Vánoce 2016 s The Body Shop

pátek, listopadu 18, 2016

Krásné páteční ráno všem, 
vánoční svátky se blíží, hladina nervíků přetéká přes okraj, dárky se sami neseženou a v obchodech se to hýří čím dál tím větším množstvím lidí. Vánoce přícházejí a s nimi také nová Vánoční kolekce The Body Shop, která se letos nese v duchu divočiny. Takže nejen že v obchodech pořídíte krásné, voňavé dárky a sety, ale ještě jejich nákupem pomáháte ohroženým druhům zvířat a možná se vám také podaří zachránit pár akrů deštného lesa. 
Letošní Vánoce se nesou v duchu Vanilla Chai, Frosted Berries a Spiced Apple. Každá vůně je specifická a najde si svého zákazníka (upřímně nevím, co mi voní více) a těžko budete hledat parfemace, které by se k vánoční náladě hodily více. Na prodejně naleznete nové parfemace ukryté také v tradičních výrobcích. Těšte se na tělová másla, krémy na ruce, balzámy na rty, misty, pěny do koupele, sprchové gely a další. Protože toho je opravdu hodně, nafotila jsem vám v prodejně v Palladiu co to šlo, abyste se, alespoň online mohly podívat na nabídku a natěšily se na vaši vlastní, osobní návštěvu. 


















Kromě nové vánoční kolekce jako každoročně The Body Shop připravuje balíčky se stálicemi z prodeje. Věřím, že ať máte jakoukoli oblíbenou řadu, balíček produktů si odnesete bez problémů a kdyby se vám přeci jen ty "před-připravené" nelíbili, slečny na prodejně vám dárkově zabalí jakékoli produkty, které si vyberete. Ceny jsou vždy u balíčků uvedené, takže máte jasný přehled o tom, kolik budou stát. Při nákupu nezapomeňte využít slev a akcí, které vždy probíhají a sledujte také fb značky, kde jsou vždy prezentovány nejžhavější novinky. 
Pokud byste si nevěděly rady s výběrem, určitě si na blogu prostudujte záložku "the body shop", kde naleznete plno recenzí na mé oblíbené výrobky. Doporučit mohu především řadu Drops of Youth a také řadu Spa, peelingy jsou produkt, na který nedám dopustit!






















Doufám, že se vám online procházka po obchodě líbila a kdo ví, třeba se tam brzy setkáme. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. wow! tak to je krása! já úplně zbožňuji The Body Shop! zrovna jsem si od nich objednala celou TeaTree řadu na mastnou a problematickou pleť. :) ty fotky jsou boží BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Mají přímo nádherné dárkové balíčky! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása, škoda, že je pouze v Praze :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není nic lepšího než si udělat vánoční výlet :-)

      Vymazat
  4. Já od téhle značky ještě nic nezkoušela, ale když tak vidím ty fotky, tak mám pocit, že potřebuju úplně všechno! :D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takový pocit mám vždy když do obchodu zavítám!

      Vymazat
  5. Káťo, díky za tipy a online procházku po vánoční nabídce, chystám se začátkem prosince do Palladia, tak určitě něco ukořistím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, určite by som si vedela vybrať :) Len škoda, že to mám tak ďaleko :(
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. Balíčky i samotné produkty vypadají naprosto dokonale a božsky! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)