Výrobky z drogérií, které musíte mít I!

pátek, srpna 16, 2013

Krásné dobré ráno! 
Doufám, že se máte krásně a pokud možno dnes nemíříte k zubaři, tak jako já :-( a máte veselejší program. 
Já jsem si pro vás připravila takové menší shrnutí toho, co mě u nás v drogériích opravdu baví, které výrobky prostě neustále musím mít a bestsellery, které by také měla mít každá z vás a které by rozhodně neměly upadnout v zapomnění. A pokud je nemáte, tak se můžete nechat inspirovat tím, co podle mně za nákup opravdu stojí a čím neprohloupíte. 


Kdybych měla vybrat jen jednu jedinou věc, kterou bych na seznam tzv. "must haves" zařadila, rozhodně by to byly Color Tattoo od Maybelline. Recenzi na ně jsem před měsíci psala tady. Vlastním několik odstínů a jsem s nimi nad míru spokojená. Také vždy chci zavraždil všechny od Maybelline, za to, že nám těch odstínů nedají více, když se jich všude po světě prodává tolik. Poslední informace je snad taková, že by měly další dva kousky přibýt. Otázkou je však kdy a jaké odstíny. Pokud chcete kvalitní, dlouhotrvající oční stíny, se kterými vytvoříte jednoduché líčení během vteřinky a klidně i prstem, sáhněte po nich. Cena se pohybuje kolem 129-149 Kč a třeba je chytnete s 50% slevou jako já tento týden v DM.


Mluvíme-li o Color Tattoo od Maybelline, nesmím zapomenout ani na Maybellińácké rtěnky, které patří taky mezi mé oblíbené. Na rozdíl od CT nám distributor nabízí, v porovnání se zahraničím, celkem širokou škálu odstínů a neustálý přísun novinek. Tedy, líbila by se mi aktuální podzimní kolekce, co je teď v USA, ale v tu nedoufám. O rtěnkách od Maybelline jste si mohly přečíst třeba tady, nebo tady


O Nail Rescue od Rimmelu jste si mohly přečíst zde. Jestli vám nezachrání nehty tohle, tak pak už snad nic. Mé nehtíky tento zázračný, výživný lak spraví za týden coby dup. Už jsem si také v akci (prodával se za 49 Kč místo 149! tak jukněte, jestli to v Rossmannu není ještě aktuální), nakoupila dva do zásoby. 


Pokud vám konzistencí nevyhovují Color Tattoo, doporučuji Infaillible Eyeshadow od L'orealu. Je to sice cenově už trošku jiná liga, ale investice se rozhodně vyplatí. Výše vidíte výčet mých nejoblíbenějších čtyř odstínů, ale vlastním jich snad deset. V prodejnách nejrůznějších drogerií v mém městě máme na výběr snad z dvaceti odstínů. Pochopitelně, všechny u nás opět nejsou, ale přeci jen je výběr zajímavější :-)
Stejně tak jako CT, vydrží na očkách celý den a díky tomu, že jsou ultra třpytivé, dodávají očku rozzářený pohled a skvělý look jen s pomocí jednoho odstínu. Recenze byla tady


Co se makeupů týče, volbou bych váhala mezi L'orealem a Rimmelem. Vzhledem k tomu, že mi všechny od Rimmelu vyhovují a jejich cenová relace je minimálně o dvě stě korun nižší, vyhrávají u mně z čistě praktického hlediska ty od Rimmelu. Na léto je vynikající Wake Me Up (který si doporučuji pořídit o dostín světlejší, než váš klasický odstín) a celoročně pak Lasting Finish. Stay Mate je takový krycí krém pro nenáročné a ani Match Perfection není k zahození. Osobně se mi s ním hůře pracuje, jelikož ho musíte nenést dosti rychle a to mně nevyhovuje. Srovnání těchto makeupů bylo jedním z mých prvních článků tady


Když už jsme u Rimmelu, je nutné zmínit a famózní Hydra Renew rtěnky, které k smrti miluji. Mají nepřekonatelnou pigmentaci, skvěle hydratují a také disponují SPF 20, což se jinde jen tak nevidí. Podotýkám, že i na českém trhu se dá vybrat ze třinácti odstínů.  Sálodlouhou recenzi naleznete tady.

Toť mé malé "must haves" co se dekorativní kosmetiky týče. Samozřejmě, dalo by se najít mnohem více produktů, ať už od řasenek po nejlepší pudry, já jsem ovšem chtěla připomenout to, o čem se už delší dobu v českých vodách nemluvilo a na co by se rozhodně zapomínat nemělo. Příště si dáme kousky pečující kosmetiky. 

Co vy a vaše nejoblíbenější kousky? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Můj naprosto nejoblíbenější kousek je rasenka scandal eyes od Rimmelu :) jako jedina vydrží na oku celý den a je naprosto skvělá :) a díky stále nízké ceně ji mám snad ještě radci :) rozhodně mohu doporudcit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rasenkam od rimmelu neverim, ale juknu tedy na nejakou tu recenzi :) diky

      Vymazat
  2. Doma mam Infaillible Eyeshadow od L'orealu, dokonca ten isty odtien ako ty (033 Tender Caramel), pouzivam ho stasne rada, super sa s nim pracuje. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můj výběr by byl v podstatě stejný jako tvůj:) Color Tattoo mám jen růžové, ale plánuji i zlaté a bronz, bez Color Whispers nedám ani ránu a než jsem se zbláznila do BB creamů, Wake Me Up jsem stačila vypotřebovat asi 3x; do svého seznamu bych přihodila ještě rtěnky Kate a laky 60 seconds od Rimmelu a řasenku IncrediBALL od Miss Sporty (překvapivě výborná).

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vubec neznam, juknu na ni! Jinak s rtenkami Kate nelze jinak nez souhlasit

      Vymazat
  4. Na Color Tattoo se snad dívám už dva roky, opravdu nevím, jaký odstín vzít. Ty dva na fotce rádoby přirozené mi moc nesedí, moje oči v nich vypadají unaveně. Myslela jsem si, že by růžové byly trochu lepší, ale oči získaly akorát uplakaný výraz. Co se týče nehtů, to u mě Rimmel vítězí na plné čáře, zejména mám dobré zkušenosti s barevnými laky. Infailible mě taky lákají, ale když nejsou v nějaké hodně dobré akci, tak mi přijdou docela drahé, když si uvědomím ,kolik stojí třeba paletka od Sleek a mám tam tolik stínů. Co se týče make-upů, mám v drogérii prostě smůlu. Zkoušela jsem ve vzorku Rimmel Match nejsvětlejší variantu a taky Stay Matte , ale strašně na mě oxidují do oranžova.Na rty u mě boduje Kate a její rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus Wake Me Up nebo Lumi Maqiue od L'orealu, ty by ti mohly sednout, jestli jsou ty ostatní na tebe oranžové.

      Vymazat
  5. Moje oblíbené jsou ještě Color Whispers od Maybelline a Lip Seduction od Dermacolu :)Jinak souhlasím s tvým seznamem víc jak 3/4 z toho mám doma :) Pomáhá ten Nail Rescue i proti třepení?

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vsak jukni na fotky z clanku. Je to opravdu zazrak

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)