Objevy roku 2013

pondělí, prosince 30, 2013

Krásné dobré ráno všem kráskám :-)
Jak jsem v pátek slíbila, tak dnes učiním. Přináším vám článek, ve kterém se podíváme na mé objevy roku. Ať už se jedná o výjimečně dobré produkty, které v uplynulém roce na náš trh teprve zavítaly, nebo jedná-li se o ty, které na něm jsou již dlouho, ale já je objevila až letos. Tyto konkrétní produkty jste na blogu mohly vidět už milionkrát a proto u každého uvedu jen pár slov a odkážu vás na příslušné recenze, kde si budete moci vše v klidu přečíst a rozhodnout se, zda by nestály za hřích. Jako vždy budu také ráda, pokud mi do komentářů napíšete ty vaše top produkty, abych i já věděla, zdali o něco perfektního nepřicházím. :-)


Pokud letos mé vlasy něco milovaly, pak to byla tato Ultimate Volume regenerační pěna na vlasy od Gliss kur, o které jste si mohly detailně přečíst tady. Tato pěna je dostupná pro všechny a za málo peněz zvládne opravdu hooodně muziky. Navíc je to bez oplachová péče, tudíž použití je opravdu jednoduché. 


Asi všechny z nás zajásaly nad tím, když nám Rexona letos do Česka konečně přinesla Maximum Protection, tedy deodorant, který zabrání veškerému pocení. Extrémně vyčerpávající recenzi jste mohly číst tady a věřte, že mám jeden šuplík plný těchto zázraků, které se mi podařilo nakoupit v akci za šedesát korun, jinak se pohybují kolem sto padesáti a to je cena přeci jen vyšší. 


Najít štětce, které by byly opravdu kvalitní a přitom totálně nezruinovaly vaší peněženku, není v dnešní době vůbec snadné. Proto jsem byla nadšená, když se na náš trh probojovala značka Hakuro, která kloubí právě onu kvalitu s příjemnou cenou pro zákazníka. Článek o mých štětcích této značky jste si mohly přečíst tu a zanedlouho vás určitě bude čekat další. 


Rtěnky od Rimmel jsou obecně velmi populární, ale často se mluví pouze o kolekcích Kate Moss, přitom Rimmel má řadu Hydra Renew, která oplývá dokonalými, sytými barvami a dlouhotrvajícími rtěnkami. Recenze na jednu z mých první byla k nahlédnutí zde a do těch už jich mám snad pět, což nasvědčuje něco o jejich kvalitě a mé lásce. :D


Pokud sledujete zahraniční blogerky, nemohla vám uniknout jejich závislost na matných, dlouhotrvajících rtěnkách drogérkové značky Wet and Wild, kterou bych velice ráda přivítala i v česku. Prozatím jejich produkty seženete na zahraničních e-shopech a kdyby vás zajímaly právě tyto perfektní a extrémně pigmentované matné rtěnky, jukněte sem


Co se nedekorativní kosmetiky týče, zamilovala jsem si odličovací pěnovou vodu od Vichy, kterou jsem vychvalovala už tady.  Je perfektní na dny, kdy se vám nechce zdlouhavě odličovat. Stačí namočit obličejík, přetřít pěnou a šup do postýlky!


Stokrát jsem ho vychvalovala a tak se tu musí jednoduše objevit. Ten nejdokonalejší krém na oční okolí od Nivei, který snad už nikdy nic nepřekoná, nebo ano? Recenze tady


Bla bla bla bla bla, Scandaleyes tu prostě musí být! Mluvila jsem o nich v patnácti! článcích v uplynulém roce, což je vůbec nejvíckrát, co se na blogu nějaký produkt objevil což jasně dokazuje, že bez nich jednoduše neumím žít. 


Pokud jste od Gliss kur nezkusily regenerační pěnu, o které píšu výše pak doufám, že jste vyzkoušely alespoň tento nejdokonalejší šampón, který momentálně naše drogerie nabízejí. Článek o něm byl již zde. Nemám proti němu jediné špatné slovo a v zásobě jich mám snad šest ...


A tím se dostáváme k mé poslední lásce, novinkám na našem trhu, Caresse balzámo-rtěnkám od L´oreal. Vůbec je tu nehodlám rozvádět, jelikož byste mě už asi zastřelily a tak vás navedu jen na článek tu

Když se na to tak podívám, tak jsem v uplynulém roce našla několik opravdových "must-haves", bez kterých bych se neobešla. Osobně si myslím, že letošní rok byl nabytý novinkami a skvělými produkty tak, jako už hodně dlouho ne. A už teď se bojím toho, až budu dávat do kupy InnerBeauty Awards 2013, na které se můžete těšit hned z kraje roku. Já bych vám už tímto chtěla jen popřát krásný Silvestr a šťastný vstup do roku 2013 :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Ta pěna vypadá dobře. Jinak rtěnku od Rimmel mám jednu, právě tuhle a je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tým šamponom musím súhlasiť :) je perfektný ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta pěna do vlasů už mě delší dobu láká,takže asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky od Rimmelu jsou prostě boží! :) ale musím nesouhlasit s tou rexonou, nevím proč, ale na mě prostě funguje jako obyčejná rexona ve spreji :/ http://vanessa149.blogspot.cz/2013/12/recenze-rexona-maximum-protection.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to u mně rozhodně ne, Rexonu ve spreji vůbec nemusím, ale tuhý deodorant jsem si oblíbila

      Vymazat
  5. Pročítám si Tvoje TOP produkty a říkám si, tohle musím vyzkoušet, tohle musím vyzkoušet, tohle taky, no a tohle, to by taky za to stálo aneb Zruinuješ moji studentskou peněženku :-D! Nicméně tu pěnu zkusím 100%,protože zorvna sháním NĚCO, co vytvoří na vlasech objem,který nezplihne po 5hodinách. Doteď jsem používala klasická tužidla a teď naposledy jsem zkusila Balea sprej na objem,ale nic moc. Takže díky za tipy :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, to znám, to chce zákaz blogů, jinak se ušetřit nedá :D

      Vymazat
  6. Já jsem z těch tvých top výrobků vyzkoušela jen štětce od Hakura, ale ty jsou vážně skvělé. A rtěnky Caresse v drogérce vždycky zkouším, ale nemůžu se rozhodnout, kterou chci, tak vždycky odcházím s prázdnou.

    M.
    UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ale velká chyba, nevíš, o co přicházíš

      Vymazat
  7. Budu muset omrknout modrou řadu Gliss Kur :).

    OdpovědětVymazat
  8. Hakuro štetce jsou dostala k Vánocům a jsou naprosto dokonalé. Hlavně mě překvapil H77 blending brush, ten je bezkonkurenční.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)