Rtíky jak mimčo

středa, listopadu 27, 2013

Krásné středeční, zasněžené ráno!
Není nad to se probudit do krásného, mrazivého dne a prvním pohledem zavadit o okénko poseté sněhem. Vánoce jsou totiž už tady :-) ... tedy skoro :D. Už se taaak moc těším. Patřím totiž mezi ty bláznivce, kteří nadšení pobíhají v padajícím sněhu, užívají si vánoční dekorace a všudypřítomné koledy. :-)
Jelikož jsou zimní měsíce krom toho správného času na horkou čokoládu také časem na to chránit před mrazem a popraskáním rtíky, je třeba se podívat na balzám, který k nám do drogérií nedávno dorazil. Ano, dnes si popovídáme o všemi milovanými BabyLips od Maybelline. 


Přiznám dobrovolně, že tento krok vítám. Jako pořádná blogerka a kosmetická nadšenkyně, která pilně sleduje nejrozličnější zahraniční youtuberky a blogerky se na každou novinku na našem trhu těším jak malá. Tedy, nevím, jak dobrý marketingový tah je vtrhnout do drogérií pouze se dvěma odstíny a ještě prohlásit, že se rozhodně nebudou vyrábět samostatně, ale myslím, že když už si u Maybelline dali tu práci a konečně nám je představili, že se nejspíše nechají ukecat zákaznicemi a nakonec je ve volném prodeji přeci jen nechají. Na což tedy naváži tím, že ony dva zmiňované odstíny byly Menthol a mnou vybraný Pink Punch. Tedy, dvě naprosto rozdílné varianty. 


Co velice oceňuji je fakt, že balzám byl k řasence (se kterou se prodával) uchycen izolepou a navíc, a to pozor!, přišly baby lips zalisované v obalu tak, jak jsme na to právě od Američanek zvyklé. Na zadní stranu byl ovšem natištěn český popisek, takže ani pokud byste neholdovali angličtině, tak byste si bez obav mohli všechny důležité informace přečíst. Balzám má klasické balení, na jaké jsme u takovýchto typů produktů všichni zvyklé. Pro stabilizaci má ovšem ve vnitřní části navíc ještě díl, díky kterému se produkt v obalu "nekynklá". Vnitřní obal koresponduje s názvem balzámku no a vnější obaly jsou všechny stejné: průhledná nasazovací víčka s názvem kolem dokola. 



Na obalu se můžete dočíst plno zajímavých statistických informací o používání. Dle výrobce BabyLips zaručují, že budou rty vypadat zdravěji, hydratovaně a regenerovaně. Může to být vůbec pravda? 
BabyLips svým složením oproti jiným podobným produktům nijak nevybočují z řady. Jsou to opravdu kvalitní a na rtech příjemné balzámy, které se velmi jednoduše aplikují, po rtech kloužou, nezalézají na retních vrásek, jsou schopny je dostatečně hydratovat a dodávají jim lesk a popřípadě i celkem intenzivní nádech barvy, samozřejmě s ohledem na to, po jaké variantě v obchodě skočíte. 
Mou jedinou výtkou tedy zůstává fakt, že jsou bohužel pro rty "návykové". Ono totiž když si rtíky přetřete Camexem, tak ten vám z dehydrovaných a vysušených rtů udělá rty perfektně hydratované bez nutnosti další, bezprostřední aplikace. BabyLips ovšem bohužel přesně to dělají. Jsou příjemné, to ano, ale jakmile ze rtů zhruba po třech hodnikách zmizí, mám neuvěřitelně velké nutkání je aplikovat znovu, jelikož rty si to opravdu žádají. Jednoduše, jsou vysušené a pnou. 
Je tedy na vás, zda vám toto malé mínus nevadí a BabyLips vám za nákup třeba i prozatím v zahraničí, v několika desítkách variant stojí. 




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Pokud nám je tu nechají a přidají nějaké další barevné varianty, budu o koupi dost uvažovat, ale ve variantách, které jsou u nás dostupné, mě koupě moc neláká...

    OdpovědětVymazat
  2. No teda Francoais, to jsi mě nepotěšila, chtěla jsem si ono výhodné balení koupit už asi pětkrát a stále jsem odolávala a po tvé recenzi i odolám. Určitě by mě vadil fakt, že rty nezůstávají hydratované déle. Já, zhýčkaná kvalitními balzámy od ardenky a clinique, bych "návykovou" vlastnost tohoto balzámu neocenila:-(...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéžiš tak to určitě ne, pokud máš rtíky tak "rozmazlené" :-)

      Vymazat
  3. Já jsem taky neodolala :O Mám také odstín Pink Punch a já si to nemůžu vynachválit. Ten vysušený pocit ani nemám. Carmex jsem teda nikdy neměla.. :( Takže porovnávat nemůžu, ale kdyby dělali více variant, tak bych určitě sáhla po dalším odstínu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že ještě narazím někde na tyhle skvělé balzámy až se dostanu někam do drogerie:)

    OdpovědětVymazat
  5. Někteří chytrolíni míchají do balzámů na rty vodu, ta se odpaří a rty jsou na tom ještě hůř - a ty se musíš mazat a nakupovat další balzámy:-). Baby lips už u mě zaspaly svůj čas, Maybelline si to měl rozmyslet dřív:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)