Nákupy: Říjen

pondělí, listopadu 04, 2013

Ahojky :-)
Vítám vás již ve druhém listopadovém článku. Měsíce ubíhají jako voda a za chvíli tu máme všemi oblíbené Vánoce. No přiznejte se, kolik již máte dárků a kdo se těší tak moc jako já? 
Jelikož je začátek nového měsíce, je na čase se podívat na kosmetické nákupy za poslední dobu a zhodnotit si utracené peníze. Není nad bilancování (zatracené účetnictví, už mi leze krkem :D). 
Řekla bych, že v říjnu jsem se tedy celkem držela a nenakupovala nic, co bych nepotřebovala, či co by snad nebylo v akci. Na fotkách níže jsou všechny produkty, až na čtyři kousky z Rossmanního článku, který byl uveřejněn v pátek. Jdeme tedy na rekapitulaci.


Na této super rozmazané fotce vidíte můj nákup hned z kraje měsíce v Rossmannu, kdy byla akce na kosmetiku Gabriella Salvate. Musela jsem totiž ukořistit všemi vychvalované nové stíny, které v tomto měsíce přibyly na pultech drogérií. Při té příležitosti jsem čapla ještě sprcháč v akci (ano, potřebuji další, i když jich mám doma dalších dvacet) a také šampon od Syossu, který chci už nějaký ten týden vyzkoušet. 
Nákup: Celkem opodstatněno


Další návštěvu do Rossmannu jsem podnikla díky videu o vhodných barvách rtěnek k barvě vlasů. MakeupChair na internetu doporučovala rtěnku Blue Rose od NYC, takže jsem jí pochopitelně musela mít. Co čert nechtěl, zrovna na ně byla akce a jedna přišla na 49 Kč, no tak jsem vzala dvě. Co na tom? 
V akci za 89 Kč byly také stíny od Rimmelu, které v několika tutoriálech používala Tanya Burr, tak ty jsem tam také přeci nemohla nechat. 
Nákup: Rozhodně opodstatněn.


Boom kolem mycelární vody od L'orealu nemohl jít jen tak mimo mě, to je snad jasné. Nu a protože k nákupu nad 249 byla řasenka zdarma, vzala jsem vodičky hned dvě a k tomu úžasný žvýkačkový lesk na rty. Takovou barvu doma totiž ještě nemám. V akci za 79 bylo také mé oblíbené quatro od Maybelline, takže v košíku přistálo také. 
Nákup: Nebýt akce, brala bych jen jednu mycelárku, takže vůbec neopodstatněný! Káťo, styď se fakt :-(


Na zimu to chtělo také nový makeup a tak jsem se rozhodla vyzkoušet všemi vychvalovaný Fit Me od Maybelline, za krásných 239 Kč. Jaký bude, teprve uvidím :-)

Pokud tedy dobře počítám, za říjen tu máme 17 nových produktů. Tedy, na začátku mi to tolik nepřišlo. Uvidíme, kolik se mi jich povedlo spotřebovat. Co nového jste si poslední dobou pořídily vy? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Pekny nakup. V rijnu jsem tolik nenakupovala, snad jen dve masla a dva peelingy na Interbeauty Prague. A Ladybox tedy:D Asi taky zacnu delat mesicni shrnuti,samotnou me tyhle clanky bavi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) veletrh moc zavidim. Jinak myslim, ze je fajn se takhle podivat zpatky a utridit si to.

      Vymazat
  2. Letos byl docela fajn:) Akorat nakupy davam prubezne, tak to musim nejak vymyslet:D

    OdpovědětVymazat
  3. hele, to su micelarne vody, nie mycelarne. Alebo sa to v cestine pise s ypsilonom? Uz som na to narazila viackrat.

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám že uděláš recenzi na ty NYC rtěnky zajímalo by mě to jaké jsou :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá, jak se ti budou líbit stíny od Rimmelu. Liška je teď celkem zdrbla a já se k ní přikláním. Jsou naprosto děsné. Jinak krásné nákupy :) Nejvíc ti závidím toho Armaniho v pozadí :D Můj nr.1 na seznamu dárků k vánocům :D došel mi někdy před prázdninami a já čekám na vhodnou slevu a příležitost ke koupi :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) po té vůni jsem dlouho toužila až mé přání bylo vyslyšeno :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)