Červenec kolem a kolem

čtvrtek, srpna 01, 2013

Ahojky!
Vítám vás u prvního srpnového článku, který výjimečně nebude o nejlepších produktech měsíce, či snad spotřebovaných věcičkách. Tentokrát to totiž bude trošku povídací a shnující. Nebojte, best of produkty i kategorie empties vás čekají v nejbližších dnech. Dnes mi ovšem přišlo důležitější, ohlédnout se za uplynulým měsícem a tak nějak si snad i vylít srdíčko a vše zrekapitulovat a také se podívat na to, co mně i vás v nejbližší době čeká a nemine! :-)

I) V první řadě doufám, že jste si všimli změny designu. Už dlouhou dobu se snažím podobu blogu převést "na něco lepšího" a energičtějšího, než jen malůvky a ozdůbky a tento styl, který vidíte dnes, je tomu zatím nejblíže. Ráda bych ještě kompletně předělala štítky, aby se vám tu lépe orientovalo a popřípadě design ještě vyladila nějakými vychytávkami, ale komplexně to už teď (snad) vypadá dobře. Snažila jsem se o čistší, jednodušší styl, bez zbytečného rozptylování. Rozhodně mi na toto téma napište. 

II) Ráda bych touto cestou vyjádřila poděkování všem z vás, kteří jste mi přáli k úspěšnému zvládnutí kurzu a postupu v práci :-) cením si toho. 

III) Prázdniny se snažím užívat co to jen jde. Ať už tedy v práci (no, tedy když zrovna funguje klimatizace, protože bez ní je to tam na zabití), či u přátel, v bazénu, na procházkách s hafanem, sestřičkou či rodinou. Musím tedy uznat, že měsíc je za námi a mně přijde, jako by jich snad uběhlo už milion. Tím, že jsem zvládla všechny zkoušky hned na poprvé a ještě k tomu v rozumných termínech, jsem teď v podstatě doma už sedmým týdnem a nebýt právě oné práce, tak se snad ukoušu.


IV) Co se týče stěhování a článků o něm, musím vás zklamat, ale české banky bohužel nepracují dostatečně rychle a místo stěhování na začátku srpna to vypadá spíše na stěhování v průběhu září. Což mě tedy nesmírně štve, protože jsem chtěla být před začátkem nového semestru zabydlená a mít všechno běhání a zařizování za sebou. Bohužel, to se mi nejspíš nepoštěstí, ale slibuji, že článek či video před/potom atakdále rozhodně připravím. 

V) Doma se mi nahromadila strašná spousta výrobků ke zkoušení a předesílám, že balíček mám i pro vás, tak blog pozorně sledujte :P. Pořád jsem si říkala, že nebudu otevírat nic nového, než se přestěhujeme, ale očividně budu muset, jinak mně v recenzích snad všichni předeženou. Už teď jsem pěkně pozadu s kousky, na které bylo boom recenzí před x měsíci. Doufám ovšem, že vám nevadí, když se tu objeví později. Jak se ostatně říká, lepší pozdě nežli později, nebo ne? Klidně se mi nebojte napsat, které produkty byste chtěli vidět dříve. Protože přeci jen, i když je blog "můj" tak je hlavně o vás a pro vás. :-) 


VI) Doufám, že i vy užíváte prázdnin do sytosti a těším se na vás u dalšího článku Best of nebo Empties? Toť otázka :D
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. design rozhodně chválím! zejména změnu písma, z toho minulého se mi poměrně špatně četlo:)
    jinak už se moc těším na tvé články a držím palce se stěhováním, snad vám to dopadne co nejdříve ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :-)
      A děkuji moc, nervy mám opravdu na pochodu

      Vymazat
  2. Zmena designu blogu urcite prospela, chvalim!
    Radsi bych Best of :o)
    Krasny hafik!! :*

    OdpovědětVymazat
  3. Pejsek je úúúúúúžasný,hned bych ho pomuchlala..

    OdpovědětVymazat
  4. Změny designu jsem si všimla hned, prokouklo to tady:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)