Garnier Ultra Doux

úterý, března 19, 2013

Ahojky, dnes pro vás mám report z testování nových šampónů Garnier Ultra Doux. Tedy z testování, jistě dobře víte, že blogovým světem proběhla informace, že nám tyto šampóny byly rozeslány bez předchozího upozornění a navíc byl deadline za čtrnáct dní! No řekněte upřímně, jak si tak rychle má člověk udělat přehled o 6 nových produktech? To není v mých silách!


Tudíž jsem si ze zaslaných přípravků vybrala jednu dvojici, na jejíž používání jsem se vrhla a ostatní si nechám na potom a budu vás o nich informovat třeba někdy příště. 
Jak vidíte na obrázku, Garnier přišel s 3 novými provedeními, které na náš trh vyslala. Předem zmiňuji, že jsem skalní fanda Garnier Fructis Pure Shine a původní, bylinkové řady Ultra Doux, které jsou dle mého názoru perfektní. Ale co už, vrhněme se na novinky. 


Jak jsem již předesílala v úvodu, Garnier na trh přinesl tři nové dvojice šampónů. První z nich je varianta pro normální vlasy bez lesku Levandule a růže. Tohle balení mi evokuje Francii víc než jakékoli jiné. Co se musí Garnieru nechat je fakt, že s balením si tentokrát opravdu vyhráli a jestli vás na těchto produktech neoslní právě obal, tak pak už zřejmě nic. 
Šampon i kondicionér opravdu voní po levanduli jako blázen. 


Rozmarýn a olivu najdete v zelené variantě, pro normální vlasy. Opět vás zaujme bombastické balení, dotažené do posledního zbytečku. (vidíte ty lístečky na hrdle?)


Konečně se tedy dostáváme k variantě, kterou jsem zkoušela já a to je tedy oranžová řada Meruňka a mandle, pro vlasy se sklonem k vysušování. Tyto kousky pro mě byly jasnou volbou už jen pro to, že se suchými vlasy bojuji již nějakou dobu a doteď si s nimi až na pár vyjímek nic neporadilo. 

Co musím vyzdvihnout je vůně, která je po otevření krabičky opravdu božská. Bohužel, na rozdíl od Fructis Explosion řady se mi neumí udržet ve vlasech a jakmile si vlasy vyfoukám, je ta tam. Vůbec také nechápu, jak může být tento šampon určen pro suché vlasy. Nic, opakuji nic mi s nimi neudělal (přestala jsem používat všechny olejíčky, masky a výživy na vlasy a měla jsem je opět suché). Dalším mínusem je fakt, že pokud jsem použila pouze šampon, musela jsem si vlasy mýt pomalu obden, jak mi je zatěžoval a nenechal je dýchat. 

Naprostým opakem je dle mě kondicionér. Na něj totiž nemám sebemenší špatnou poznámku. Není totiž hustý, jako normální kondicionéry, krásně si k vlasům přilnul, vytvořil na nich ochranou vrstvu a zjednodušil jak rozčesávání tak následnou manipulaci s nimi. Vlasy jsem po něm měla krásně jemné, hebké a od kořínků ke konečkům byly hebké a nadýchané. Prostě jedna báseň!

Pokud bych vám tedy měla radit, alespoň za sebe, vyhnula bych se velkým obloukem šamponům této řady a ve velkém nakoupila kondicionéry. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

18 úžasných komentářů

  1. A já u Rendy četla pravý opak, že šampony fajn, ale kondicionery průšvih. Zajímavé. No, asi si nějakou sadu budu muset pořídit, abych si udělala názor sama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem u ní recenzi četla. Hold každý má jiný typ vlasů a o tom to asi celé je :-)

      Vymazat
    2. zaujimave, ja to mam tiez tak, ze skor chvalim tie sampony, nez kondicionery! Inak dalsia vec, co mi pride divna - neviem, ako to bolo v CR, ale ja som o testovani vedela vopred, takze ziadna necakana prepadovka a ani dvojtyzdnovy deadline nikde spomenuty nebol...

      Vymazat
    3. U nás to tedy psalo hodně bloggerek. Já jsem šla také pro poštu a netušila, co na mě čeká. :-) A v dopisu v balíčku bylo napsáno, že recenze musí být sepsaná do 2 týdnů od doručení balíčku.

      Vymazat
  2. Jak vidím, máme to úplně obráceně :) Za mě kondicionéry tedy děs :) Ale zjevně máš úplně opačný typ vlasů, které mu asi vyhovují :) Jsem zvědavá na další recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tvou recenzi jsem četla a taky jsem ti hned psala, že to mám obráceně :D
      Také jsem zvědavá na ostatní, protože tahle řada bude zřejmě hodně diskutabilní.

      Vymazat
  3. Taky jsem je už očuchávala v Tescu a nejvíc mi voněla právě meruňka :) Já měla z té řady Ultra Doux šampon a kondicionér s jojobovým olejem a souhlasím, že šampon vlasy hodně zatížil :( Kondicionér hodnotím jako průměr, nezmastí, ale vlasy se s ním třepily úplně stejně jako bych nic nepoužívala... Takže asi odolám, i když se mi líbil obal a vůně :)
    http://mademoiselleeem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z kondicionéru nadšená. Tady je přesně vidět, že co vlasy, to názor.

      Vymazat
  4. dokonalé sú s najkrajšími vôňami ♥

    OdpovědětVymazat
  5. obaly jsou fakt krásné')) budeš dělat recenzi i na ty levandulové?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, ale teprve až je ozkouším, takže nejdříve tak za měsíc :-)

      Vymazat
  6. na ten šampon mám stejný názor. jsem zvyjlá si mýt vlasy jednou za tři dny a s tímto jsem musela každý den! kondicionér jsem nezkoušela, le po té zklušenosti se šamponem se mi nai nijak nehce. pro mě to bylo velké zklamání :( a

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych si vybrala tuhle řadu, opravdu krásně voní, ty druhé dvě vůbec, ale za to mají nádherné balení, nádhernější než oranžová řada :D. Ale jak to tak vidím, tak tyhle šampony a kondicionery půjdou mimo mě :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já mám s oranžovou řadou úplně obrácenou zkušenost .... šampon vesměs OK, neurazí nenadchne, ale vlasy se mi rozhodně víc nemastí. Zato opravdu nesnáším kondicioner. Přijde mi, že vůbec nic nedělá, vlastně mi jen steče po vlasech dolů, mám po něm hrubé vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A o to jde, každým vlasům vyhovuje něco jiného :-)

      Vymazat
  9. Bohužel tyhle řady jsou moc parfémované a nevyhovují mi ani šapmony ani balzámy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)