Vinyl Max lesky na rty

pondělí, března 11, 2013

Krásné ráno, dnes jsem si pro vás připravila článek o jedné z nejlepších věcí, kterou jsem za poslední dobu v drogeriích objevila. Jedná se o lesky na rty z kolekce Vinyl Max a věřte mi, jsou úžasné :-)


Lesky z kolekce Vinyl Max mají neuvěřitelnou pigmentaci! Jsou husté, a jedno přetření vám perfektně postačí k zakrytí celých rtů. Jsou také velmi krémové, nelepí a rty nevysušují. Dokonce je zanechávají hebké po tom, co se vám lesk po hodinách z rtů vytratí. Obyčejně mi na rtech vydrží od rána až do oběda, po tom je jasné, že se prostě "ojí :D". Z tuby cítím trošku vanilky, nicméně samotné lesky nejsou nijak parfémované. Jsou navržené tak, aby rty trošku zvýraznili, mají podobný efekt jako klasické "plum up" lesky, ovšem bez toho lehkého svědění na rtech. 


Prozatím mám odstín 101 Legend a vzhledem k tomu, že jsou teď lesky ve slevě za 69 Kč (prodejní cena je 139 Kč), rozhodně si pořídím další. Jejich jediným mínusem je totiž to, že mají velikánský aplikátor a to by mohl být problém pro někoho s malými rtíky. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Na rtech vypadá moc pěkně. Jinak bych tě ráda pozvala k sobě na blog, kde právě probéhá soutěý. Budu ráda, když se zúčastníš :)

    OdpovědětVymazat
  2. A kde se dá koupit v které drogérce? díky moc! odstín je krásný :-) zdraví Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve všech :D jinak v akci jsem ho viděla jak v Dm tak v Rossmannu

      Vymazat
  3. S tímto leskem jsem spokojená nebyla, šíleně mě pálil na rtech :(

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)