Sváteční dárečkování

pátek, listopadu 29, 2013

Ahojky všem!
Den se se dnem sešel a opět tu máme pátek, takže víkendu zdar a přežijte to :-) Pokud si pamatujete z tohoto článku o vánocích, tak jsem vám prozradila, i když tedy prozradila ... každý, kdo zná kalendář si to může najít, nicméně, v pondělí jsem měla svátek a to se rozumí, že jsem dostala nějaké ty dárečky. Letos převládaly ty nekosmetické, jelikož bylo třeba obnovit šatník a tak podobně, ale jedno překvapení s kosmetikou uvnitř tam nakonec bylo. 
Přesněji se tedy jednalo o pár produktů od Avonu, které jsem se rozhodla po sto letech si objednat a vyzkoušet. No a řekla jsem si, že když se tu tento měsíc objevil pouze jeden nakupovací článek, takže budu trošku podvádět a dárek nastrčím jako "new in". A jaké že to tedy byly produkty? 


V katalogu mě na první pohled zaujal nový sprchový gel Winter Cocoon a to už jen svým názvem. Když si k tomu přidáte fakt, že obsahuje výtažky z vanilky a santalového dřeva, není snad třeba nic dodávat. Avon sprcháče mám moc ráda, ostatně o ně můžete i soutěžit. Voní vždy dokonale a pokožku zanechávají hebkou. 
Dále jsem se konečně rozhodla dát šanci podkladové bázi, kterou polovina kosmetického světa miluje a polovina nenávidí. Doufám, že já budu patřit mezi ty milovnice. :-) Zatím jsem jí ovšem nezkoušela a tak nemůžu vůbec soudit, ani přikládat dojmy. 
Na rtěnku Totally Kissable a balzám s příchutí jahůdek mě navedla EmilyNoel83 (pokud neznáte její youtube kanál, tak snad ani nežijete). No to víte, já se nechám strašně lehce ovlivnit :D Na mou obranu, polovinu věcí, které doporučovala u nás k sehnání nejsou, takže jsem nemohla utratit žádné horentní sumy. 
A zapomenout nesmím ani na oblíbené masky z kolekce Planet Spa. Na zimu jsem se rozhodna vyzkoušet tu hydratační a jsem zvědavá, jak mou vyšušenou pokožku pěkně zavlaží. 

Toť tedy můj kosmetický balíček a já se ptám, zda-li tyto produkty vlastníte a jste s nimi spokojené? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Planet spa mám celkově od Avonu ráda, vlastním masku na vlasy a je skvělá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem na ní chválu, takže se na používání těším.

      Vymazat
  2. Bázi jsem si taky objednala a dostanu ji k Vánocům, jsem na ní hodně zvědavá:) Masky od avonu mám už čtyři a se všema jsem spokojená:) Jejich sprchové gely jsou už má stálice, miluji jak dělají pořád nové a nové vůně:)

    OdpovědětVymazat
  3. No, kde jsou ty časy, kdy jsem si neuměla představit měsíc bez toho, že bych objednávala z avonu a pak netrpělivě čekala, kdy výrobky přijdou :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)