L'oreal: False Lash Superstar XFiber

středa, dubna 12, 2017

Dobré ráno, 
není to tak dávno, co jsem vám psala o novinkách z dílny L'oreal, které již naleznete na pultech našich drogériích a protože jsem se na testování novinek vrhla z ostra a hned, tak vám dnes přináším první z nich, která mě zaujala. Popovídáme si tu o nových Lip Paintech, tekutých linkách, tvářenkách a pro tuto chvíli si posvítíme na řasenku XFiber Superstar. 


X Fiber je dvoufázová řasenka, kterou seženete za cenu kolem 300 Kč v černé barvě a obsahu 8,6 ml, což si hned dovolím říct, že není nic moc. Každopádně, dvoufázoví koncept se mi velmi líbil, osobně jsem nikdy řasenku s primerem nezkoušela a tak jsem se na ní s nadšením vrhla. 
L'oreal o řasence říká, že by řasám měla dodat extrémní objem a dokonalý tvar, perfektně řasy oddělit, nedrolit se a nerozmazávat. 


První část je tedy část s černým primerem. Za to rozhodně patří L'orealu 10 bodů, jelikož primer se u řasenek vyskytuje v podstatě jen v bílém provedení a černá se nám v tomto ohledu tak nějak vyhýbala. Kartáček je na této straně menší, hustě posetý štětinkami v jednom směru a rovnoměrně po celé délce - ztenčují se směrem do středu. 
Přimer je skutečně černo černý, pomocí kartáčku se řasy  skvěle rozdělí, natočí a prodlouží a člověk si říká: "paráda, co přijde dál?"


Dál přijde druhá vrstva, která se nanáší kartáčkem s jednosměrným zatočením. Ten má štětinky velmi podobné, jen jsou obaleny oněmi vlákny, které mají vaše řasy ještě více prodloužit. Nu a tady nastává ten problém, který s řasenkou mám, když se podíváte na foto dole, je rozdíl mezi první a druhou vrstvou viditelný, ale pro mě ne dostatečný. Ty tři vlákna, která se mi na řasy uchytnou mi za ten druhý krok už nestojí. Navíc, po použití primeru jsou řasy opravdu pěkné a drží celý den. Jakmile nanesu i vlákna, tak ty už takovou výdrž nemají a během tří hodin začnou pod očko nehezky opadávat. Což je věčná škoda. Není to sice nic, co by se nedalo rychle u zrcátka napravit a přepudrovat, ale víte co ...


Nechám už jen na vás, jestli se pro koupi řasenky rozhodnete či ne. Já ji s radostí dopoužívám, ale vždy jen s tou stranou primeru :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)