Propadáky roku II

středa, prosince 18, 2013

Ahojky všem!
Dnes se po týdnu opět podíváme na další várku propadáků, které mě v letošním roce bohužel neminuly. Stejně jako u předchozího článku, berte prosím na vědomí, že se jedná o produkty, které nesedly mně a možná to s nimi máte úplně jinak a k smrti je milujete. V tom případě vám to pochopitelně přeji a vy mi raději do komentářů napište, co naopak vám nesedí. První část článku najdete zde a teď již pojďme na tu dnešní ...


U tohoto článku se na blogu strhla docela bitva. Několik z vás se šamponu a kondicionéru z této řady zuby nehty zastávaly, jiné jste sdílely můj ne příliš povzbudivý verdikt. Ať už se vám to líbí nebo ne, faktem, alespoň tedy pro mé vlasy zůstává, že tato super dvojice, která vyhovuje desítkám z vás, pro ty mé neudělá zhola nic. Tedy, jedině že bych svou hřívu chtěla mít hned druhý den splasklou a mastnou a neschopnou se podřídit sebelepšímu kartáči. Hold každé vlásky jsou zvyklé na něco jiného a mým tohle kombo nesedlo. 


Tak díky této řasence jsem v podstatě s celou značkou MUA skončila, byl totiž takový ten poslední, pomyslný řebíček do rakvičky, se kterou jsem jí s velkým díky pohřbila na dně svých kosmetických šuplíčků a momentálně od této značky nemám zhola nic, až na fixing mist, která se, světe div se, povedla. O řasence jste si mohly přečíst celkem podrobnou recenzi tady, kde jsem dopodrobna vysvětlovala proč mi tahle rozmazávací se kráska radost neudělala. 


A teď přichází velká bomba, že? Nebojte, nespletla jsem se a opravdu vidíte správně, na seznam propadáků roku totiž musím zařadit i tuto micelárku od L'orealu. Já vím, já vím, všichni jí milují a zanedbávají Biodermu, ale já prostě nemůžu. Micelárku jsem používala zhruba čtrnáct dní a na obličeji se mi udělalo tak silné akné, které jsem neměla ani za dob největší puberty. Nějaká složka mě prostě extrémně dráždí a dát obličej do pořádku a pokožku zklidnit se mi podařilo až za několik týdnů. Ovšem u tohoto produktu mě to extra mrzí, jelikož jsem se na jeho uvedení na český trh těšila jak malá. 


Pleťové vody od Clean and Clear miluji, především tu s grepem a pomerančem "Morning Energy", která opravdu dokáže pokožku po náročné noci ráno osvěžit a připravit do nového dne. Nicméně, tento produkt je děs a hrůza. Pleť totálně vysušuje a to takovým způsobem, že je po něm snad lepší použít vazelínu, abyste se neuškrábaly. Funguje ovšem úžasně jako lokální zabičej pupínků. :D


Novou řadu stínů od GS jsem si celkem dost oblíbila, ovšem až na tento fialovo/šedý stín, který se vůbec, ale vůbec nepovedl. Na rozdíl od svých bratříčků a sestřiček se s ním špatně pracuje, barva není na očku vůbec výrazná a v průběhu dne se dost brutálně ztrácí. Všechny ostatní odstíny vám však mohu s klidným srdcem doporučit.


Toť vše z letošních propadáků a je čas se v dalším článku podívat konečně na nějaké vynikající produkty :D



Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

28 úžasných komentářů

  1. A zrovna ta rasenka me mile prekvapila, je fajn:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s micelárkou spokojená, ale taky musím říct,že řasenku(Rimmel Scandaleyes Retro Glam) perfektně neodlíčí. Ovšem s touhle řasenkou si neporadila ani Bioderma, ale jen odličovací olej od Saloosu. Co se týká šamponu a kondicionéru Balea, tak s touhle řadou zkušenosti nemám,ale zato je u mě propadákem šampon Balea na blond vlasy. Zajímavé je,že kondicionér je super,ale šampon - uf, nikdy více! Moje vlasy po něm vypadají přesně jak ty popisuješ ty své, po téhle Balee. Ošklivé, umaštěné, připlácnuté k hlavě, bleh. S ostatními výrobky zkušenosti nemám, ale když to vidím, odradí mě si je u kupovat :-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to bych zase nerada, ale mně fakticky nesedí :D
      Ta Balea mi přijde úplně mimo no, ale většina lidí si jí dosti chválí, i když jsem zažila i dost těch, kteří ji nemusí.

      Vymazat
  3. v prvom rade keď ideš niečo recenzovať treba sa pozrieť na na aký typ vlasov alebo pokožky je recenzovaný produkt určený, po šampóne na suché vlasy sa ti nemôže stať že máš na druhý deň mastné vlasy .....iba ak máš mastný typ vlasov a použila si šampón určený na suché vlasy no to by si musela byť asi poriadne mimo aby si to spravila, je predsa logické že šampón na suché vlasy má oleje alebo iné látky ktoré pomáhajú suchým vlasom v tomto prípade je to argánový olej ktorý je dostatočne zobrazený na obale a je základom celého šampónu, ....pri micelárke to máš to isté táto ružová je určená na suchú pleť čiže ak máš suchú pleť v žiadnom prípade ťi nemôžu po nej naskákať akné pretože suchá pleť akné nepozná, mala si použiť zelenú ktorá je určená na mastnú pleť, ....takýmito neobjektivnými recenziami zavádzaš a robíš si tak akurát hanbu...prepáč nechcela som ťa v žiadnom prípade uraziť ale skôr pomôcť pri ďalších tvojích recenziach

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neurážíš mě a chápu tvůj názor, ale nechápu, jak jsi přišla na to, jestli mám nebo nemám suché či mastné vlasy, a to samé platí i o pleti. A budeš se asi divit, ale ano, má pleť se řadí mezi normální až suchou a tudíž si myslím, že by mé pleti měla sednou jak ušitá, ale jak píšu, něco v ní mi prostě nesedí. A to se stává. Nemyslím si, že bych si tu podrážela nohy nebo se zahanbovala, píšu fakta, která se u mně objevili a nevím, proč bych se za ně měla stydět.

      Vymazat
    2. stačí si prečítať tvoj blog tvoje používané produkty tvoje názory na nich, sama opisuješ svoju pokožku aj vlasy, taktiež v tomto článku píšeš že ti vybehlo silné akné a po použití šamponu na suché vlasy máš na druhý deň mastné vlasy čo sa u suchých vlasoch nikdy nemôže stať, použivaj logiku na suchej pokožke ťi určite nevybehne silné akné možno pri nejakom nekvalitnom prípravku ľahká vyrážka, mne je to v podstate jedno ide mi o to že svojími neobjektivnými recenziami zavádzaš

      Vymazat
    3. Ale já to myslím opravdu smrtelně vážně, že má pokožka i vlasy jsou suché, nevím jak jinak ti to vysvětlit.

      Vymazat
    4. a preto ti vyskočilo silné akne a splaskli a zmastili sa ti na druhý deň vlasy, že? nemusíš mi nič vysvetľovať klameš len samu seba, prajem ti krásne a pokojné vianoce

      Vymazat
  4. ešte si oprav chybu v texte, micelárka mäkké i ......... "Nebojte, nespletla jsem se a opravdu vidíte správně, na seznam propadáků roku totiž musím zařadit i tuto mycelárku od L'orealu."

    OdpovědětVymazat
  5. Tak například s micelárkou jsem spokojená, v zimě mám plet suchou a pěkně sedí, výborně odličuje a i když trpím na akné, je fajn. Balea balzám na suché vlasy je super. Nevím, jaký typ vlasů máš, ale na moje poškozený hnízdo je to docela záchrana. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jedině dobře, mým pocuchaným vláskům však neudělal vůbec nic.

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. A není u toho stínu GS probém jen vyloženě u tohoto jednoho kusu? Asi bych je hned do propadáků nedávala, když ostatní jsou fajn :))
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je, však to píšu. No, dle mně to tedy propadák je, když jsou všechny ostatní v pořádku, je to, jak kdyby u něj na "něco" zapomněli.

      Vymazat
  9. Mně po tom šampónu od značky Balea strašně pálila hlava a tak jsem ho musela bohužel opustit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento efekt se u mně tedy nedostavil, ale muselo to být silně nepříjemné ...

      Vymazat
  10. A tady jde přesně vidět, že co žena, to péče. Já se do micelárky od L'Oréalu naprosto zamilovala a používám ji denodenně, nemůžu se jí nabažit. Naopak od Clean and Clear mi nikdy nic nevyhovovalo, zkoušela jsem asi 3 produkty a pak to vzdala, u tohohle jsem věrná Neutrogeně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neutrogenu v tomto směru tak prošetřenou nemám, ale juknu na ní, díky za tip.

      Vymazat
  11. Já mám ráda propadáky, šetří penízky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tady se můžu podělit jen o své zkušenosti na to tolikrát omílané téma Balea. Už dlouho používám oranžovou řadu šampon+kondicionér+stylingové krém a moje vlnité vlasy ji naprosot milují. Kdysi, když jsem si vlasy ještě žehlila, tak jsem používala fialovou, pokud si to dobře pamatuju, a ta byla taky super. Oil repair jsem nikdy nezkoušela, tak nevím.

    Jinak co se týče všemožných drogerkových kosmetických vodiček, za ta léta jsem se přesvědčila, že nadělají (v mém případě) více škody, než užitku a při mém momentálním stavu pleti, kdy jsem už skoro dva měsíce na antibioticích proti akné, bych to nevyzkoušela ani za prase :D

    OdpovědětVymazat
  13. Balea je případ sám o sobě. Zatím všechno po čem jsem sáhla mě zradilo. Takže už to ani zkoušet dále nebudu. ALe překvapená jsem z té micelárky. Já už jí teda nepoužívám v takové míře, ale pořád jsem s ní maximálně spokojená. Chápu však, že každý máme rozdílné reakce na produkty ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to je jasné, jestli ti vyhovuje, pak jedině dobře. Já na některé produkty od Balei dopustit nedám, ale tyto zklamaly.

      Vymazat
  14. Také jsem zastánkyně Baley a i micelárka mi vyhovuje, takže jde vidět, že opravdu sto lidí - sto chutí :).

    OdpovědětVymazat
  15. S tím šamponem a kondicionérem s tebou naprosto souhlasím. Pro mě je to taky velký propadák. Nikdy jsem neměla mastnější vlasy. Značka MUA mě též příliš nenadchla. Sedla mi od ní jen paletka Glitter ball. Micelárku jsem s radostí vyměnila za odličovací olej od Saloosu. Já bych těch propadáků asi našla ještě jednou tolik :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ja som síce micelárku od Loreal neskúšala, ale nejako po nej netúžim pretože je určená pre citlivú pleť a takýmto produktom sa ja ako majiteľka mastnej pleti vyhýbam, väčšinou sú mastnejšie a pre moju pleť nevhodné.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)