InnerBeuaty Awards - Part Three - Eyes

pondělí, ledna 14, 2013

Ahojky! Dneska pro vás mám pokračování "miniseriálku" InnerBeaty Awards, tentokrát vás seznámím s oblíbenci z oblasti oček a jejich líčení. Tahle kategorie mi dala opravdu zabrat, protože vybrat něco "jedinečného" v té hromadě co mám doma :D bylo opravdu těžké. Nicméně, vše dopadlo dobře a já vám dnes svůj výběr přináším. 


1. Gelové linky Essence
Zřejmě klasika, kterou má doma každý z nás. Opravdu těžce jim šlapou na paty linky od Maybelline, ale ty jsou přeci jen v jednom odstínu a nedávají tak možnost většího výběru. Tyto linky mají dokonalou konzistenci, krásně přilnou k výčku a vydrží celý den. Dávejte jen pozor na to, jak je uchováváte, aby vám zbytečně rychle nevyschly. Nemám naprosté tušení, za kolik se tyto linky prodávají :D

Co říct k těmto kráskám? Právě tyto stíny byly snad nejočekávanější kosmetickou novinkou roku a jejich uvedení na trh sledovaly milovnice kosmetiky bedlivě měsíce dopředu. Color Tattoo jsou gelové oční stíny se kterými se perfektně pracuje, jednoduše se roztírají, jsou rychleschnoucí a vůbec nezatěžují víčka, jak to některé gelovky. Když k tomu přidáte ještě jednoduchou aplikaci téměř čímkoli, máte za 149 Kč poklad nad poklady. Škoda jen, že stále nemáme k dispozici více barev.

A ještě jednou perfektní stíny. Tentokrát ovšem zázrak, ve kterém se skloubí část pudrová, krémová a pigmentová. Jak je jen popsat? Celodenní výdrž, máslová konzistence, jednoduchá aplikace. Není lehké je nabrat na štětec, ale stačí ho malinko navlhčit. Škála odstínů více jak dostačující (ano, pořád se nemáme kam hrabat na USA atd.). Vydrží perfektně i bez báze a sedí jako přikované. Cena je zhruba 260 Kč, ale neustále na ně probíhají slevové akce. 

4. Esteé Lauder Double Wear Eyeliner
Konkrétně o této tužce na oči jsem na blogu ještě nepsala a měla bych to setsakramentsky rychle napravit. Je to dokonale černo-černá barva, která jak na očkách tak na "vodní" lince sedí téměř celý den. Tužka je krásně měkká a snad i úplný nešika by s ní zvládl vykouzlit jemnou linku. Mám mini verzi, která byla v dárkovém balení, ale seženete i verzi větší v každém Douglasu, vejdete se do 400 Kč.

5. Rimmel Scandalles Eye Eyeliner
Tak tohle je novinka, která k nám dorazila na začátku prosince. Těšit se můžete na podrobnější recenzi, protože právě tento produkt si jí zaslouží. Nevím jak vy, ale já jsem na tyto nové tužtičky čekala s očekáváním dlouhé měsíce, hned od okamžiku, kdy byli uvedeny v Anglii. Opět, bohužel, máme omezený výběr odstínů a ten, který jsem chtěla nejvíc (nude), u nás pochopitelně není. Nicméně, máme 5 jiných barviček, ze kterých si snad vyberete. Koukala jsem i na recenzi, kde byli porovnávány se slavnými Aqua očními linkami od MakeUpForever, takže se po nich určitě podívejte. Stojí pouhých 89 Kč.

Vybrat paletku, tak to byl oříšek! Přemýšlela jsem a přemýšlela, ale hold nude stíny u mě vítězí a tak vítězí i tato paletka. Too Faced paletky jsou dokonalé a snad každý si mezi nimi již vybral svého favorita a to nesmím zapomenout na to úžasné balení, k sežrání. Stíny jsou perfektní, nehrudkovatí, neslévají se a díky řazení jednotlivých stínů vykouzlíte líčení jednoduše - i když na vás zrovna nesedne makeupová můza. Ceny se pohybují kolem 860 Kč. 

Ha, gratuluji, právě jste se pročetly až na konec článku, k úplně poslední položce, kterou jsou paletky od WnW. Pro ukázku tam máte jen jednu, mou nejoblíbenější Treatment Time. Tuhle mám totiž doma snad od března a nemůžu se jí nabažit :D je perfektní na běžné denní nošení. Nicméně, WnW určitě znáte také, dolarová značka z USA, s perfektním sortimentem a opravdu dobrými produkty. Jejich paletky jsou proslulé. Prodávají se v milionech variant a každý si tam může vybrat tu svou favoritku plnou krásných, krémových očních stínů. 

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. color tatto sú úplne super pomocníci! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatímco Color Tattoo mánie mě nějak nechytla, tak nad L´Oreal Infallible slintám pokaždé, co jsem v DMku, jen jsem ještě nepotkala tu slevu...
    A po Too Faced toužím taky, jen nevím jestli Natural Eye, nebo Natural at Night... no a pak je tu taky racionální hlas v mé hlavě, který mi říká, že další stíny fakt nepotřebuju:).
    Bibi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si bohužel říkám vždy také, ale můj mozek nějak neslyší :D

      Vymazat
  3. Já tady nic z toho nemám :D. Nejvíc toužím po Color Tattoo :).

    OdpovědětVymazat
  4. Color tatoo a gelove linky essence su moji favoriti stáli :o) dufam že bude viac odtienov color tatoo a teraz si mi pripomenula že sa mi už mínaju tie gelové linky tak si musim ist pre dalšie balenie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správě! Ve více odstínů doufám také, snad ne nadarmo

      Vymazat
  5. Ahoj mám dotaz - pořídila jsem si bázi too faced a po prvním otevření vytekla z tuby nějaká tekutina, pak už vylezla jen klasicky ta tělová báze... Stalo se ti to taky? Říkám si, jestli není prošlá nebo něco, ale podle data by neměla být..Trochu mě to otrávilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemusíš se bát, to je normální. Vždy s bází před použitím trošku zatřepej, aby se voda se směsí správně smíchali

      Vymazat
    2. Áha, tak to jo :) to zatřepání mě taky pak napadlo, díky!

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)