Jednoduše s NYC?

pondělí, ledna 21, 2013

Krásný den všem :-)
Dneska mě čekají velké přípravy na zkoušku z matematiky a proto dnes jen velmi stručně a rychle. Jelikož je  zkouškové a já jsem asi tak po sto letech opět dostala volno z práce, abych se mohla dosyta připravovat (haha, všichni víte jak to chodí :D), tak jsem si řekla, že bych na těch zkouškách mohla udělat alespoň trochu parády a nahodila jsem jemný láček.

Doma se mi vyskytl tento od NYC Expert Last  v odstínu Get away. Netuším, jestli ho přestali vyrábět či co, ale jak jsem koukala na internetové stránky tak tam v nabídce nikde nebyl. 

No nicméně, jemných, přirozených laků, které udělají parádu je milion :-)

Já jsem se spíš chtěla zeptat, jestli máte s těmito laky nějaké zkušenosti, nevím totiž jak vám, ale mně osobně přijdou strašlivě vodové a nehorázně dlouho zasychající. Na druhou stranu ho mám na nehtech 3den a vypadá stále k světu. 




You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. taky mám takové přirozené moc ráda. jinak já mám od NYC lak jeden a je to to samé, co říkáš. hrozně vodové, špatně se to lakuje, dlouho zasychá a ještě dost divně smrdí, mnohem víc než jiné laky. ale kupodivu pár dní vydrží hezký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D tak to jsem ráda, že nemám šmejd, ale že je to u nich "normální" :D

      Vymazat
  2. Ja mám od tejto značky tie rýchloschnúce laky a práve naopak :) Schnú najrýchlejšie zo všetkých lakov, ktoré mám. Ale zas je pravda, že sú aj najvodnatejšie, ale to mi len vyhovuje. Lepšie sa mi s takými pracuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to mají asi více variant. No nevadí, hlavně že to lakuje :D

      Vymazat
  3. Taky mám od NYC jejich ,,rychleschnoucí laky" (je to trošku jiná lahvička než ta, kterou máš ty..a je dokonce i levnější, stojí 29 Kč!)a musím říct, že to jsou mé nejoblíbenější laky z drogerky. Mám asi 5 odstínů. Laky mi drží na nehtech 5 dnů bez chybičky, někdy i týden. Jsou řidší, ale mě to právě vyhovuje a stačí dvě vrstvy. Schnou průměrně rychle, žádná tragédie. Naopak mi třeba vůbec nevyhovují laky od Essence, ty mi drží na nehtech max dva dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi, že ty lacinější za 30kč schnou mnohem rychleji, mají i takový netypický odér. Ale řidší jsou taky, což je třeba pro mě plus :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zvláštní, budu se na ně prostě muset juknout :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)