InnerBeauty Awards - Part One - Face

úterý, ledna 08, 2013

Ahojky! Dnes pro vás mám dlouho slibované "Best of" kosmetiky uplynulého roku. Původně jsem pro vás chtěla natočit sérii videí, ale počasí mi to nedovolí a s umělým osvětlením to vypadá strašlivě. :D Takže jsem změnila taktiku, vše hezky nafotila a vy si budete mít co přečíst. Článků bude hned několik, dnes začneme s tvářičkou a základním makeupem.

Add 1: U každého produktu budete mít odkaz na jednotlivé recenze, které jsem v průběhu roku napsala. 
Add 2: Toto je mé Best of, tudíž produkty, které vyhovovali nejlépe mně, což automaticky neznamená, že budou vyhovovat i vám, mějte to prosím na paměti.
Add 3: Určitě mi napište své Best of, nebo přikládejte odkazy na blogy. Moc ráda se porozhlédnu po jiných produktech. 


Všichni z vás, kteří blog už nějakou tu dobu sledují, vědí moc dobře, že právě tento makeup je mým "každodenním chlebem". Přestože mám několik makeupů, k tomuto se vracím nejčastěji a jinak tomu nebylo ani v letošním roce. Sami jste si dle tutoriálu mohli všimnou, že byl skoro všude. 
Tento makeup má nepřekonatelnou celodenní výdrž, střední krytí a bezvadný finish. Je matný, ne příliš hustý a snadno se s ním pracuje. Cena se pohybuje kolem 199 Kč za 30 ml.

Po tomto makeupu sahám tehdy, mám li problém s pupínky, je totiž extrémně krycí. Tímto bych vás chtěla upozornit na to, že recenze výše je na starší verzi makeupu, která se již neprodává. Nové složení zajišťuje perfektní krytí, totální matný finish a skvělé sjednocení pleti. Jedinou vadou je fakt, že balení je bez aplikátoru a tak je potřeba s ním pracovat opravdu opatrně a odhadnout, kolik produktu budete potřebovat. Nejlépe se mi zpracovává pomocí plochého štětce na makeup.  Cena je zhruba 229 Kč za 30 ml.

Tak právě tato báze je dle mě ta nejlepší dostupná báze na našem trhu. Krásně pleť připraví na nanesení makeupu a dodá jí sametový nádech. Vhodná je pro normální pleť, pokud máte například jizvičky po akné, rozhodně bych sáhla po jiném produktu. Tato báze funguje na krémovém základu a proto je aplikace jednoduché a vy snad nikdy nemůžete sáhnout vedle. Co se týče označení, dříve se tato báze prodávala v růžové verzi a ta měla označení 1, proto je teď tato průhledná označená číslem 2. Cena je zhruba 139 Kč.

Tento korektor mám v několika odstínech, světlejší fungují jako rozjasňovače a ty bližší vašemu tónu pleti jako korektor. Krémová konzistence, lehké splynutí s pletí, jednoduchá práce s produktem. To jsou jeho plusy. Ze začátku mi vadil štětinkový aplikátor, ale i na ten jsem si časem zvykla. Cena se pohybuje kolem 129 Kč.

Nejlepší korektor na pupínky s léčivým účinkem. Snadno se s ním pracuje, je krásně máslový (po rozehřátí na rukou) a každý nedostatek s ním skvěle zakryjete. Je trošku hutný, ale dá se bez problému rozetřít do požadované vrstvy. Nedávám ho ovšem pod oči, vhledem k "suché" konzistenci. Mínusem je to debilní šroubovací balení, které je hned upatlané. Cena 650 Kč. 

Tento korekto/rozjasňovač se na našem trhu objevil letos a je opravdu perfektní především pro projasnění obličeje a na oblast pod očkama. Díky štětinkovému aplikátoru se s ním bezproblému pracuje a dosáhnete snadno požadovaného efektu. Na obličeji vám vydrží celý den. Cena je 299 Kč. 



You Might Also Like

23 úžasných komentářů

  1. Rimmel 25Hour Lasting Finish Foundation ten je opravdu skvělí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lasting finish je opravdu můůj nej nej nej :) Teď mi bohužel došel, tak jsem začla používat od Gabrielly Salvete, ten také není špatný.. :)

    Ráda bych Tě pozvala na Giveaway u mě na blogu - http://petulabook.blogspot.cz/2013/01/ii-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mně došel Revlon teprv včera. Dneska ho mám celý den na sobě a je to zatím to nej, co jsem měla! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím došel mám na mysli, že mi přišel poštou :D

      Vymazat
    2. Chápu, chápu. A opět souhlasím, jinak by nebyl v Best of :D

      Vymazat
  4. To je zvláštní, že vždy vyberu špatně makeup. Přitom jsem i koukala na zahraniční stránky a psali C2 :D. Ať žije info od výrobce.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek! Ta báze mě zaujala, až mi dojde moje báze od Mary Kay, asi si ji pořídím. Mi bohužel korektor Rimmel match perfection nevyhovoval, zvýrazňoval mi sušší místa na pleti a zalézal do vrásek. Ale odstín(Ivory) byl skvělý, krásně světlý. Takže pro smíšenou či mastnější pleť je podle mě skvělý. A Lumi Magique se mi mooc líbí, ach jo :). Mé best of v péči o pleť a o tělo najdeš tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/01/oblibenci-roku-tak-trochu-jinak-pece.html

    Článek o nejoblíbenější dekorativní kosmetice přibude zítra nebo ve čtvrtek ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla 25H Lasting finish také a spokojenost. Teď zkouším Dermacol 2v1 tónovací krém a od ELFu minerální make-up. Jelikož nemám na pleti moc co krýt, jsem spokojená. Dermacol má "zářivější" finiš, ELF je sametově matný a to je asi tak jediný rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem osobně bohužel s Dermacolem spokojená zatím nebyla

      Vymazat
  7. Revlon ColorStay je opravdu boží! Objevila jsem ho před rokem na svatební cestě v NY a koupila jsem ho znovu. Lepší zatím neznám.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Číslo jedna vyzkouším. S make-upy zatím moc zkušeností nemám, tak oceňuji dobré tipy:-)
    Eva
    Hair & beauty by Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak z těchto výrobků jsem zkoušela jenom korektor od Rimmelu, který mám vážnš ráda :)O make-upu od Revlonu uvažuji již delší dobu, le teď si mě přesvědčila, že si ho skutečně objednám !

      Vymazat
  9. Korektor mám také :). Hodně chci vyzkoušet Revlon, ale tam mi vážně vadí, že nemá pumpičku, jestli si ho někdy pořídím, určitě ho budu mít všude, jen ne na obličeji :D. A jestli někdy dodělám bázi od Dermacolu, která byla v Senzaboxu, tak sáhnu po Rimmelu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím revlonem je ze začátku práce, ale zvykneš si, neboj.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)