Maybelline, The Falsies

pátek, srpna 09, 2013

Krásné ráno milé dámy. 
Dnes pro vás mám, po poněkud delší době, pořádnou recenzi. Abych řekla pravdu, v těchto vedrech se mi nic moc testovat nechce, proto mi to tak trvalo, ale vzhledem k tomu, kolik řasenek se mi doma kupí, je potřeba se jimi probrat a dát vám vědět, jaké že to opravdu stojí za to a jaké můžete s klidným srdcem nechat v regálu a ani na ni nepomyslet. 
Co se týče řasenek od Maybelline, nikdy v životě nedám dopustit na žlutou Collosalku, která je takovým mým svatým grálem o kterém vím, že mi vždy, všude a za všech okolností vykouzlí dokonalé, natočené, husté řasy. A když byla v DM akce, kde byly dvě řasenky za 250 Kč, přemýšlela jsem, jestli vzít dvě stejné, nebo jít do rizika a sáhnout po jiné, kterou jsem zatím nezkoušela. Mé očko nakonec padlo na Falsies verzi, kterou miluje Tanya Burr, kterou zase miluji já :-) 
Řekla jsem si, že přeci nemůže být tak špatná, když si jí tak pochvaluje a vrhla jsem se do používání, ze kterého jsem vyvodila následující závěry ...


Pokud píši recenzi na řasenku od Maybelline, musím v první řadě vychválit balení. Já jsem prostě na ty masivní tubičky úchylná a právě ty od Maybelline se mi líbí nejvíce. Je mi jasné, že je mezi vámi dost těch, kterým budou naopak vadit, já jsem ovšem jejich zastáncem. Falsieska má fialové balení s jemně modrým nápisem, takže design, který má jakákoliv řasenka ze stejné řady. Balení obsahuje 9ml produktu. 

Falsies řasenka by dle toho, co slibuje, měla vašim řasám dodat délku a hustotu tak, aby po nanesení řasenky vaše řasy nevypadaly jako vaše, ale jako umělé :-) Toho by tedy měla docílit pomocí speciálního kartáčku, který je zahnut dle oka a který by k němu měl tedy dokonale přilnout a prodloužit i tu nejmenší řasu u vnitřního i vnějšího koutku oka. Kartáček samotný je umělý, ohebný a hustě posetý různě dlouhými štětinkami ze stejného materiálu. Z hrdla řasenky leze sám a dobrovolně, takže se nemusíte bát, že by s vámi nespolupracoval :-) Nevšimla jsem si ani toho, že by na nějakém jeho konci významně řasenka ulpívala, či snad že by bylo zapotřebí ji výrazně z kartáčku otírat. 

Formula řasenky je výrazně mokrá a to mně, přiznám se bez mučení, vůbec ale vůbec nesedí. Při používání mi přišlo, že se mi řasy k sobě nějak divně lepí, není vůbec snadné je "rozčesat" a dodat jim tak tu potřebnou hustotu, po které prahnu. Vše se výrazně zlepšilo až po několikátém použití, kdy, řekněme si upřímně, řasenka už celkem vyschla a celkový dojem se alespoň trošku zlepšil. Minimálně se mi k sobě řasy už tolik nelepily, naopak působily hustě a dlouze. Na obranu řasenky dodám také to, že nijak nehrudkovatí, neopadává v průběhu dne a je skutečně černo černá. 


Na fotkách výše vidíte, jaké že super fakovní "řasy" mi tahle šmudla zařídila. No tedy, bohužel nic moc.
Výsledek testování mě znovu utvrzuje v tom, že ne každá řasenka každému oku lahodí a pokud se v něčem recenze perou, tak právě v řasenkách. Jsem ráda, že jsem Falsiesku vyzkoušela a ráda se poslušně vrátím ke klasické Collosalce, která mě doteď nezklamala. 
Jaká je vaše nejoblíbenější řasenka? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. já právě ještě tu úplně nej nenašla, i když mám pár oblíbených favoritek. Nicméně tu žlutou bodu muset zkusit určitě, nejsi jediná, kdo ji tak chválí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moje oblíbená řasenka je zelená Dermacol Nutri(199KČ v DM).Neopadává(ani když padá sníh nebo po práci na sluníčku),nepálí mě v očích a řasy hezky prodlouží.Zatím nemíním měnit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Dermacolu jsem řasenku neměla, ale děkuji za tip, příště na ní juknu

      Vymazat
    2. Jukni,jsem s ní spokojená.Koupila jsem si jí na základě článku nějaké blogerky,která s ní byla také spokojená,ale bohužel si nevzpomenu,které děvče to bylo.

      Vymazat
    3. Nevadi, google vse najde :)

      Vymazat
    4. Tak už vím,je to Spiced Chocolate,10.2.2013.Zelená Dermacol Nutri řasenka.

      Vymazat
  3. Já jsem byla zatím nejvíc spokojená s borůvkovou Lumene :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)