July empties aneb spotřebováno za červenec

středa, srpna 07, 2013

Ahojky :-)
Doufám, že si stále dostatečně užíváte sluníčka a že vás ty "menší" bouřky neodnesly pryč. U nás se to přehnalo tedy pořádně, ale přežili jsme ve zdraví a teď je čas na nový článek.
Dnes se podíváme na to, co se mi za uplynulý měsíc podařilo spotřebovat a tedy povím vám, že nemožné se stalo skutečností a všechny produkty, kterými jsem se promazala, prolíčila a provoněla se mi ani na fotku nechtěly vejít! Nu, jsem ovšem holka šikovná a poradila jsem si s tím, takže se teď na to všechno můžeme podívat a zhodnotit, co za to stálo, co ne a čemu se v obchodech tedy rozhodně vrhnout!
Hned v úvodu předesílám, že v nákupovém článku zde , jste se mohli dočíst, že se má "sbírka" v červenci rozrostla o rovných 15 kousků!  Co je ovšem úžasné, že spotřebovaných je 13 kousků, takže se cítím mnohem lépe :-) a ne jak v té strašlivé reality show "Po krk v odpadcích" :D. 
Už nebudu zdržovat, protože tohle to je strašlivě dlouhatánský úvod a jdeme na to, pěkně popořádku. Šup šup. 


1. Garnier Essential Odličovací mléko
Tak toto mléko jsem si kupovala na rychlo a celkem na slepo, když mi došlo mé oblíbené Douglasácké a já se prostě u přítele neměla čím odlíčit. Bylo v balení s pleťovou vodou, kterou spotřebuji nejspíše ještě tento týden a ve výčtu se objeví příští měsíc. No tedy, abych řekla pravdu, žádná hitparáda to tedy není. Ono mléko samotné je ucházející, obsahuje výtažky z růže a má pleť uklidňovat a to také umí, ale bohužel ten přívlastek Odličovací je tam nejspíš omylem, protože toho tedy moc neodlíčí. Osobně vám ho tedy doporučit nemohu. 

2. Balea tělové máslo Afrika
O tomto máslu jste si již mohli přečíst snad na každém blogu. Je tak profláké a tak opěvované, že nemá cenu se o něm ani rozepisovat. Za sebe říkám, že mě na rozdíl od jiných produktů od Balei mile překvapilo a k podobnému druhu produktů se nevrátím jen proto, že mi extrémně vadí se v kalíšku patlat. 

3. Maybelline Great Lash řasenka
Na tuto řasenku jste si mohly přečíst recenzi již zde. Za tím, co jsem napsala, si stojím a nemám nic, co bych k tomu momentálně dodala. Snad jen to, abyste vždy sahaly po vodě odolné verzi, jelikož ta normální je nic moc.

4. Weleda krém na tělo s citrusem
Tak tenhle zázrak byl v jedné z krabiček, které mi přišly domů a tedy řeknu vám, že tak nějak nechápu, jak na balení může být označení tělové mléko. Jestli tedy něco, tak tohle vůbec, ale vůbec nehydratovalo a osobně jsem tubu vypotřebovala jako krém na ruce. Citrusová vůně byla až extrémní a jsem ráda, že mám používání tohoto "krému" za sebou. 

5. Garnier Fructis Pure Shine šampon
Vůbec jedna z recenzí, která se objevila zde na blogu, byla právě na tento šampon. Jak jsem již psala minulý měsíc, měla jsem několik balení v zásobě a právě toto bylo poslední. Pure Shine jsem milovala k smrti tak rok zpátky, ale letos už mým vlasům tak dobře neseděl. 

6. Kamil krém na ruce
O podobném krému jsem psala již v minulosti zde a ani tato verze, s výtažkem s Aloe mě nezklamala. Krém ruce opravdu dobře hydratuje, rychle se vstřebává a jemně voní. Doma už mám zásoby a jiný krém už sebou do "terénu" netahám. 

7. Garnier hydratační krém
Krém od Garnier, který je přednostně určen na mazání celého těla, který osobně používám na silně dehydratovanou pleť obličeje. Jsem s ním spokojená, mám i klasické, velké balení a vyhovuje mi již několik let. Zásadně ho používám na noc, kdy se do pleti opravdu perfektně vsákne a dokáže ji do rána dostat z toho nejhoršího. 

8. Balea suchý šampon
Když jsem v DM uviděla inovaci v podobě dalšího druhu suchého šamponu, pochopitelně jsem ho musela za těch padesát korun, nebo kolik přesně tehdy stál, vyzkoušet. Bohužel, mé nadšení se neprojevilo a poslušně jsem se vrátila k tomu klasickému, se zeleným víčkem, který je sice o desetikorunku dražší, ale svou práci odvádí perfektně. Tento mi vlasy nijak neodmastil, spíš naopak slepil a bílé pruhy po něm byly nesnesitelné. 

9. Playboy Play it Rock tělový sprej
Rádo by vůně od Playboy používám v práci od doby, co přišly na náš trh, jelikož plácat klasický, drahý parfém mi v práci přijde jako škoda. Tento sprej dostojí svého slibu, dodá jemnou, příjemnou vůni a zhruba dvouhodinovou výdrž. Jsem spokojená s každou variantou a kupovat si je budu rozhodně dál. 

10. Palmolive Aroma Therapy sprchový gel
Naprosto normální, průměrný gel, který splňuje to, co slibuje. 

11. Garnier Pure mycí gel na obličej
Abych řekla pravdu, mycím gelům jsem ještě na chuť nepřišla a zřejmě ani nikdy nepřijdu. Proč bych si měla na obličej patlat něco, co je lepkavé, špatně se omývá a ve finále snad nemá ani žádný účinek? Plusem této varianty je to, že opravdu úžasně voní po grapefruitu a tak mi obličej v teplém počasí příjemně osvěžil. 

12. Neutrogena Spot Cleanser
Velice příjemně parfemovaný, jemný a snadno použitelný scrub na pokožku obličeje, který mi při pravidelném používání zaručil pokožku bez viditelných pupínků. Po použití mi pleť opravdu připadala čistší a jemnější. Složení je opravdu jemné a klasické peelingové kuličky byste v něm hledaly jen marně. 

13. Avene termální voda
Můj zachránce v teplém počasí. Jedna z nejlepších termálních vod, jakou jsem do dnes vyzkoušela. 


Ufff a máme to za sebou. Jsem na sebe hrdá! Co vy a vaše empties za tento měsíc? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Tak já o tomhle konkrétním máslu od Baley ještě nikde nečetla :). Ale moc se mi líbí a tak ho vyzkouším, zrovna totiž sháním něco nového na mazání. Teda doufám, že jde ještě koupit?
    MalaMacanda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně nemám tušení, zda je k dostání právě tato verze, ale vím naprosto jistě, že dalších asi deset variant určitě :-)

      Vymazat
  2. Ten Balea lakal aj mna uz len kvoli tomu baleniu :) inak klobuk dole kolko si toto minula :)

    Inak ak hladas svetly BB krem na mastnu plet dnes tip u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/najlepsi-bb-krem-na-slovensku.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juknu se :-)
      A děkuji, sama jsem tomu nemohla uvěřit, když jsem to z tašky tahala :D

      Vymazat
  3. Teda toho je! :D Já mám zkušenosti akorát s tím sprcháčem od palmolive ale s jinou vůní - mám nějakou strašně svěží (světle modrá barva) s výtažky z aloe a solí z mrtvého moře a ten je na léto jako dělaný! Na krém Kamill jsem taky přišla a je opravdu nejlepší do terénu :) Už delší dobu mě láká ten šampón a peeling a aji ten krém od Balei :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle je velké "spotřebováno", ale moc pěkný článek! :)
    řasenku Great lashes jsem měla a byla suprová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji pěkně a souhlasím, ale pouze s voděodolnou verzí :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)