Aktuálně: Rossmann

pátek, listopadu 01, 2013

Krásné páteční ráno. 
Dnes si dáme trošku jiný článek, než jste zvyklé. Mám totiž strašlivé nutkání vás informovat o aktuálních akcích, které momentálně probíhají v Rossmannu, jelikož tento a následující týden mají tak podařené akce, že jsem je tedy už dlouho neviděla :-)
Takže nastražte očka a čtěte. Možná raději předem vyhoďte peněženku oknem, abyste vůbec měly na nájem a na jídlo :D


V první řadě a především, Maybelline vytvořil s Rossmannem speciální akci a na prodejny se tak dostaly dlouho očekávané Babylips. Bohužel, v nabídce jsou jen dvě varianty a to Pink Punch a také Menthol a zakoupíte je pouze v balení s řasenkou. Vybrat si můžete mezi Rocket a The Colossal Volume. Nicméně, na vyzkoušení a případný nákup v zahraničí či po internetu si myslím, že to bohatě stačí a kdo ví, pokud se balení rychle vyprodají, tak budou třeba BabyLips ve stálé nabídce. Cena řasenky a balzámu je 199 Kč, což není málo, nicméně platíme za dva produkty. 
Těchto čtrnáct dní je v Rossmannu také 25% sleva na veškerý sortiment Rimmelu. Teď je tedy ten správný čas doplnit zásoby výrobků, které vám docházejí. Já jsem pro začátek sáhla po bázi, kterou na zimní období potřebuji a silně váhám nad nákupem několika rtěnek, ale pořád se přesvědčuji, že jich mám dost.
Současně také běží 25% sleva sortiment L'orealu. A to bych nebyla já, abych ukořistila ještě jednu Caresse rtěnku za neuvěřitelných 149 Kč, za stejnou cenu se prodávají i stejnojmenné lesky. V akci jsou také The Blush tvářenky ( Rosewood je úžasný odstín na podzim, recenze tady), pudry a ostatní lesky jsou za 100 Kč. Stále také platí to, že k nákupu L'orealu nad 249 Kč získáte řasenku zdarma.
Akce 1+1 na vybrané vlasové přípravky, také od L'orealu.
Řasenka Great Lash od Maybelline je zlevněná na směšných 59 Kč, takže komu vyhovuje, určitě na ní mrkněte a stejně tak na krémové lesky stejné značky, které seženete za 99 Kč.
Na Niveu je sleva až 33%, takže pokud jste nestihly nejrůznější výprodejové akce minulých měsíců, teď je správná chvíle na to něco ukořistit.
Sleva 30% na výrobky Signal všech druhů, od past až po kartáčky.

Je toho prostě habakuk, tak koukejte nakupovat :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Já pořád přemýšlím, jestli potřebuji ta nová mazátka na pusu od Lorealu :-D Baby Lips mě tolik nelákají a hlavně tyto maybelline řasenky mi nevyhovují, takže dokud se to nebude prodávat zvlášť, mám smůlu. I tak se ale dnes do Rossmannu chystám, tak uvidím.
    Jinak mi teď přišel dopis od DM se vzorkem makeupu a slevami 50% na některé výrobky Rimmel. Ale ségra mi to zabavila, takže mám taky smůlu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty slevy mi taky prisly, rozhodne jdu na nakup rtenek Kate, konecne vyzkousim:)

      Vymazat
    2. Mně tedy nic :-( a caresse jsem si opravdu zamilovala, jestli ta akce bude trvat ještě chvilku, tak koupím všechny :D

      Vymazat
  2. Babylips mě úplně moc nelákají, ale za to Caresse od L´Orealu, to už je jiná :D moc ráda bych nějakou vyzkoušela:)
    K bázi od Rimmelu.. no.. používám ji teďka a nejsem z ní vůbec nadšená :( dělá mi na pleti celkem paseku.. plánuju se o ní v dohledné době trochu rozepsat v recenzi na blogu.. každopádně si mě vůbec nezískala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí miluji a kupuji pořád dokola a dokola, snadno se vyrovná těm mnohem dražším

      Vymazat
  3. Ráda bych dělala, že jsem nic nekoupila, ale je fakt, že za poslední dva dny jsem oběhla všechny tři drogérie (teta, Rossmann, dm) a nakoupila v každé z nich :D. Z Rossmanna jsem si odnesla právě nějaký ten styling L'Oréal a vánoční balíček pro tátu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ještě nikde nebyla, ale Caresse mě lákají čím dál tím víc :) A možná pro rtěnku od Kate z té matující kolekce :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Achjo, to zas bude pěněz :( Chtěla bych vyzkoušet ten BabyLips, škoda, že se neprodává samostatně...

    Já jsem tam byla včera, chtěla jsi koupit nový laky od GS, ale neměli je zatím :( zaujalo mě ještě pár věcí, ale bohužel, jsem měla asi 200,- v hotovosti a kartu jsem nechala doma.. :D:D sakra..takže nic.. :D:D

    PS: krásný nový vzhled blogu :) SUPER :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a co se peněz týká, tak snad jedině dobře, jinak by tam člověk nechal celou výplatu :D

      Vymazat
  6. Celý měsíc si říkám, že nebudu utrácet, že nebudu kupovat kosmetiku, že nic nepotřebuju, jen šetřit. Pak si dopoledne čtu tvůj článek a říkám si, ten L'Oreal, to zní fajn, ale nekoupím. A teď už tu sedím s fialovým leskem, černou tužkou a řasenkou jako dárek a mám skvělý pocit z nákupu za 300,- :D

    ... ale teď už fakt nebudu utrácet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-.) jsem moc ráda, že jsem tě tolik inspirovala :D

      Vymazat
  7. Babylips jdou naštěstí mimo mě, Carrese po vyzkoušení pigmentace taky, ale lákají mě matné rtěnky Kate od Rimmel...

    OdpovědětVymazat
  8. diky za tip.konecne jsem si koupila (mimo akce mi prijde drahej) dvoufazovej odlicovac oci nivea,kterej je mimochodem uzasnej,nejlepsi odlicovac,doporucuju.

    OdpovědětVymazat
  9. Ač jsem před výplatou zásadně švorc, nedalo mi to i i já si musela běžel pro legendární Baby Lips a zatím spokojenost. A hlavně mi narozdíl od balzámů od Dermacolu nezalézají do vrásek nebo jak nazvat takové ty rýhy na rtech :D nemyslím popraskané rty, ale prostě normální, chápeš, že? :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/
    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)