February Empties/Vypotřebováno za únor

pondělí, března 04, 2013

Krásné, slunečné, pondělní ráno všem!
Konečně to vypadá, jakože by už mohlo přijít jaro! Tak šup šup do školy a pokud máte chvilku času, přečtěte si další z článků shrnující únorové, zimní dny. Tentokrát Vypotřebováno za únor! 


Tak co myslíte, je toho dost? Musím říci, že jsem se ve spotřebovávání věcí docela zlepšila a v únoru i držela své nakupovací "potřeby" pěkně pod pokličkou! 
Ale vezměme to pěkně po pořádku. V první řadě tu mám do posledního kousíčku vypotřebovanou rtěnku od Catrice, Simply Rosewood, o které jste si mohli přečíst několikrát, například zde.  Následuje ji tužka na oči od Avonu, kterou jsem domě měla asi tak sto let a potřebovala jsem jí dodělat :D Nemám tušení, jestli se ještě vyrábí, ale upřímně řečeno, takový zázrak, abyste si jí museli nutně objednat to zrovna nebyl :D Jako každý měsíc se ve vypotřebovaných produktech musí zákonitě objevit balzám. V únoru to byl hydratační balzám od Isany (Balea je pořád 100x lepší). Pudr Stay Matte od Rimmelu představovat nemusím, je to má láska a další balení hold padlo za vlast :D Podařilo se mi totálně "vymazat" i noční krém od Rimmelu, který je příjemný na běžné mazání. Pokud trpíte na suchou pokožku, zřejmě vás nijak nezachrání. Nivea deodorant je také mou stálici (nebo tedy, spíše byl), je to perfektní pomocník pro všechny z nás, které přeci jen na pocení trošku více trpí. Spotřebovala jsem i 50ml balení micelární vody od Biodermy. Na odlíčení v pořádku, ale jak víte, oslavovat jí nebudu. Podle mě udělá stejnou práci i pleťová voda za čtvrtinovou cenu. Naopak hydratační tělové mléko od Neutrogeny byl nazvala svatým grálem mezi krémy. Zaručí naprosto dokonalou, celodenní hydrataci. Odličovač očí od Douglase tu také není poprvé. První balení jsem si zamilovala, ale nevím proč, ty další už mi nějak nevyhovují. Že by Douglas změnil složení? Pak tu mám šampon Ultra Doux od Garnier, který je perfektně bylinkový, krásně vlasy vyčistí a zanechá je vláčné. Tohle se opravdu povedlo a už se těším, až se pustím do testování nové řady. No a nakonec tu jsou děsivé Elfí stíny, které jsem se konečně rozhodla vyhodit, protože když jsem je zase po x měsících použila zjistila jsem, že jsou opravdu na dvě věci :D

A to je vše z mých vypotřebovaných kousků. Pokud dobře počítám, jedná se o 11 produktů a pouze jeden v cestovní velikosti. Jsem šikulka!

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Ty jo, vypotřebovaná rtěnka? To je pro mě naprosto nereálné, obávám se. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mycelární? :-/ To snad ne :-) Jinak hezký článek, spotřebovala jsi toho docela dost.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! :-) Vůbec nechápu, že máš tak rychlou spotřebu balzámů, já mažu rty pořád a stejně mi každý vydrží hrozně dlouho :-D Ale u mě je zas každý měsíc krém na ruce, každý má asi něco :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi určitě. Já fakt nevím, co s těmi balzámy dělám :D

      Vymazat
  4. Už se moc těším na tu novou řadu od Ultra Doux. Chtěla bych alespoň jeden z nich vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jaká bude. Alespoň design je parádní

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ano, má nejlepší ochranu proti pocení. Používám v zásadě pouze pánské deodoranty

      Vymazat
  6. Ten šampon vypadá zajímavě :)
    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mám od Isany Mango nebo tak něco a je to teda hydratační slabota:) takže taky jsem víc pro Baleu

    OdpovědětVymazat
  8. Překvapila mě pánská Nivea.. :D :D :)) A šampon určitě musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)