The Blush

středa, března 27, 2013

Ahojky! Dnes se opět vrátíme k mé zkušenosti s L'orealem a ukážeme si jednu z jejich tvářenek, konkrétně krásku v odstínu 145. O této tvářence jste mě určitě slyšeli mluvit minimálně v líčícím videu, ale opakování matka moudrosti a navíc, na perfektní věci by se zapomínat nemělo. :-)


Le Blush tvářenky z kolekce Match Perfection naleznete na našem trhu v šesti odstínech (tolik jsem jich alespoň vždy viděla a bohužel nemám tušení, zda v Praze, kde je všeobecně větší výběr naleznete variant více). Jednotlivé odstíny se docela liší pigmentací od těch nejjemnějších barviček až po dosti výrazné. Všechny se ovšem dají vrstvit a mají saténový a hladký finish. Tvářenky nejsou pudrové a naopak bych řekla, že se konzistencí více podobají těm zapečeným, i když ještě jednou, zapečené v podstatě vůbec nejsou. :D 


Balení je kompaktní a praktické, rozhodně se vejde do každé kabelky. Obsahuje nejen samotnou tvářenku, ale po odklopení horního víčka pod ním naleznete jak zrcátko  tak i štětec, kterým v případě nouze tvářenku můžete opětovně nanést. Samotný šteteček je jemný, ale tak nějak mi to nanášení s ním vůbec nevyhovuje. Pochopitelně, jestli že vám ano, je to jediné plus. Možná ho ovšem ani nebudete potřebovat, protože celodenní výdrž je pro tohoto drobečka samozřejmostí. 


Jak jsem již psala v úvodu, má tvářenka je v odstínu 115 Rosewood (pokud jí budete hledat na internetu, naleznete jí pod číselným označením 4, opravu nevím, proč nám ty produkty neustále přeznačují :D). P:S: Ano, zase Rosewood! Proč je to sakra jen tak populární? 

Barvičku bych popsala asi jako tmavě zastřeno-růžovou s jemným, zlatým finishem. Osobně bych možná řekla, že bude sedět tmavším pletím a ne vyloženým Sněhurkám  Co se mi na této barvě líbí nejvíce je fakt, že se dá použít nejen jako samotná tvářenka, ale díky přirozené barvičce ji využiji i na lehké modelování tváře, kdyby nebyl bronzer. 

Já jsem z ní nadšená a kdyby se vám někdy chtělo dát 250 Kč za tvářenku, tak si prosím kupte tuto a rozhodně nebudete litovat. Slibuji. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. textúra tej lícenky sa podobá na ich očné tiene Infallible :-) inak vyzerá zaujímavo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi nepřijde :-) je hodně pevná, na rozdíl od stínů a vůbec nepráší
      ale je pravda, že nejspíš na podobné technice vyvinuta bude

      Vymazat
  2. Já jsem si včera pořídila tvářenku Maybelline z kolekce Fit it ve velice podobném odstínu a jsem překvapená její pigmentací a výdrží. Navíc byla v akci a stála jen 150 Kč, no nekup to!
    Ale s tím tvrzením o konturování bych byla opatrná. 1) obsahuje příliš mnoho třpytek a za 2) je příliš růžová, přirozený stín by s ní člověk namaloval jen těžko.

    PS: Chtěla bych tě pozvat na svůj blog, který právě rozjíždím. Budu moc ráda, když se na něj podíváš a případně ho začneš sledovat: valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, souhlasím. Proto také píšu pro tmavší typy. A jasně že si s ní nepodmaluješ celou kost, ale není nutná aplikace pouze na jablíčko :-)
      A po té Maybellince se podívám.

      Vymazat
    2. Já bych teda řekla, že tohle je vyloženě pudrová tvářenka... :) také jsem o ní psala tady: http://janescolours.blogspot.cz/2013/02/tvarenka-loreal.html kdyby ses chtěla mrknut ;)

      Jane´s colours

      Vymazat
    3. Já nevím no :D přijde mi taková zvláštní. :-)
      Ale děkuji, jdu se k tobě mrknout

      Vymazat
  3. Tak tu bych chtěla hlavně kvůli tomu názvu :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenka vypadá moc pěkně, ale já je moc nepoužívám ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( L´oreaal má naštěstí plno jiných vychytávek :D

      Vymazat
  5. Marně sháním Loreal True Match Super Blendable Blush. Kupovala jsem v USA před rokem a půl a tady jsem je neviděla. :-( Zkusím se podívat i na tyto, třeba budou podobné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o těch vůbec nic netuším. Ale je pravda, že poslední rok docela extrémně obnovovali sortiment :-(

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)