Propadáky roku I

středa, prosince 11, 2013

Krásné mrazivé středeční ráno všem :-)
Dnes pokračujeme v nastoleném, prosincovém, trendu a vrháme se na další díl kosmetické statistiky uplynulého roku. Dnes si, po článku o produktech které musíte mít, dáme naopak článek o produktech, které mi v minulém roce absolutně nesedly a kterým byste se, alespoň dle mně měly vyhnout. Ještě jednou říkám dle mně. Možná, že produkty, které mi nesedí budou patřit mezi vaše oblíbené. Pokud jste je ještě nezkoušeli a dle článků na blogu vám většínou sedí či nesedí to, co mně, pak se jim možná doopravdy vyhněte. 


Recenzi na tento děsivý peeling z černého uhlí jste si mohly přečíst zde. Od recenze se můj názor ani za mák nezměnil, nejsem totiž exhibicionista na to, abych tuto hrůzu zkoušela znovu. Peeling je pro velmi odvážné a použití pouze na vlastní nebezpečí. Po použití je pokožka vysušená jak stará mandarinka, žádná broskvička jako v reklamě na Dove? Pokud můžete, tak se tomuto "zázraku" v drogériích vyhněte. 


Dalším zmařeným produktem na vlásky, alespoň co se tedy mých týče, je šampon a balzám na vlasy od Toni and Guy a to konkrétně ty pro vlasy poškozené. Vůbec, ale vůbec mi nesedly. Po jejich použití jsem vždy vlasy měla úplně zplihlé a mastné hned druhý den. Navíc, pokud jsem použila pouze šampon, byly hrubé a špatně se s nimi pracovalo. No nevím nevím, čekala jsem bombu, jelikož jsem na ně slyšela mnoho chvály a bohužel, mé vlasy řekly ne ne. :-( Škoda. Od přípravků za 200 Kč toho čekám víc. 


Recenzi na tuto podivnou řasenku od Maybelline jste si mohly přečíst již zde. Já prostě nechápu, koho napadlo spojit dvě řasenky do hromady. Tedy, dříve to udělalo již mnoho firem, jenže Maybelline tam tak trošku zapomněl dát rukojeť, kterou byste řasy nalíčili. Šmrdlat jedno očko pět minut pro optimální výsledek mě po ránu opravdu, ale opravdu nebaví a tak řasenka poletí do koše. Jen co dopíšu tento článek. Ach jo, a to všechny ostatní řasenky od Maybelline miluju. Inu, i mistr tesař se někdy utne. 


No a v poslední řadě tu mám Carresse lesky od L'orealu. Víte, že miluji balzámo-rtěnky ze stejné řady, nicméně lesky mě vůbec, ale vůbec nezaujaly. Za prvé, v podstatě to nejsou lesky, ale spíše hutné a lesklé, tekuté balzámy. Nemůžu si pomoci, ale lesk jako blesk podle mě vypadá jinak. Nezaujal mně ani výběr barev a doba, kdy produkt na rtíkách vydrží je také dost mizivá. Za dvě stě korun můžete nakoupit mnohem, ale mnohem lépe. 

Toť první výčet propadáků roku. Souhlasíte, nesouhlasíte? Jaké produkty zklamaly vás? Rozhodně mi dejte vědět a v pátek, u speciálního článku papa.

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

21 úžasných komentářů

  1. No, tak zrovna Loreal Caresse je podle mě naprosto úžasný. Já vždycky lesky nesnášela, ale kdyby byly všechny takové, jako tenhle, tak je zbožňuju. Lehce hydratují a na rtech mi vydrží třeba i 3-4 hodiny,což je fakt luxusní. Ale jasně, že to nemusí takhle sednout všem;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě vůbec, ale vůbec nedrží! A přitom jsou ty rtěnky ze stejné řady božské :-(

      Vymazat
  2. Na Carrse lesk koukám už dlouho, líbí se mi jeho obal, ale tak radši nic no :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Garnier je fakt tragedie, ja ho vyhrala v nejaký soutěži a něco tak chemickýho, co mi pne kůže ještě hodinu potom jsem snad ještě na pleti neměla :O

    My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  4. Po šampónu od T&G mi začaly vypadávat vlasy po pramenech. Tak buď ráda, že ten tvůj byl "jen" k ničemu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Caresse lesk jsem si ze zvědavosti koupila taky a řekla bych, že neurazí ani nenadchne.

    OdpovědětVymazat
  6. Co se ostatních produktů týče, nemůžu posoudit ale Garnier mi naprosto, naprosto nesedí a nemyslím si, že si ještě někdy něco od této značky koupím. Čímž zase nechci odrazovat, ale každý jsme jiný, že jo. Posledním velkým zklamáním byl krém Moisture Match - Oh so matte! (no jistě, v životě jsem se tak neleskla po půl hodině od nanesení, nehledě na to, že jej částečně podezírám i z mnohem horšího zločinu -jeden ze spouštějících faktorů akné - a to jsou na něj tak úžasné recenze...)
    Poslední dobou jsem tedy hodně opatrná a podezíravá a do ničeho se nevrhám po hlavě... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že to jde s Garnierem poslední dobou nějak z kopce

      Vymazat
  7. Ani jeden jsem nevyzkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám zrovna T&G moc ráda, ale chápu, že někomu nemusí vyhovovat :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem se zamyslela a mým největším zklamáním tohoto roku byl nejspíš BB od Nivey :).

    OdpovědětVymazat
  10. Tak dosť ma prekvapilo, že tu máš zahrnuté aj lesky Carresse. Ale beriem. U mňa je to tiež mnoho krát rovnako. Všetci nejaký produkt ospevujú a mne vôbec nesadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to si počkej na druhou část, to bude teprve bomba :D

      Vymazat
  11. Z této kosmetiky jsem vyzkoušela jen řasenku, ale jsem sní nadmíru spokojená:) Není až tak dobrá jako ta stříbrná Lorealka, kterou mám, ale vyhovuje mi:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lesk od Lorealu je opravdu děs produkt. Já osobně jsem byla nadšená barvou odstínu "300 Juliet" ale to, jak se nanáší a vypadá mi rychle pokazilo dojem. Ať dělám co dělám, ať použiju jiný štětec nebo cokoli jiného, ta hrůza ne a ne vytvořit mi na puse souvislou vrstvu :/ a když se člověk v zápalu boje utne, tak to zas mimo rty nejde utřít :D Letěl do koše rychlostí blesku :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)