Bourjois Color Boost

pondělí, listopadu 18, 2013

Ahojky!
Krásné pondělní, zatažené ráno všem. Dnes mě čeká první zápočtový test ze statistiky, takže mě možná klepne pepka, tudíž se nedivte, když už se tu neobjeví žádné články... Ne, kecám, ale jsem na to zvědavá, jelikož statistika je letos rozhodně jeden z předmětů, ze kterého mám tak trošku stažené půlky, až to není pěkné. Učit se, učit se, učit se, jinak to nepůjde :-)
Ještě než bude definitivní zima, musím k vám ovšem "poslat" ještě recenze na produkty, které jsou jako ušité na míru podzimu. Jedním z takových produktů je i dnešní Color Boost od Bourjois. 


Color Boost je typická pastelková barvička na rtíky, které známe již v provedení několika značek. Ať už mým milových Revloňáckých, dražších Clinique, ne moc povedených Astorů, či snad Catrice, Jordany nebo Essence. Každá s tyčinek se ovšem o něco liší a každý si tak z té přemíry nabídky vybere tu, která právě jemu nabídne to, co hledá. Color Boost se prezentuje jako Glossy Finish Lipstick, tedy lesklá rtěnka. Slibuje nekonečnou hydrataci, dokonalý lesk, 15 SPF a nemá vůbec lepit. 


Rovnou na úvod říkám, že Color Boost se od všech nejrůznějších tyčinek na rty liší asi nejvíce. Zatímce třeba Revlon rty opravdu vyplní barvou, která se vám na rtíky přicucne a nechce a nechce dolů, Bourjois je opravdu velice lesklá rtěnka, která rty hydratuje a vytvoří si na nich jakoby jemný povrch, po kterém klouže. Ano, u Color Boost nečekejte žádný staining efekt, barva po rtech opravdu klouže a s každým napitím jde nekompromisně dolů. Co oceňuji, je poměrně vysoké SPF, které se obyčejně u tužek moc nevidí. Nemusíte se jí tak bát použít i v tom největším teple, třeba na dovolené u moře. S hydratačními účinky musím souhlasit. i když jde barva samotná celkem rychle dolů (výdrž je u mně cca 1-1,5 pokud si dávám pozor, nejím a nepiji) tak i po té jsou rty příjemně hydratované a jemné, nemám touhu na ně použít balzám jako u většiny produktů, ať už lesků či rtěnek. Color Boost jsou také vodě odolné. Tedy netuším, jestli nemám vodě odolnou pokožku a rty, ale i po "čárnutí" na ručku a následné namočení šla barva dolů a to celkem hladce. 


Balení Color Boost je velice podobné všem ostatním jumbo tužkám. Ono se tu vlastně ani nic nového vymyslet nedá. Každá barva má i svůj odpovídající obal. Má výrazná Fuchsia Libre má stejně řvavý obal, který lemuje stříbrné písmo. Tužka se vysouvá pomocí otáčivého pohybu a krouhat si jí musíte samy. 


Pigmentace je fenomenální, kolikrát si musím dávat pozor, abych to s ní nepřehnala a rty neměla až moc výrazné. Stačí jednou, dvakrát přejet po rtíkách a barva je sytá a jednolitá. 
Fushia Libre je navíc s opravdu leským finishem, ovšem zcela bez třpytek, což většina z nás (tuším) opravdu ocení. Barva se na rtíkách nerozpíjí, což zrovna u hydratačního produktu opravdu oceňuji. 
Jediná věc, která mi tedy vadí je to, že se barva do rtíků nevsákne a tudíž nevydrží to, co bych si přála. Za těch 249 Kč je to ovšem dobrý produkt, který se vám rozhodně nebojím doporučit. 




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. ta barva je krasna!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný odstín, ale na rtech jsem čekala trošku výraznější odstín :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Burjois ve sbírce pastelek ještě nemám, ale mají odstíny, co se mi moc líbí. Mou největší stálicí je v téhle kategorii asi Clinique v odstínu Strawberry, ale celkem nevidím velké rozdíly. Clinique, Astor a Catrice jsem recenzovala zde.

    OdpovědětVymazat
  4. Uvažovala jsem nad nimi, ale nakonec jsem si pořídila radši Astorku :) I když nevím, jestli nekoupím i tuhle... ten odstín vypadá opravdu krásně :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. astor šel úplně mimo mně, ale tenhle kousek můžu doporučit

      Vymazat
  5. Vybrala si si naozaj pekny odtien a suhlasim, tiez sa mi tieto pastelky zdaju byt kvalitne. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)