October empties aneb vypotřebováno za říjen

pondělí, listopadu 11, 2013

Krásný den všem, 
konečně se mi podařilo jakž-takž vyfotit vypotřebované produkty za říjen. No, nebudu říkat, že kvalita je ideální, denní světlo je to tam a ty střešní okna mi ve focení moc nepomáhají :-( Nejspíš bude čas na to si pořídit kvalitní zrcadlovku, to je krásné vánoční přání, co říkáte? 
Nicméně, produkty vidět jsou a tak se na ně můžeme v klidu vrhnout a říci si, jaké že za to stáli a jaké ne. 


1) Balea - Trend it up, Locken Killer
Jeden z produktů od Balei, který překvapivě dobře funguje. Je perfektní na období, kdy mám delší ofinu, která potřebuje více péče, jelikož se mi strašlivě ráda kroutí. Pokud k tomu dojde, stačí jí navlhčit, nanést právě tento produkt a znovu přefoukat - a kroucení je pryč! Žehličky na vlasy se můžou jít bodnout!

2) Bioderma Sensibio
Micelární voda milovaná půlkou ženské populace, která plní svůj účel tak, jak má. Myslím, že vyjadřovat se k ní snad ani nemá cenu - a ta je vysoká. Teď zkouším novinku od L'orealu a prozatím můžu říci, že se bohužel biodermě ani zdaleka nevyrovná. 

3) Deosprey Rexona
Tento měsíc je tu mám rovnou dvakrát, aneb tak to bývá, pokud na jeden zapomenete a koupíte další. Pro mě jsou ideální volbou do práce, na takovéto potřebné přestříkání v průběhu dne. Mají příjemný, ale nevtíravý odér. 

4) Syos Oleo Intense
Recenze již proběhla zde

5) Carmex 
Recenze tu

6) Tělové mléko Garnier, Intenzivní péče
Jak mám obyčejně mléka od Garnier v lásce, tohle mě moc nezaujalo. Je totiž až přehnaně hutné, velice zvláště se roztírá a strašlivě dlouho se vstřebává do pokožky. Na druhou stranu je cenově přijatelné a celkem pěkně voní. 

7,8) Paradontax, Ústní voda Sensodine
Záchrana pro mé nemocné zoubky. Pokud překonáte nelibou vůni a trošku větší pálení v ústech, a nebojte, opravdu se na to dá zvyknout, je to snad to nejlepší kombo na zoubky, které jsem vyzkoušela. 

 9) Figs/Rouge balzám na rty, Pepermint
Tak tenhle hošík se mi zkazil. Nestihla jsem ho ani otevřít a když jsem k němu tento měsíc došla, byl úplně zatvrdnutý a na rtech děsivě pálil a hrozivě smrděl. To ukazuje na to, že mám až moc balzámů. 

10) Balea tělové máslo, Indický čaj
Tato řada je mou největší favoritkou a zásoby mám tak na sto let. Neobyčejná vůně, která jí provází je téměř dokonalá a na tu cenu! No prostě, jestli jste nevyzkoušely, nepochopíte. Peeling mám radši, ten opravdu dokonale funguje, ale máslo hydratovalo také obstojně. 

11) Balea suchý šampon
Podzim je obdobím, kdy se dostávám do stavu, kdy vypotřebuji minimálně jeden suchý šampon měsíčně a ten Baleácký je obecně mým favoritem. Vlasy opravdu skvěle zbaví mazu, dodá jim lehkost, lesk a objem. Další z ukrytých pokladů. 

12) Collistar, Maska na vlasy
Tedy, když se řekne Collistar, představím si dražší kosmetiku, která by měla proboha fungovat. Tato maska ovšem, pro mé vlasy neudělala vůbec, ale vůbec nic! Kdybych jí nepoužívala, bylo by to stejné. Hrůza!

Pokud počítám dobře, mám tu 13 vypotřebovaných produktů versus 17 novinek z říjnových nákupů. To celkem ujde, co myslíte? 

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. To je zas produktu, ja mam vetsinou kolem sesti:D
    Balea caj vypada dobre, myslim ale, ze jsem ji nevidela. Carmex me docela zajima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to limitka cca 3 měsíce zpátky, ale už je několikrát opakovala, tak číhej :-)

      Vymazat
  2. Balea - Trend it up také si ho chválím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo...tohle bych nespotřebovala ani za půl roku :D :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tělové máslo od Indian Chai jsem si taky před pár dny koupila a z jeho vůně jsem naprosto nadšená. Škoda jen, že to není tělové máslo, pak by byl tento výrobek naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach jo, já jsem ale popleta. Na začátku první věty má být "tělový krém" samozřejmě :-)

      Vymazat
    2. :) v pohode. Vune je opravdu dokonala

      Vymazat
  5. Můj oblíbený typ článků, vždycky hrozně ráda šmíruju, co spotřebovali ostatní :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/rimmel-scandaleyes-lycra-flex-rasenka.html

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, mám ten samý Figs and Rouge tuším z nějakého beauty boxu, a taky jsem ho ještě ani neotevřela, jestli bude zkažený, to mě bude mrzet, ten minulý se mi zkazil dva měsíce po otevření, ale tak na nehtovou kůžičku jsem ho ještě dopoužívala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)