Nejsenzačnější na světě?

pondělí, ledna 28, 2013

V pátek dorazil nový SenzaBox, jak se vám líbil? Já jsem přímo nadšená! Složení výrobků je dle mě perfektní a snad nikdo si nebude moci stěžovat :-)


Osobně modrou barvu nemusím, ale líbí se mi, jak Senzák každý měsíc obal mění a přichází s něčím novým. V tomto balení byly pouhé 4 letáčky a z toho ještě dva obsahovaly vzorečky, takže také krok k lepšímu!


Tohle vydání mi přišlo jako "nápravné" a troufám si říct, že si s ním autoři dali sakra práce, po té vlně kritiky z minulého měsíce. Balení obsahuje rovnou 4 plná balení výrobků.


Laky od Garnier miluju (ona vůbec celá řada Fructis style je perfektní, nejednou jsem tu psala o jejich tužící pěně) a tohle je perfektní balení do kabelky na cesty! Dermacol pudr chci zkusit už asi tak sto let a ještě jsem se k tomu nedostala. Transparentní pudr je perfektní volba, potřebujeme ho totiž všechny :D. Pěna od Rituals nemůže být rozhodně k zahození a stejně tak medový krémíček na tělo. Masku od Freemana vyzkouším ráda, vychvaluje jí nejedna blogerka. Za mě by tam nemusel být Antiac, ale chápu, že slečny s problémovou pletí jsou nadšené a tak podaruji kamarádku, která s pupínky neustále bojuje.Jediná věc, která je pro mě mimo je Ziaja, kterou bych tam vůbec mít nemusela (za tu 50korunu nebo co ten krém stojí - jsem nedůvěřivá), ale olivová řada patří k jedněm z nejvychvalovanějších, takže proč ne. 

Takhle by měl box vypadat každý měsíc!

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. já jsem hodně spokojená, vyhovuje mi vše, krom pudru, to nepoužívám. freeman je moje oblíbená značka, takže fakt nelituji, že jsem objednala. únorový neplánuji objednávat, tak doufám, že nebudu litovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už zřejmě Senzaboxu zůstanu věrná na věky věků, pro mě je mnohem lepší než konkurence.

      Vymazat
  2. Já jsem z této edice taky nadšená :) je vidět, že o tom tvůrci opravdu přemýšleli a dali si záležet! Bojím se akorát že mi nesedne ten krém od Ziaji, ale kdyžtak jím někoho v rodině podaruji.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, dali si pořádně záležet. Na Ziaju jsem také zvědavá, vypěstovala jsem si na ní "odpor" ale olivy si dámy celkem chválí, tak doufám, že nás překvapí.

      Vymazat
  3. mňa nejako strašne neoslnil až na púder a masku ;) ale to balenie je krásne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si ho neobjednávala a jsem ráda :) většinu věcí už jsem zkoušela, nebo už mám doma, takže mě by to moc nenadchlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem neobjednala, ale i tak si myslím, že tohle vydání se jim povedlo :).

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem nadšená. Pudr jsem si chtěla koupit a zkusit, takže ho mám ted za pakatel. Fructius mám v oblibě taky dlouho a takové balení nevím, jestli se dá sehnat v drogerce od téhle značky. Tak jsem ráda, budu si ho šetřit na cestování. Ziaja mi nevadí, dřív jsem si ji kupovala, než ji v Rossmanovi přestali dodávat. Pěnu už jsem zkoušela a na cesty taky bezva, skvěle pění :-) Freemana jsem si doost oblibila a já mám masku z avokadem, kterou rada vyzkouším. Antiac nepřelstil můj oblíbený Sudocream. ;-) A nakonec od FdS mám body cream a ta jeho vůně je božská, pokožka je nádherně hladká. Takže ihned jsem si boxík objednala i na únor. :-) Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)