Co mě poslední dobou opravdu baví ... Březen

pátek, března 29, 2013

Ahojky! Dlouhou dobu jsem přemýšlela nad tím, jak vám dát vědět o věcech, které momentálně používám a které jsou podle mne opravdu dobré, ale nejsou to zrovna věci, o kterých by se dal psát celý článek a už určitě to nejsou věci, kterých si v drogeriích/prodejnách/parfumeriích a tak vůbec všimnete. Tudíž jsem pro vás vymyslela novou sérii článků, které ponesou titul Co mě poslední dobou baví ... a název příslušného měsíce. :-) Doufám, že se vám články budou líbit. Dnes už to nebudu zdržovat a jdeme na to. 


Dnes se tedy budeme zabývat výhradně interními značkami Rossmann Kamill a FussWohl. O značce Kamill jsem psala již zde a to konkrétně o krému na konečky prstů. Tentokrát mě ovšem upoutal krém na ruce s avokádovým olejem a aloevera. Krém dále obsahuje sojový olej a vitamín A. Jak již sám název napovídá, je to intenzivní péče a také naprosto intenzivně voní po heřmánku. Není to takový typický krém do kabelky, je je perfektní jako "maska" na ruce. Večer se natřete hustou vrstvou a ráno máte ruce jak miminko. :-) Balení obsahuje 30 ml produktu a stojí necelých 20 Kč. Pokud o své ruce pečujete a nemůžete jít spát bez řádně namazaných rukou, rozhodně se po něm poohlédněte. 

Druhým kandidátem do vaší pečující sbírky je krém na nohy FussWohl, obsahující éterické oleje. Voní přesně tak jako typické krémy na nohy, silnou pronikavou, mentolovou vůní. Obsah je 20 ml za 20 Kč a tak si jej můžete vzít kamkoli sebou. A věřte tomu, že bolavým nohou pomůže tak jako nic jiného. Po celém dni stráveném v práci se pěkně těším domů na to, až si namažu nožky a strčím je do huňatých ponožek. Bohužel se mi ještě nepodařilo zjistit, zda se prodává i větší balení. :-(
Image Hosted by ImageShack.us 

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. krém od Kamill má kamrádka a vždy, když se s ním namaže, tak krásně provoní okolí kolem sebe.. opravdu krásně voní:)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak mě hlavně zaujaly ty bezkonkurenční ceny. Asi vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Ceny jsou opravdu směšné v porovnání s tím, co ty věcičky umí

      Vymazat
  3. Krém na ruce je moje klasika.. a nejlepší! :-))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem myslela, že jsem jediná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)