InnerBeuaty Awards- Part Five - Lips

pátek, ledna 18, 2013

Ahojky! Dneska jdeme do velkého finále a jukneme se na poslední část InnerBeauty Awards a to na přípravky na rtíky! Jsem ráda, že jste celou sérii vydrželi :-)


Gel proniká opravdu hluboko do rtů, hydratuje a zanechává je vláčné a vyživené několik hodin. První velký účinek jsem zaznamenala hned po prvním použití, při kterém jsem myslela, že mi rty snad upadnou. Carmex se do léčení pustil tak vehementně, že mi mentol málem rtíky upálil. :-) Nicméně po prvním nanesení, se mi rtíky opravdu zlepšili a každé další použití vyžadovalo méně a méně produktu. Cena 89 Kč.

2. Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm
Dvojníci Clinique. Zamilovala jsem si je hned po prvním použití, více prozrazovat nebudu, těšte se na recenzi.
  
Tak dlouho jsem hledala dokonalou nude barvu lesku na rty až jsem jí našla v tomto lesku. Cena kolem 350 Kč.

Lesk jsem si pořídila ve variantě 13 Violette's Day jak již sám název napovídá, je to na první pohled růžový lesk, který obsahuje fialové třpytky, které reagují na světlo. Pokud chci na rty něco neotřelého, tak volím právě tento lesk. Cena 249 Kč.

Lesk je balen v plastové tubičce s plastovým aplikátorem umístěným přímo na belní. Někdo toto balení považuje za nehygienické, nicméně pro mě je to to nejlepší. Vyndáte ho z kabelky, přejedete rtíky a máte hotovo. Aplikátor pochopitelně můžete snadno otřít, je trošku větší, než se zdá a přiměřeně zkosený, tudíž na vaše ústa krásně sedne. Rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších :-) Cena 450 Kč.

Rtěnka je schovaná v příjmeném kovovém, stříbřitém balení s logem Catrice po obvodu. V dolní části je plastové průhledné dno, kde je umístěný nápis samotné rtěnky. Ta moje je z kolekce Ultimate shine, odstín 050 Simply Rosewood.Po nanesení mi vůbec nepřišla jako rtěnka, ale spíš jako kvalitní, hustý balzám. Věřili byste tomu? Během dne přežila i menší napití a jinak se držela bez problémů zhruba 2 hodinky. Na rtěnku za pár kaček super výkon. Pokud si pamatuji dobře, stála cca 50 Kč.

Někdo říká, že Lip Butters jsou pigmentované balzámy. Já bych si s tímto tvrzením dovolila nesouhlasit. Opravdu bych se je nebála zařadit do kategorie "neuvěřitelně hydratačních rtěnek". Protože když se řekne pigmentovaný balzám, představím si barevné patlátko na rty, které vám dá nádech do růžova. Lip Butters jsou ale normálně pigmentované, jako rtěnka. Opravdu. 215 Kč

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Musím vyzkoušet Carmex a Lip Butters :). Ty mě ohromně lákají :D!

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon chcem vyskušať už dlho, hadam niekedy :) carmex milujemm :)

    OdpovědětVymazat
  3. Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm? Nejlepší věcičky na pusu, jaké jsem kdy vyzkoušela, chci je všechny! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)