Právě teď: Listopad

středa, listopadu 06, 2013

Ahojky!
Přeci jen mi to nedá a prostě vám nutně musím ukázat, co právě miluji. Moc často se nestává, že bych nemohla s recenzí článku počkat, nebo že by mě snad nějaký produkt nadchl tak moc, že bych to musela vykřičet do světa. V posledních dvou týdnech jsem ovšem objevila takové produkty rovnou dva a prostě vám je musím představit! Tedy, co představit, spíše vám říci, proč je miluji, jelikož jste o nich určitě slyšely z nejednoho blogu, či už jste je v drogériích ukořistily. 
A pokud je snad ještě nemáte, tak nad jejich nákupem minimálně zauvažujte. :-)



V první řadě musím zmínit balzámo-rtěnky od L'orealu, Carresse. Když jsem totiž psala tu obsáhlou recenzi na Fashionistu, ještě jsem do nich nebyla tolik zblázněná. Věřte nebo ne, tyhle akorátně se lesknoucí, nevysoušící a decentně pigmentované rtěnky jsou všechno, co v uplynulých dnech používám. V Rossmannu na ně momentálně mají akci, seženete je za 149 Kč. Jsou ideální sebou do školy, do práce a vlastně kamkoli. Stačí je vytáhnout, rtíky přetřít a můžete vyrazit. Mám nutkání si pořídit ještě další odstíny, dokud je akce a tak doufám, že mi do té doby nepřijde říjnová výplata, protože věřte, že bych byla schopna si je všechny pořídit a to je tedy co říci!



Dalším takovýmto objevem je pro mně pěna do koupele s vanilkovou parfemací od Balei. Tak jak Baleu nemusím nikdy a nikde, jsem se do těchto roztomilých lahviček zamilovala tolik, jako do vanilkového peeling, který je mým malým svatým grálem. 
Pěna neuvěřitelně rychle nabývá ve vaně na objemu a tak jí stačí jen malinko, na pořádnou koupačku. Jemně, vanilkově voní a díky přidaným olejům se ve vaně cítím jak Kleopatra s heboučkou pokožkou. Efekt bohužel po koupeli moc dlouho netrvá, ale zachránit to můžete tělovým krémem, jako vždy. 
A to tento zázrak seženete za pouhých 59 Kč!
Jestli ne rtěnky, tak pěnu určitě musíte mít!

Toť ode mne pro dnešek vše, nechci vás zruinovat :-) Pokud ovšem máte tipy na novinky vy, sem s nimi!

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Na rtenky mrknu, kdyz je na ne akce, akorat jich ted mam az az, tak nevim:D Na peny bohuzel nejsem, davam prednost sprse, skoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebovala bych tvé přemýšlení. "RTěnek mám až až" :D

      Vymazat
  2. Jejdaaaa ty rtěnky mě tak lákají.. ale nemůžu ZASE utraceeeet, sakraaa :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem na ty rtěnky byla natěšená a utíkala jsem se na ně mrknout do Rossmanna, ale jaké přišlo zklamání. Vůbec se mi nelíbily, jak odstínově, tak i konzistencí. Nevím proč, ale každému sedne asi něco jiného :-(

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. ta balea musi nadherne vonet!
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny rtěnek vypadají božsky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle rtěnky mě nechávají zatím klidnou, naopak mám políčeno na Rimmel Kate Moss a ty nové od Essence :)
    Co se týče baleáckých pěn do koupele, jsem nešťastná, protože mám doma místo vany sprchový kout :( :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/zamereno-na-clarins.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)