To nejlepší z drogérie, co rozhodně musíte mít!

pondělí, prosince 09, 2013

Krásné pondělní ráno :-)
Po týdenní pauze dnes rozjíždím sérii článků, které nám tak trochu shrnou uplynulý rok v kosmetice. Můžete se těšit na InnerBeautyAwards2013, Nejlepší produkty roku a také ty nejhorší, podíváme se na dlouho slibované video o mé kosmetické sbírce a také se ohlédneme za tím, co jsme se o kosmetice jako takové, letos naučili. Dnes začínám článkem o tom nelepším, co momentálně seženete v našich drogériích a čím si můžete ještě nechat od Ježíška udělat radost pod stromeček.  Do článku jsem vybrala to, co momentálně opravdu miluji a doufám, že tyto produkty máte rády i vy :-) Kdyby ne, třeba si své oblíbence vyberete v podobně laděném článku tady, kde naleznete další perfektní kousky. 


Jdeme na to ...


Rimmel Scandalleyes tužky na oči
Kdo mi nemiloval úžasné Scandalleyes? Pokud se v posledním roce jakákoliv z drogérkových značek vyšvihla a vyšplhala na pomyslný trůn, je to zřejmě Rimmel a to nejen těmito dokonalými tužkami. Řečeno o nich snad bylo už vše, já jen zopakuji že jsou úžasně krémové, lehce se aplikují, na víčku i na "vodní" lince drží celý den, nerozmazávají se a prodávají se v několika barevných variantách. Od klasické černé, přes hnědou, šedou až po fialovou. Pokud byste rády i tu tělovou, kterou vidíte na fotce, budete si jí muset najít na internetu. V Česku ji totiž nemáme. 


L'oreal Caresse
Já vím, o těchto balzámo-rtěnkách kecám pořád a pořád dokola. Jenže ony jsou tak úžasné! Uznávám, možná nesednou všem. Kdo miluje totálně syté barvy, ten se v nich neuvidí, ale kdo má rád rtíky zahalené lesklou barvou tak, jako já, pravděpodobně našel svůj svatý grál. :D Nějak se mi to rýmuje. Myslím si, že fakt, že vlastním už rovné čtyři, mluví za vše. P:S: Do konce je v Rossmannu seženete za krásných 169 Kč, takže tam utíkejte, dokud je čas. 


Maybelline Color Tattoo
Krémovo-gelové oční stíny od Maybelline už snad patří do základní výbavy každé slečny v České republice a pochopitelně i na celém světě. Tyto naprosto neoblomné a zcela nezničitelné stíny se staly jedním z výrobků, pro který se do drogérie opravdu vyplatí zajít. Však je už dobře znáte, na očku drží a drží celý den, nehnou se nikam  a barva je stále intenzivní. Škoda jen, že nemáme více odstínů, jako naše šťastnější sousedky. Navíc, pořád čekám, až se Taupe a Pomergranate dostane do Rossmanna, nehodlám je v DM kupovat o padesát korun dřáž :-(


Catrice EyeBrow Pencil 
Tužka na obočí od Catrice je mým nedávným objevem. Když jsem se rozhodovala, zda sáhnout po osvědčené Rimmelácké, nebo zkusit novinku, rozhodla jsem se zariskovat a udělala jsem dobře. Tužka opravdu pěkně kreslí, má akorátní pigmentaci, v obočí vydrží celý den a zázračně málo se opotřebovává. Před použitím doporučuji obočí řádně pročesat, aby vám při aplikaci po chloupkách nezklouzala. 


Rimmel Fix and Pro Primer
Další stálicí a vynikajícím produktem od Rimmelu je jejich primer, který seženete okolo 100 Kč v každé drogérce. Pokud hledáte ideální primer, nebo s těmi pleťovými teprve začínáte, nebojte se sáhnout právě po těchto. Jsou hutné, krémové, rychle se vstřebávají a na pleti zanechávají hladký finish, na který přilne každý makeup. Pokud nefandíte gelovým bázím, tato by pro vás mohla být tou pravou. 


Maybelline The Colossal Volum' Express
Pokud píši článek o tom nejlepším z drogérie, nesmím zapomenout ani na své nejoblíbenější řasenky na světě, Maybelline. Abych byla upřímná, tak snad není jediná (s vyjímkou novinky Big Eyes), která by mi od Maybelline nevyhovala. Absolutními stálicemi jsou Colossal Volum Express, nicméně pozadu nezůstává ani The Falsies nebo Rocket Volume. Jo, řasenky Maybelline prostě umí!

Toť dnešní výčet toho nejlepšího, co (dle mě) drogérie nabízí. Pokud vás napadly jiné produkty, které určitě stojí za to zkusit, napište mi do komentářů, ať si rozšířím obzory. 
Těším se na vás ve středu :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. ja zkusim sehnat tu telovou tuzku od rimmelu, dik za tip!
    pozdravy z Milana

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla do DM poukázku na 50% slevu na stíny Maybelline a tak jsem neváhala ani chvilku a letěla jsem pro Pomegranate a Taupe, zbyly na mě akorát poslední :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoznačne súhlasím s Catrice ceruzkou a Maybelline riasenkou! Obe sú parádne :) Zvyšok som ešte neskúšala...

    OdpovědětVymazat
  4. A já si zrovna říkám, páááni, ta tělová tužka od Rimmelu je boží, i když je moc nemusím, tu bych mohla zkusit. A hle, nic:D
    Jsem ostuda, color tattoo ještě nemám, ale moc mě nelákají:D
    Jenn

    OdpovědětVymazat
  5. Z tohoto výběru jsem zkoušela jen bázi a mně teda vůbec nesedla :( pálí mě jako čert... nic pro citlivou pleť...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? tak takový názor na ní jsem ještě neslyšela. slovo do pranice pro citlivkářky :-)

      Vymazat
  6. Super článek, kromě báze Rimmel a rtěnek L´Oreal jsem vyzkoušela vše a naprosto souhlasím. A propos, s těmi balzámo-rtěnkami jsi mne docela nalomila, koukám po nich už hodně dlouho, ale vzhledem k tomu, že mám rtěnek opravdu patologické množství, jsem se k nákupu neodvážila. Ale když to čtu u Tebe, asi do nich půjdu ... nebo napíšu Ježíškovi :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsi byla hodná holka, tak Ježíškov určitě napiš :-) Neprohloupí

      Vymazat
  7. tu telovu ceruzku pouzivas akym sposobom? ja mam jednu tiez a neviem co s nou :D. ako vrchna linka sa mi to velmi nepaci. budem rada za tip:)).

    OdpovědětVymazat
  8. Color Tatto som už na základe kladných recenzií snáď na každom blogu, ktorý otvorím kúpila a sú fakt super, držia celý deň, len trochu mi vadia trblietavé odtiene, inak nemám nič proti. Ja vlastním zatiaľ jeden ružový Pink Gold, ktorý používam striedmo. Bázu od Rimmelu som skúšala, avšak za mňa to bolo veľké sklamanie, bola to moja prvá a asi aj posledná báza, pretože nerobila nič, make-up mi zliezol z pleti snáď ešte rýchlejšie než bez nej takže za mňa nič extra. Naopak musím vyzdvihnúť od Rimmel riasenky Scandaleyes, ktoré sú skvelé a dodajú riasam krásny objem. Skúšala som už tri varianty a všetky mi sadli.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)