L´oreal Prismatic Pink rtěnka

úterý, ledna 29, 2013

Ahojky! Pořád je u vás zasněženo až není nic vidět? Řekla jsem si, že když už je zima na konci a miliony plesů, zábav a tanečních akcí před námi, že bych možná mohla vymyslet pár líčících návodů, co říkáte? Dnes se ovšem ještě pustím od rtěnky od L´oreal v odstínu 404 Prísmatic Pink. Ta by se vám totiž zrovna mohla hodit na nějakou pořádnou pařbu :D


Odstín 404 je opravdu pořádně zářící, neonově růžová rtěnka, která musí upoutat pozornost snad všude. Ráda bych upozornila na to, že rtěnky se prodávají v nepřeberných odstínech, takže pokud je na vás toto "až příliš", rozhodně můžete sáhnout po jiném odstínu. Rtěnky jsou, jak jsme již u L´orealu zvyklé, balené v překrásném balení a nejeden guru je přirovnává k Rouge Volupté od YSL. Ty jsem osobně nezkoušela a proto s tímto srovnáním nemůžu souhlasit či nesouhlasit. :-)

Rtěnky jsou přiměřeně pigmentované (některé více a některé zase méně) a dají se pěkně vrstvit. Je pravda, že jsou dražší než ostatní drogérkové značky, ale zase je to trošku jiná úroveň :-)


Výdrž je ohromná, během dne stačí rtěnku aplikovat snad jen dvakrát. Ke rtům tak jakoby přilne a nechce je pustit. Může se vám stát, že by zalezla mezi rtíky,ale na druhou stranu to není nic, co by se nedalo vyřešit balzámem. Toto rtěnka mi rtíky nijak nevysušuje. Pochopitelně čím víc vrstev aplikujete, tím lépe vám vydrží. 

Jak jsem již psala v úvodu, rtěnka je hodně lesklá, až holografická, takže ideální do společnosti, na běžné nošení bych jí opravdu nevolila. Ale kdo ví, třeba jste tak odvážné. :-)

Rtěnku mám na obrázku níže

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. mám radšej matné ale je aj tak veľmi pekná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá dobře, hlavně z hlediska té výdrže! Jen nevím, jestli by mi ten odstín slušel, hádám, že spíš ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na ty se musím podívat, kvůli té výdrži, se kterou mám u rtěnek dost problém :).

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá pěkně, jen to líčení...ehm, na můj vkus trochu moc třpytek a máš je hrozně i pod okem -nevypadá to moc hezky. Jinak ale rtěnka je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlo o speciální soutěžní líčení, tzv Electic Look, pokud bys blog sledovala déle, tak bys to věděla :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)