůně. Pokud jste po náročném dni unavené, takováto parfemace vás opravdu probudí a povzbudí, alespoň po mysli. Musím také přiznat, že jsem se práce s olejem nejdříve bála, přeci jen se jedná o produkt, který jsem nikdy před tím neměla. Ale obavy byly zcela zbytečné. Olej se do pokožky velmi dobře zapracovává, vskutku hned na ní vytváří emulzi, která pokožku hydratuje a pak jí teplou vodou snadno opláchnete. Pokožka je po použití jemná, vyživená, hydratovaná a nádherně voní!


*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Saloos mám moc ráda a ještě nikdy jsem se sprchovým olejem nemyla, takže bych jej určitě ráda vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyhle sprchové oleje naprosto miluji, vyzkoušela jsem zatím jen jeden, ale už teď potřebuji vyzkoušet další :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. sprcháče sú skvele a hlavne teraz na zimu ,len mi strašne rýchlo z nich ubúda
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchový olej jsem dosud neznala. Určitě na něj ale kouknu, moc mě zaujal a bude určitě fajn dle mého :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. ja mám sprchový olej od Yves Rocher, a som s ním spokojná, pretože pokožka po ňom naozaj nie je vôbec suchá, čo sa teraz na zimu veľmi zíde :) takže určite by som skúsila aj tento Saloos :) pekná recenzia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Mam od tejto znacky sprchovy olej rakytnik a pomaranc a je super! krasne hydratuje a vona ma uplne nabije energiou. skoda ze na tu cenu (na slovensku cca 5,50 eur) ma balenie iba 150ml a dost rychlo ubuda..Moni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)