Essence: Get Big Lashes

sobota, srpna 24, 2013

Krásné sobotní ráno :-)
Dnes opravdu výjimečně, o víkendu, kdy jinak vůbec, ale vůbec články nepřidávám. V pondělí jsem ovšem nějak zameškala, tak to musím dohnat. Slíbila jsem vám přeci články každý druhý den :-)
Když jsem psala recenzi na The Falsies od Maybelline, tady, přiznala jsem se, že se mi poslední dobou doma nahromadilo několik řasenek, které musím vyzkoušet a pak pěkně poreferovat, jak že ve srovnání dopadly. Tuhle od Essence jsem koupila náhodou a to tehdy, když jsem vyrazila na výlet a zabalila si pochopitelně všechno potřebné, až na řasenku. :D Jak typické. V paměti jsem totiž měla vryto, že je to bezvadná, voděodolná a hlavně levná záležitost, která vyhovuje nejedné slečně. Pochopitelně jsem po ní sáhla, vyzkoušela, podrobila testu a dopadlo to takhle ...


V první řadě bych chtěla poznamenat, že se mi celkem líbí balení, se kterým Essence přišlo. Tak akorátně se hodí mladým slečnám, nevypadá fádně a mezi ostatními řasenkami se rozhodně neztratí. Cena řasenky byla u nás kolem 68 Kč a stojánek byl celkem vybrakovaný. Křiklavé, růžové nápisy na obalu hlásají, že je řasenka voděodolná a zajistí neuvěřitelný objem. 

S prvním tvrzením mohu souhlasit, řasenka opravdu přežila řádění v bazénu, pobíhání v nesnesitelných vedrech po městě i noční déšť. Nerozmazala se, nehrudkovatěla na řasách, nešmouhovala a držela se zuby nehty. Na druhou stranu, nebyl výraznější problém ji odlíčit odličovačem na oči. 


Kartáček řasenky je mohutný a opravdu myslím mohutný. Tak velký kartáček jsem snad v životě na žádné řasence neviděla. Umělé štětinky jsou zastřižené všechny stejně a rovnoměrně rozmístěné po celé délce, včetně horního zakončení. Zde vidím menší problém v tom, že dost řasenky na konci ulpívá a musíte konec kartáčku řádně otřít o hrdlo řasenky, což bytostně nesnáším. Když to ovšem neuděláte, nedostanete se k vnitřním, kratším řasám a řasenku budete mít všude po nose a ne jen na řasách. 

Řasenka slibuje objem, já jsem s ní ovšem dosáhla jen prodloužení řas. Objem jsem opravdu žádný, ale žádný nevykouzlila. Vím, že mnoha slečnám tato řasenka sedí, ale pro mně je to jedno velké zklamání. Když hledám objem, tak hledám objem a ne prodloužení. Rozčesání, nelepení a vše okolo je fajn, ale ten objem bohužel nikde. :-(

Škoda, tak jsem se těšila ...


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Já si tuhle řasenku kupuji jen na léto atd., když potřebuji voděodolnou, objem opravdu moc neudělá, navíc se mi během dne i trochu obtiskuje. Ale vzhledem k té ceně mi to tak nevadí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím proč, ale u Essence už nakupuju jedině laky na nehty :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji mám taky, řasy mi udělá docela pěkné. Ale bohužel se maže a pak nejde jednoduše setřít, takže průšvih je na světě. Odlíčím ji jedině olejovým odličovačem. To abych si jej nosila k vodě s sebou, abych nevypadala jako panda.

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem ji u moře a kromě toho, že se mi velký kartáček obtiskl vždy někde na víčku, byla fajn. Hezky řasy pročesala a objem jsem zaznamenala taky. Odlíčení bezproblémové, posloužila dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda. Jsem říkala, že jsem četla pozitivní recenze.

      Vymazat
  5. Já jsem ji teď viděla za výhodnou cenu v akci 1+1 a váhala jsem, ale nakonec myslím, že jsem dobře udělala a nekoupila. Nemusím mít každou kravinu, co mají v akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto případě určitě. Za mě je to naprostá katastrofa

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)