Viva zahraničním e-shopům, aneb ať žije FeelUnique!

pondělí, srpna 12, 2013

Krásné dobré ráno. 
Nevím jak vy, ale já mám vždy ke konci měsíce, kdy poplatím všechna pojištění, spoření a další důležité, životní náklady, naprosto neuvěřitelnou chuť obětovat zbylé korunky na nějakou tu drobnůstku pro sebe samu. V první řadě vím, že jsem zaplatila vše, co jsem měla a zbylé penízky jsou takovým bonusem a za druhé je další výplata za dveřmi a tak není proč se bát přechodné platební neschopnosti. 
To si takhle před týdnem čtu došlé maily a co že se nedočtu :D Feel Uniqe má speciální 15% slevovou akci, jako hold narození novému anglickému princátku. A to se přeci oslavit musí! Když ne já, Čech s anglickým srdcem, tak pak kdo? Měsíce si brousím zuby na pár kousků, které nutně ve své kolekci potřebuji a teď se mi naskytla jedinečná šance, jak je za pěkný peníz pořídit. A to se vyplatí!
Takže, co že za kosmetické vychytávky nakonec skončilo v mém nákupním košíku a jaké že to kousky si mohu vyškrtnout snad ze všech svých wishlistů? 


Začnu nejdražší položkou na seznamu, kterou byl proslavený The Eraser makeup z Anti-Age řady od Maybelline. Neznám ani jednu zahraniční blogerku, která by si ho nezamilovala. Aplikuje se houbičkou v hrdle a měl by být na pleti dost přirozený. Jsem na něj pořádně zvědavá a mrzí mě snad jen to, že na feelunique neprodávají i korektor ze stejné řady, který sklízí chvály ještě více. Když jsme u korektoru, rozhodně jsem nemohla objednávku odbýt bez Dream Lumi korektoru od stejné značky, o kterém v našich vodách naposledy psala Talka tady. Dle zahraničních blogerů patří k top věcem, které se dají v drogériích pořídit (no tak Maybelline, proč nás o tolik věcí ochuzuješ?). 
Pomalu se přesouváme k Rimmelu, který nejednu slečnu okouzlil Scandaleyes řadou, které se k nám, ač v omezeném množství dostala. Já jsem proto sáhla po svých k smrti oblíbených tužkách na oči v odstínech, které u nás k dostání nejsou. Klasickou tužku na oči v Nude verzi a také Jumbo Pencil ve verzi Bronze, která dle swatchů vypadala nepřekonatelně. To, že budou perfektní, vím už teď :-)
Poslední značkou, které jsem nemohla odolat, byl samotný L'oreal. Od toho jsem ukořistila slavnou Caresse rtěnku v růžovém odstínu, které si vychvalovala Plum a také růžovoučký Glam Shine Stain Splash. 

Pro zatím jsem nic z uvedených věciček testovat nezačala, ale chystám se na ně cobydup. 

Jak se vám můj nákup líbí? Čím si radost děláte vy a kde nejraději nakupujete? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

18 úžasných komentářů

  1. taky jsem tuhle akci využila :-) měla jsem vyhlídnutý bb od Lancome a podařilo se mi se přesvědčit, že ho nemám kupovat. Ale ja se narodilo princátko a byla ta sleva, tak to bylo jasný, to jsem musela :D Caresse tam na mě čeká na příště :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, The Erase! Tak ten by mě taky zajímal! :) moc se těším na recenzi!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda .. hnedka bych taky nakupovala, ale já jsem dneska byla obhlédnou poslední slevy a odnesla jsem si pár hezkých kousků oblečení a momentálně jsem švorc :/ :D nejvíc mě asi láká ten korektor, strašně moc youtuberek si ho chválí. Ráda bych si pořídila aji tu jumbo tužku a a ty tužky na oči taky úplně miluju! Mezí mě že semka tolik věcí nedochází, tu nude bych si taky moc ráda pořídila. Zajímá mě ten lesk od L'Orealu, někdo ho miluje a někdo přesně naopak, tak jsem zvědavá, i když si ho stejně asi nepořídím protože myslím že cena je na lesk docela dost a já navíc moc lesková nejsem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, firmy bych za "výběr" pro náš trh pěkně profackovala.
      Pravdou je, že cena za L'oreal lesky je vyšší, ale za to je to ta nejlepší kvalita.

      Vymazat
  4. já sem taky objednala, na svůj balíček už přes měsíc čekám :/ teď sem si chtěla při další akci objednat Lancome Dolleyesku, ale asi se na to vyprdnu, vypadá to, že tenhle eshop mě ignoruje. Už se mi to stalo na jaře, že mi objednávka nepřišla:/,ale naštěstí se neztratila, vrátila se jim a oni mi vrátili prašule.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? To se mi stalo u jiného eshopu, ale u FU ještě ne.

      Vymazat
  5. já třeba nemám problém s lookfantastic.com, ale FU je pro mě zakletý, ale vždycky to byla objednávka třeba jen za 300-400, dražší s e teď bojím :/ale zas tu řasenku z týhle limitky bych moc chtěla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale tak zase fajn, že ti ty peníze vrátili :-)
      já se takhle dohadovala s iherb na několikrát. Jenže objednávka nikde a peníze zpátky poslat nechtěli ani za nic. Takže jsem pěkně ostrouhlala

      Vymazat
    2. no uvidím tentokrát :D posledně vrátili, když se jim vrátil nedoručený balík nevím jak by to probíhalo, kdyby neměli balík zpátky

      Vymazat
    3. Ono s tím mezinárodním doručováním je to těžké, stačí se podívat, jak to funguje u nás :-(

      Vymazat
  6. Skvělé věcičky! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. můžu se prosím zeptat, co máš za odstín toho glamshine?? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. feelunique je moj oblubeny e shop :)

    OdpovědětVymazat
  9. platí ten kod ještě? nemužu ho nikde najít:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)