InnerBeuaty Awards - Part Four - Eyes Essentials

úterý, ledna 15, 2013

Krásné, zasněžené, dobré ráno. Dnes tu pro vás mám další díl do velikánské skládačky InnerBeauty Awards. Podíváme se na další produkty k líčení očiček, které mi nesměli ve výbavě chybět. 


Opěvovaný přípravek na obočí, ke kterému se snad každá žena na světě snaží najít levnější variantu. Balení obsahuje tmavý gel a světlejší pudr, pomocí kterých si vykouzlíte požadovaný, dokonalý tvar. Pochopitelně, dá to trošku práce a chce to cvik, ale výsledek je úžasný a přirozený. K dostání jsou tři verze a v balení dostanete jak dva aplikátory, tak i miniaturní pinzetku na cesty. Samozřejmě je součástí i zdrcátko. Cena je 850 Kč. 

Pro mě jednoznačně jedna z nejlepších bází na světě a hlavně, dostupná v česku! Na krémové bázi, tudíž musíte hodně dobře roztírat, ale výsledný efekt stojí za to! Cena je 280 Kč. 

3. NYC eye/brow Pencil
Právě tyto tužky jsem na obočí začala používat v době, kdy jsem o makeupu ještě moc nevěděla, ale dodnes si je pravidelně kupuji a málokdy se mi stane, že by na toaletce nebyly. Sahám po nich tehdy, chci-li dramatické obočí, ale nemám-li náladu na to se s ním vykreslovat. Tužky se prodávají v nepřeberných odstínech a každá z nás si vybere ten svůj ideální. Cena se pohybuje kolem 39 Kč.

4. Jesse´s Girl Eyeshadow Primer
Tento primer je na rozdíl od primeru Too faced na vodní bázi a proto ho používám především na pigmenty. Má praktický aplikátor a díky své velikosti se vleze do jakékoliv kabelky. Cena zhruba 4 dolary. 

5. Alverde gel na obočí
Praktická rychlovka na to, když se s obočím nechcete zabývat už vůbec, ale pořád si nemůžete vylézt ven s tím svým vlastním. Troška pigmentovaného gelu, se kterým projedete obočí a máte vystaráno. Cena kolem 89 Kč v Dm. 

Má cenu tento malý zázrak nějak uvádět? Brblám o ní skoro v každém článku a u milionu bloggerek je právě tato řasenka tou nejoblíbenější. Prostě, prostě, nejlepší je! Cena 199 Kč.

A mám tu ještě jednu krásku od Lorealu pro ty z vás, kteří se do řasenky nebojí vrazit trošku větší obnos. Mám ji moc ráda, nedodá sice takovou hustotu, jako například Collosalka od Maybelline, ale za to řasy krásně natočí a rozdělí. Cena 389 Kč

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Můžu se zeptat, kde tu TooFaced bázi kupuješ? Já snad ve všech Sephorách narážím na cenu 340 (nebo 350) korun... :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvedená cena je v Sephoře po 20% slevě. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych jí nakupovala bez ní.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)