December Empties/ Vypotřebováno prosinec 2012

čtvrtek, ledna 03, 2013

Ahojky! Vánoce jsou zase až za rok a já tu pro vás mám své empties za měsíc prosinec. A opět nic moc :-( Kosmetika je snad nekonečná, nebo jí já málo používám, protože se pořád nemůžu dohrabat k nějakému pořádnému číslu :-) a to se tento měsíc nesl výhradně v duchu kosmetiky dekorativní! Inu, nenadělám nic, pojďme se na to raději podívat. 


Jak jste již zvyklí, každý měsíc mám v empties zastoupený nějaký ten balzámek. V prosinci jsem vypotřebovala rovnou dva. Never Ending Story od Balei a Classic od Isany. Pokud blog už nějakou dobu sledujete a koukali jste na video s listopadovými empties tak víte, že balzámy od Balei přímo zbožňuji a nejvíce právě Never Ending Story, který jsem už ve stojanech dávno neviděla a tak doufám, že ho opět do prodeje zařadí. Klasický balzám od Isany dostojí svému jménu, je to prostě klasika, skvělá za těch pár korun. Dalšími oběťmi, které má můj připravovaný "seriál" o expirační době byly řasenky One by One od Maybelline a 2000 Calorie od Max Factor. One by one je ve vodě-odolné verzi, kterou jsem si kupovala na prázdniny. Po dvaceti vrstvách udělá stejný efekt jako klasická One by One :D K vodě byla ovšem ideální a protože budu další vodě-odolnou krásku potřebovat až v létě, letěla do koše. 2000 calorie zná snad každý, je to "legendární" MaxFactorácká řasenka, která je na trhu už nějaký ten pátek. Vyhovovala mi bezvadně, i když jsem si musela zvyknout na poněkud "mokrou" strukturu, kterou u řasenek moc nevyhledávám. Nicméně jsem jí určitě nevlastnila naposled a řadím jí k těm lepším. Vidíte také oboustrannou bílou tužku od Avonu. Neurazí ani nenadchne, v tomto případě bych sáhla spíš po Sephoře. Na závěr tu mám svůj oblíbený korektor/rozjasňovač od Rimmel. Psala jsem na něj již samostatnou recenzi. Je to jeden z nejlepších korektorů v drogérce :-) Prozradím jen to, že už mám na toaletce další. 

Tak jak si vedete vy? :-)

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Plánujem si kúpiť nejaký korektor, asi vyskúšam ten to od Rimmel. Používala som aj make up z tej kolekcie a bola som spokojná :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  2. No já tenhle měsíc taky nic moc a z dekorativky vůbec nic! Tedy kromě rozbitého stínu, buu... No, stejně za moc nestál. Ale příští měsíc to vypadá nadějněji, všechno mi pomalu dochází :-D Jinak se už strašně těším na ty informace o expirační době! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To ti závidím, že spotřebuješ i něco z dekorativky, já spíš spotřebovávám všechno ostatní :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty ty balzámy snad jíš:-) Jinak mě taky vždycky dlouho trvá, než něco vypotřebuju, takže si raději kupuju menší balení. Nesnáším, jak pak musím něco vyhazovat:-( Eva

    Hair & beauty by Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to někdy tak přijde :D ale spíš se mažu od rána do večera

      Vymazat
  5. Ten korektor musím určitě vyzkoušet.. a doporučit kamarádce, která si obličej pořád předpudrovává a korektoruje a za pět minut zase, protože jí to nedrží :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Na tenhle korektor mě všechny lákáte. Bohužel mám doma tak 20 korektorů, takže se k němu hned tak nedostanu. :-(

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)