Rimmel: Space Dust, Aurora

středa, listopadu 13, 2013

Ahojky!
Tento týden mám volno, žádná práce, což je perfektní čas na to, ozdobit zase po dlouhé době nehtíky. Nebyla bych to já, kdybych nechtěla zkusit něco nového a tak tu pro vás mám pohled na lak od Rimmelu. Jedná se o 003 Auroru z kolekce Space Dust. 
Space Dust je v podstatě stejný koncept laků, jako všemi oblíbené pískovky od Gabrielly Salvate. Aurora se pak navíc ještě naprosto neuvěřitelně leskne. 
Co vás u těchto laků nejspíše překvapí, je naprosto plochý štěteček, který se perfektně přizpůsobí tvaru nehtu a dobře se s ním tedy pracuje i těm, kteří nejsou na lakování tolik zvyklé, třeba tak jako já. 
Lak kryje ve dvou vrstvách, schnou naprosto extrémně rychle, nicméně na rozdíl od zmiňovaných kousků od GS se celkem rychle opotřebuje, de facto je třetí den dole. Nu, nedá se nic dělat. Tyto krasavce seženete hned v několika variantách v drogériích za příjemných 69 Kč. 











Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Já mám opačnou zkušenost, Rimmel mi vydržel na nehtech bez problémů týden, zatímco GS stěží 3-4 dny. Ale mám ráda obojí a mám už slušnou zásobu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tento istý, rovnako ako tebe aj mne sa zdá, že tento ide rýchlejšie dole ako GS:/ ale je krásny...

    OdpovědětVymazat
  3. kraaasny musim si taky kupiť:)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel má takový nádherný lak? :) No tééda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Také ho mám, ale ještě jsem nelakovala, každopádně se moc těším, myslím, že se z něj stane velký oblíbenec :).

    OdpovědětVymazat
  6. tieto laky úplne milujeem:) mám ho vo fialovom, štve ma jedine to odlakovanie to ma zabíja, ale za to vydržia veľmi dlho a tak to kompenzuje to zlé odstraňovanie:D:)
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)