InnerBeuaty Awards - Part Two - Face Essentials

středa, ledna 09, 2013

Krásné ráno! Dneska se junkneme na další díl InnerBeauty Awards. Včera jsme začali primery a makeupy, takže není divu, že se dnes plynule přesuneme k pudrům, bronzerům a tvářenkám. Přiznám se, že s touto kategorií jsem neměla sebemenší problém, protože všechny níže uvedené produkty patří k mým stálicím už nějaký ten pátek. 

P:S: Nezapomínejte posílat ty své :-)


Naprostá jednička mezi všemi dobrými pudry v drogérkách. Perfektní pro normální a mastnou pleť (na té sušší zanechává šupinky). Ohromující výdrž (když ho ráno v 8 nanesu a vyrazím do školy, přepudruji se během dne nanejvýš 1x). Je malý, kompaktní, všude se vejde. Vyrábí se v nepřeberných variantách (já vždy sahám po 1: ta je transparentní). Cena je 89 Kč za 14g produktu. Jedno balení  mi vydrží zhruba 3 měsíce. 

Teď se budu opakovat ještě jednou. Nejlepší bronzer z drogérky, který si chválí bloggerky po celém světě?NYC bronzer ve verzi Sunny (ten je matný) pak je ještě Sunny Dance se třpytkami. Je to bezkonkurenční věc na konturování obličeje a dodání "tak akorátní" barvičky. Je hutně namletý, takže k dokonalosti stačí jen malinká vrstva. Já mám to své balení už druhým rokem a na dně nejsem ani náhodou ( takže předpokládám že po letošním létě ho vyhodím zcela nespotřebovaný). Cena 79 Kč.

3. Essence Marble Mania Blush
O této tvářence jsem samostatnou recenzi nepsala a to z jednoho jediného důvodu. Byla to limitovaná kolekce, která byla okamžitě a beznadějně pryč. Nicméně, těm z vás, kteří ji ulovili gratuluji! Bezvadně namletá, mramorová, zapečetěná nádhera za 69 Kč? Pořád čekám, jestli jí snad nezařadí i do normální kolekce :-( Kdo z vás jí nevlastní, nechť čte dál. 

Předlouho jsem se pokoušela najít něco alespoň trošku podobného výše zmíněné tvářence, co by přeci jen nezruinovalo mou peněženku. A světe div se, nejpodobnější barvičku má Match Perfection tvářenka v odstínu 2 (prodávají se tři). Bezvadné na ní je ještě i to, že obsahuje i světlou část a tudíž si dokonalou barvičku můžete namíchat dle sebe. Cena je 129 Kč.

Co by to bylo za přehled, kdyby tu chyběl rozjasňovač. Tohle je věc, do které jsem se v průběhu roku naprosto a totálně zamilovala. Krásná, narůžovělá barvička a dokonalý lesk (obsahuje miliony jemně namletých třpytek), který dodá tváři tu správnou "šťavnatost". Není nic, co bych za poslední rok používala víc a co bych si víc užívala. Bohužel jsem slyšela, že se přestal vyrábět. :-( Cena je (byla) 320 Kč.



You Might Also Like

22 úžasných komentářů

  1. Z těchto věciček mám ozkoušený akorát stay matte.. a můžu potvrdit že je to jednička :)

    OdpovědětVymazat
  2. Elf nebo Essence? ;) Se Sephoráckým pudrem souhlasím, je dokonalý! Dost mě zarazilo, že už se řestal vyrábět. Zkusím se dojít do té naší Sephory zeptat ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za chybku, pochopitelně Essence :-)
      Zeptej se a dej určo vědět

      Vymazat
  3. Stay matte je pro mě úplná trágédie a to mám smišenou pleť. U mě vede Bourjois

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? No teda! Četla jsem hodně názorů na to že pro smíšenou pleť je hrozivý

      Vymazat
  4. Bronzer je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Stay Matte moc nemusím, přijde mi že hrozně práší... Ale toho rozjasňovače je škoda... v Sephoře teď prodávají takové trio kolečko, je tam broznzer, pudr a taky rozjasňovač - a ten je skvělej! :) Možná to bude podobný ;) Ale jelikož je to právě takhle ve trojce tak to stojí myslím 450,-..
    Jinak jsem teď nedávno dělala recenzi na rozjasňovač z F&F, který je teda krémový, ale je nejlepší na světě! :)) tak můžeš kdyžtak mrknout http://radkavackova.blogspot.cz/2013/01/predvanocni-nashromazdene-nakupy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Práší? Tak to tedy osobně potvrdit nemůžu, pod prášením si představuji uplně něco jiného. Po té trojce se podívám, děkuji za upozornění. A děkuji za odkaz, juknu na to.

      Vymazat
  6. Mám mastnější pleť a stay matte mi příliš nevyhovoval - po čase začal tvořit na pleti šupinky :/ NYC bronzer schválně vyzkouším, mám smooth skin pudr a nemůžu si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smooth skin pudr nemusím, je na mě nějak moc "hutný".

      Vymazat
  7. Ta zapečená tvářenka je moc fajn, taky se mi ji podařilo ulovit:) Super výběr:)

    OdpovědětVymazat
  8. Pořád si říkám, že až půjdu do drogérky, tak zabrousim nad pudrem Stay Matte a vždycky na to zapomenu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych si to zapsala, je to velká škoda, že ho opomíjíš

      Vymazat
  9. Tak na léto si asi pořídím NYC bronzer :).

    OdpovědětVymazat
  10. Z pudrů jsem si oblíbila krajkový Dermacol a z tvářenek také Dermacol - krajkové Duo tvářenky. U mě se s krajkovou kolekcí trefil Dermacol do černého:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)