S drogérkou až na konec světa!

úterý, března 05, 2013

Ahoj všem! Dneska jsem si pro vás připravila poněkud zvláštní článek. Nebo tedy, spíš zvláštní téma. Poslední dobou se objevují samé nešťastné komentáře o tom, jak těžké je koupit si pořádnou kosmetiku, že je málo korunek atd. a co že si tedy pořídit za hodně málo, aby to ovšem vypadalo jako hodně. Nebo že jste viděli na fotce YSL to či ono a chcete to zkusit, ale nemáte doma nic od YSL. Čili jaká drogérková kosmetika stojí za to a jak s ní docílit pořádného looku. 
Takže mě pěkně napadlo, že vám ukážu několik looků, které se dají snadno vykouzlit pomocí věciček z drogérky (naschvál jsem vybrala ty nejlevnější). Ano, každé líčení se dá přetvořit s výrobky z drogérie, nemusíte nutně hnát do Sephory, pokud je vaše peněženka lehká. 
První líčení je jednoduché, v přírodních odstínech, tak akorát do školy. 
A rada na závěr: není nic lepšího než zkoušet jednotlivé looky dle fotek, či modelek na přehlídkách a k tomu vám kosmetika z drogérek naprosto stačí!








Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Dobrý nápad, už se těším na pokračování :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně moje řeč. I v drogerii se dá koupit kosmetika kvalitní. Používám převážně věci z drogerky nebo low-end kosmetiku z netu (elf, mua) a jsem naprosto spokojená a neustále dostávám komplimenty třeba na rtěnky, že prý vypadají draze. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-)
      Ráda si koupím něco dražšího, ale nevím proč nevyužívat i levnější alternativy

      Vymazat
  3. Moc hezké přirozené líčení :) Z vlastní zkušenosti vím, že i v drogerii se dají sehnat super věci

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě záleží na tom, co člověk od drogérkových produktů očekává. Nicméně je pravda, že leckteré produkty svoji kvalitou dražší kosmetiku i předčí. Jinak skvělý nápad, přehled dobré drogérkové koismetiky se vždy hodí ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. líčení dobré, ale mně se líbí tvoje vlasy, super, to se ti vlní samy?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)