Co mě baví: Srpen

úterý, srpna 20, 2013

Krásné zatažené ráno :-)
Zdá se, že nás vedra pomalu, ale jistě opouští a konec prázdnin bude trošku pochmurný. Nevadí, myslím, že sluníčka jsme si užily do sytosti, jak to jen šlo a jestli bude trošku zataženo, až budeme sedět na cvičeních a přednáškách, tak jedině dobře! Není nic horšího, než když se ve škole potíte a myslíte na to, jak byste se mohly vyvalovat na ručníku u vody. 
Dnes se vrátím k sérií článků, které se tu objevují od března a to pohled na kousky, které mě poslední dobou opravdu baví a které bych vám chtěla ukázat. Dnes padla řada na tělový krém od Balei a také novou rtěnku od Maybelline. 


V rychlosti si oba výrobky představíme: Tělový krém od Balei jste si mohly zakoupit před několika měsíci, kdy do DM znovu dorazila kolekce Indický čaj, která obsahovala nejen tento krém, ale také úžasný tělový peeling, o kterém jsem psala asi tak stokrát, jelikož ho k smrti miluji, ale jestli jste to přeci jen přehlédly, tak si recenzi můžete přečíst tady
Tento krém voní naprosto totožně, krásně jemně po vanilce, no prostě nádhera. :-) Balení obsahuje 200 ml, takže to není žádná mega vanička, ale balení tak akorát na měsíc. Krém není extra hutný, jako některá másla, ale na druhou stranu má mnohem hustší konzistenci než klasické krémy v těchto oválných baleních, které Balea nabízí v základním sortimentu. Baleu také musím pochválit za krásné balení, které se jim moc povedlo. Jak tohle mohou prodávat za nějakých 40 korun opravdu nechápu. 
Krém je určen pro normální pokožku a hydratuje tak akorát. Pokud se pár dní mazat nebudete, pokožka bude pochopitelně suchá, jelikož moc dlouhé účinky krém nemá, ale díky parádní parfemaci se určitě budete chtít mazat od rána do večera tak, jako já. :-)


Další kousek, který bych vám chtěla ukázat je rtěnka od Maybelline z řady ColorSensations v odstínu 720, Drive me Nuts. Rtěnky Maybelline zřejmě netřeba představovat, článek na ně byl například tady. Jedny z nejlepších rtěnek v drogériích no ne? 
Chtěla jsem vám spíše tento odstín ukázat, protože normálně bych po něm nesáhla. Minulý měsíc u nás ovšem v Rossmannu měly tyto rtěnky z nepochopitelných důvodů ve výprodeji za 40 Kč a když jsem tam hledala, jakou že barvičku nemám, padl můj zrak právě na odstín 720. On totiž ten barevný štítek na spodní straně balení vypadá dost tmavě, takže by vás mohl odradit, ale věřte, že barva je krásně jemně hnědá s rudým podtónem, takže nic bláznivého. 
Drive me Nuts je příjemný odstín na celodenní nošení a dle mně je přímo vhodný pro nacházející podzim. 
Co myslíte? Já si ho tedy rozhodně pořádně užiji!



Toť výrobky, které jsem vám chtěla představit. Co právě milujete vy? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Furt přemýšlím jestli si ten krém mám koupit nebo ne, protože přece jen tělových mazátek mám doma celkem dost, ale teďka už si pro něj fakt půjdu! :D A stejně si myslím že už ho paradoxně budou mít vyprodaný : / :D A ta rtěnka má krásný odstín! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ho dlouho neviděla, ale myslím, že ho co nevidět opět vrátí. Je dost populární.
      A děkuji :-)

      Vymazat
  2. Právě miluju Ryor krém s SPF 30 a Aloe Veta gel od LR.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)