2013 Wishlist

středa, ledna 30, 2013

2013 Wishlist
Ahojky! Všude možně po blozích se rozmohly Wishlisty pro následující rok a tak ani já nemůžu zůstat pozadu a prostě vám musím ukázat, co bych si letos ráda pořídila. :-)
V první řadě si chci letos pořídit pořádné štětce! Zamilovala jsem se do Sigmy a její Mr.Bunny, jenže to jsou hold 3 tisíce a tak nezbývá než pořádně šetřit. K pořádným štětcům patří pořádný, důsledný čistič a tak nejspíše sáhnu po proslaveném Brush Cleanseru od MAC. 
Letos bych si ráda rozšířila obzory o "hig-endové stálice" a tak bych u sebe ráda viděla Chubby Sticky od Clinique, Rouge Volupté od YSL a mé srdce prahne po Chanelu a jeho úžasném VitaLumierAqua Makeupu. Larger than Life tužky na oči od NARS musím vyzkoušet už jen proto, abych věděla, zda jsou lepší než ScandalEyes od Rimmelu a Mineralize SkinFinish pudr od MAC si prostě musím pořídit, protože jsem na něj četla asi tak miliardu pozitivních recenzí v uplynulé době.
Naked snad představovat nemusím, měla jsem jí ve Wishlistu u v uplynulém roce, ale prostě jsem se k ní ještě nedostala. Letos musí být má!
Jak jste na tom vy a vaše kosmetické přání? 

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Já prahnu po tom Chanelu. Příští týden se chci na něj jít mrknout do Douglasu, jestli ho tam mají. A Naked paletka je samozřejmost pro každou beauty blogerku. A nějaké MAC stíny :) Moje peněženka brečí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje odmítá vylézt z kabelky :D Dej vědět, jestli Chanel v Douglasu objevíš

      Vymazat
    2. Nemají Chanel ve FANNu? U nás v Brně jsem tam stojan Chanelu viděla.


      Jinak já chci "jen" zrcadlovku (snad se podaří už za týden), Naked2, štětce Bdellium, Estee Lauder Double Wear make up, Korres make up a asi tak tunu dalších věcí. Možná bych měla jít vykrást banku, abych na to všechno měla. :-)

      Vymazat
    3. U nás Fann nemáme, takže nemůžu sloužit :-( Na Double Wear makeup jsem také slyšela pozitivní recenze. S bankou souhlasím, jak jinak. :D

      Vymazat
  2. chci tu největší Inglot paletku, meteority od Guerlain, Hypnose Star od Lancome, ráda bych si i rozšířila svojí malou kolekci tvářenek NARS a v neposlední řadě něco z limitky MACu Year of the snake.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, Nars také nezní špatně :D Inglot stíny mě až tak neokouzlily, což je docela škoda

      Vymazat
  3. uplne dokonaly wishlist, neviem si predstavit ze by niekto mohol nieco z neho nechciet :)

    Inak hladas nejaku super farbu na domace farbenie tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/bianca-testuje-loreal-preference.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)