Color Tattoo Eye Chrome

pátek, dubna 14, 2017

Krásné páteční ráno, 
dnes se opět podíváme na zoubek produktům, které se v našich končinách neprodávají, ale na které jste už možná v minulosti, či pravděpodobně v budoucnu při cestách za hranice naší zemičky narazíte. Nebo si je pořídíte na internetu, jak jinak :D


Řeč dnes bude o tekuté verzi Color Tatto, nesoucí název Eye Chrome. Tyto tekuté stíny pořídíte v balení po 5 ml a jejich cena v USA byla 10 dolarů, tudíž se řadí mezi produkty ve vyšší cenové hladině. Boom tekutých očních stínů proběhl již před několika lety, kdy se to jimi v drogériích jen hemžilo. Měl je Rimmel, Max Factor a časem se o nich tak nějak přestalo mluvit. A teď se s nimi vytasil Maybelline. Netuším, jestli se u nás také objeví, ale vzhledem k rozšiřujícímu se sortimentu klasických Color Tattoo bych trošku naděje měla. 


Stíny se prodávají snad ve dvacítce odstínů, takže si vybere opravdu každý. Já jsem na doporučení Tati z kanálu GlamLifeGuru sáhla po světle růžové Gilded Rose a  hnědé Beige Luster. Líbí se mi, jak se Maybelline drží jednoduchého balení. Průsvitná tuba s klasickým stříbrným nápisem zakončena šroubovacím uzávěrem, na jehož konci se skrývá pěnový aplikátor, který je tak akorát velký a díky jemnému záhybu skvěle přilne k víčku a dobře se s ním pracuje. To co na aplikátoru zůstane po vytažení akorát stačí k nanesení na víčko a tak nemusíte zbytečně "pumpovat" a ničit si vzduchem produkt uvnitř. 


Co se mi líbí je fakt, že první vrstva je vždy taková jemná a dá  se říci nevýrazná. Světlé odstíny by se tak dali skvěle použít do vnitřního koutku oka k projasnění a nevypadalo by to jak pěst na oko. Vrstvit se ale dají bez problému, tudíž po dvou - třech vrstvách dosáhnete skvělé pigmentace. Jednotlivé vrstvy na sebe skvěle sedí, navzájem se nerozmazávají a dobře se semknou a na oku drží. V průběhu dne nic neopadává, nehrudkuje, nesráží se a můžete se jít s klidem i vykoupat a oční makeup vám vydrží celý den. Na večer to pak chce pořádné odličovadlo, nejlépe na olejové bázi, abyste se vší té krásy zbavily. Snad jedinou maličkou výtku bych měla k možnosti blednění. Tam si totiž musíte sakra pohnout, protože stíny schnou na víčku rychlostí blesku!


Podtrženo, sečteno, tyhle kousky mám ráda a pokud je někde uvidíte, nebojte se je koupit :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Super, díky za doporučení, bála jsem se té výdrže, ale pokud je to bez problémů, není co řešit.

    OdpovědětVymazat
  2. ja by som sa asi popravde obávala ich kúpiť, presne pre tú výdrž :) ale super, že sú také kvalitné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo to vypadá fakt dobře i pěkně odstíny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)