Best of July aneb co se v červenci podařilo

pondělí, srpna 05, 2013

Ahojky krásky!
Dnes pro vás mám menší shrnutí v podobě oblíbenců měsíce, neboli výrobků, které jsem si v uplynulé době oblíbila nejvíce, po kterých jsem v kosmetické rutině sahala nejvíce a těch, které jsem si prostě zamilovala. Pravděpodobně se dalo očekávat, že tu nebudou desítky zástupců dekorativní kosmetiky, která jde, řekněme si to upřímně, v těchto vedrech stranou. Většinou si vystačím s korektorem, řasenkou, balzámem a hurá ze dveří :D Za to se v přehledu objeví několik velice potřebných věcí do teplíčka a kosmetika pečující. Rozhodně mi nezapomeňte napsat, které kousky vás těší nejvíce v poslední době :-) Přeji pěkné počtení. 


Po oslavné recenzi, kterou jste si mohli přečíst zde, nebude překvapením, že nejunešenější jsem tento měsíc byla z očního krému Aqua Sensation od Nivei, který je opravdu senzační. Tak hydratační oční krém jsem ještě nikdy nezkoušela a opravdu věřte, že vám radím dobře, pokud říkám, že byste si ho měly ale honem rychle pořídit! A jsem zvědavá, zda ho něco ještě někdy v oblíbencích překoná, protože bez něj si tedy život už představit nedokážu. :-) Dalším oblíbeným kouskem do teplého počasí, které v poslední době konečně panuje, musí být a také je deodorant. Jaký jiný, než ten peckovní od Rexony - Maximum Protection, který je opravdu jeden z nejlepších, ne-li opravdu nejlepší z těch, které jsem vyzkoušela. P:S: V dm je teď akce 50% slevy s novou kuponovou knížkou a i když platí pouze na ty pánské, rozhodně si je do zásoby nakoupím, protože přeci jen cena 150 Kč je na deodorant vysoká. Překvapením nebude nejspíše ani umístění Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain, především tedy odstínu Honey, bez kterého si momentálně ani život představit nedokážu. Stačí jednou rtíky přetřít a můžete vyrazit a navíc, být si jisté, že vám barvička vydrží po celý den i přes to parno. O Nail Rescue od Rimmel London jste na blogu už také slyšely a to konkrétně tady. Tento bezbarvý, výživný lak zachrání i ty nejotřesnější nehty (ostatně, fota v článku mluví za vše), takže pokud trpíte na lámavost, rozhodně se po něm poohlédněte. Navíc, právě jsou v Rossmannu v akci za 49 Kč místo původních 149 Kč a to je akce, které se rozhodně vyplatí využít!
A teď si musím nasypat popel na hlavu a uznat, že jsem velice, velice slabá a podléhám recenzím, které čtu a videím, na které koukám a tak jsem si na poslední chvíli pořídila dva Dermacolí balzámky na rty a tedy, jsou opravdu parádní! Svou recenzi uveřejním co nejdříve, ale museli se prostě objevit v oblíbencích ještě dnes! Přiznám také to, že uvažuji o nákupu dalších bratříčků a sestřiček, protože dva jsou tak nějak málo :D. Nu a celý výčet oblíbenců završím tělovým sprejem Moringa od The Body Shopu, do kterého jsem se jednoduše zamilovala a až mi dojde, tak tedy nevím co budu dělat. Jednoduchá, příjemná, letní a hravá vůně a krásném, designovém flakonku a věřte, že se mně už plno lidí ptalo, co že je to za krásnou, netradiční vůni.

To by byl výčet mých oblibenců uplynulého měsíce a vy mi rozhodně napište, bez čeho nemůžete žít!
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. bez čeho nemůžu žít v těchto vedrech? rozhodně bez tělového spreje, mám ten limitovaný od Balei a jsem spokojená.. opravdu skvěle osvěží:) a dále jsem si taky hrozně oblíbila vinný balzám na rty od Manufaktury:)

    OdpovědětVymazat
  2. U mě jde v parnu taky makeup stranou. Namažu se opalovákem , sem tam korektor, výrazné rty a šup ven. Balzámky mám taky (recenze: http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/06/dermacol-love-lips-mnoho-povyku-pro-nic.html). Jsou moc příjemné, ale myslím, že mi mé dva kousky bohatě stačí. Pro horké letní dny jsou jako dělané, ale až udeří zima , tak mi jejich hydratace stačit nebude. A taky musím upozornit na balení. Jelikož je mám pořád u sebe, na plastovém víčku se kupí jedna prasklina za druhou a to s nimi zacházím dost opatrně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou jé, tak to jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ty moje :-(

      Vymazat
  3. Rimmel laky jsou nejlepší !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Láká mě ten krém od Nivei :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)