Akce Maybelline aneb jak jsem se jela podívat na novinky ...

pondělí, ledna 27, 2014

Krásné brzké ráno všem :-)
Dnes mám pro vás připraven článek vskutku speciální, jelikož se po dlouhé době jedná o možnost nahlédnutí "za oponu". Přeneseně vás s sebou vezmu na setkání, kterého jsem měla tu čest se zúčastnit minulý týden v sídle L'orealu v Praze, kde byla představena řada Fit Me a také pár novinek, na které se můžete v blízké době v drogériích těšit. Povídání o samotné kosmetice si nechám pro příště a dneska se jukneme na takový menší foto román s překvapením na konci :-)
Přeji krásné pokoukání a děkuji, že blog sledujete, jelikož bez vás, bych neměla šanci se takto bezvadné akce ani zúčastnit. Velké díky patří také Terezce, která pro nás celou akci zorganizovala.
P:S: Všechny fotečky jsou made by "Stáňa" jelikož mně nákup té pravé zrcadlovky teprve čeká, ráda jsem využila služeb profíka. Poslední, společná fotka je pak od Klárky.


Když mi zhruba před 10 dny přistála v internetové poště pozvánka na akci Fit Me, pořádně se mi rozzářila očka. Vzhledem k tomu, že nejsem z Prahy a spojení je na nic a k tomu všemu jsem upsaná v práci měsíc do předu, se na podobné skvělé akce dostanu opravdu jen málo kdy. Tentokrát jsem o zábavu nechtěla přijít a tak jsem přehodila pár zkoušek, přehodila směnu v práci a s nadšením očekávala příchod soboty, kdy měl nastat den D. Na cestu jsem vyrážela v 9 hodin tak, abych v půl jedenácté nedočkavě čekala na Stáňu, se kterou jsme se společnými kroky vydaly k cíli. Po cestě jsme narazily ještě na Renču a pak už to bylo jen pár kroků do sídla L'oreal, kam jsme celé promrzlé dorazily mezi prvními. 


Celá akce se nesla v duchu Fit Me řady, která nám byla oficiálně představena milou vyzážistkou Maybelline Margitou Skřenkovou, která nám byla posléze po celou dobu akce k dispozici k dotazům, připomínkám a nápadům. Odvážlivkyně mohly také využít jejich "služeb" a nechat se udělat ještě krásnějšími, než už jsme :-).
Ale zpátky k řadě Fit Me. Pokud jste kosmetické nadšenkyně, tak jste ji v obchodech zaregistrovaly určitě již v dávné minulosti, kdy byla na český trh uvedena. Právě teď ovšem probíhá její distribuce i do těch nejmenších drogérií a tak je ten správný čas ji pořádně představit. 
V regálech momentálně naleznete šest odstínů makeupu, dva korektory, několik odstínů tvářenek a pochopitelně také odstínově odpovídající pudry. 


Co se makeupu samotného týče, název Fit Me odpovídá sám za sebe. Ze škály odstínů byste měly být schopné vybrat tu, která vaši pleti sedne nejlépe, bude působit přirozeně a svěže. Makeup je na gelové bázi, pěkně krémový, lehce se roztírá a krycí schopnost bych zařadila někde na vyšší střední. Potěší vás určitě i fakt, že obsahuje SPF 18 a tak ho směle můžete vytáhnout i do slunných dnů a nemusíte se obtěžovat s používáním ochranného krému. Osobně jsem si ho koupila již někdy před půl rokem a zamilovala jsem se do něj. 
Korektor, to je jiná pohádka. Je dokonale krycí. Za mě je to směle ten nejlepší korektor na kruhy pod očima, který se v našich drogériích dá sehnat. Pokud ho pěkně zapracujete do pleti, budete se divit, jak svěže budete vypadat pět minut po probuzení. 
Tvářenky jsou, stejně jako pudry jemně namleté a velice pěkně se nanáší na pleť. Nejsou hutné, vytvoří look "jemně ošlehaných líček na čersvém vánku" a jsou jemně leské. Neobsahují shimmer, ani třpytky, při tom ovšem  vytvářejí pěkný plastický vzhled plných líček. Yay! :-)
Pudry budou sedět všem těm, kteří netouží po dokonale matném looku ale naopak mají rády "dewy" look, neboli opravdu svěží pleť na první pohled. Vůbec nepráší a díky tomu, že obsahují i zrcátko a houbičku si ho můžete vzít kamkoli na cestu. 



Kromě řady Fit Me, jsme měly možnost probírat se množstvím výrobků, které ze stojanů Maybelline už všechny dobře známe. Probíraly jsme nejlepší odstíny Color Tatoo, pigmentaci rtěnek, lesků a všeho možného. Velice mile mě překvapilo, v kolika názorech na výrobky se shodneme. Na druhou stranu se ovšem žádná z nás nechceme vzdát svého oblíbeného kousku byť si třeba jiná myslí, že není dobrý. 
A pak už přišla řada na další novinky. Testovat tak tedy budeme novou Colossalku Go Extreme!, na což se opravdu těším, jelikož její maminku, klasickou Colossalku miluji :-) Zaujaly mě také krémové deodoranty, na které jsem hodně zvědavá, protože najít dokonalý deodorant dá opravdu práci.  


Akce se zúčastnily kromě mě i úžasné blogerky, které všechny dobře znáte a tuším, že z reportů z jejich blogů snad ani nemá cenu připomínat, ale pro pořádek:
Stáňa z Na vlastní kůži, Rendy z Ordinary Life, Péťa Lovely Hair, Anet z xPlanetax Beauty rewievs, Klárka z House of Skodulka, Lenka z cm writer, Lucka z Život podle Lucie, Barča z MsBAjuskaaa a Becca ze Style of Becca.



Je vám snad jasné, že si ty úžasné novinky nemůžu nechat všechny pro sebe, takže bych vás ráda obdarovala balíčkem produktů Fit me. V něm naleznete krémový korektor v odstínu 15, jemný pudr v odstínu 125 a tvářenku v odstínu Deep Rose. 
Vyhrát může každá z vás, která mi do komentářů napíše, zda už produkty z řady Fit Me zkoušela, či ne a na jaký produkt konkrétně z této řady se pořádně těší :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

40 úžasných komentářů

  1. Produkty jsem nezkousela, ale urco mrknu, asi hlavne na make-up a tvarenku.
    Jinak dobre vypadaji deodoranty, libi se mi baleni, ale to asi vynecham, jelikoz mam svuj stalej.

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem se v dívala pouze na ty korektory, byly hodně fajn, bohužel byly u nás vybrakované, tak snad příště. Nějaký dobře krycí by se mi šikl. Další výrobky z Fit me řady omrklé nemám, ale docela se mi zalíbil ten make-up.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsem zkusila pudr - kterej je podle mě super a tvářenku - z který už tak odvařená nejsem, jakoby mi zkameněla .. ale ten korektor mě vážně láká

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkousela a samozrejme se tesim na make up.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímalo by mě, jak to bude s tou řasenkou. Jestli to bude opravdu fungovat, nebo jestli to je zase jen reklamní trik :) Takže bych ráda vyzkoušela řasenku :) crazygingersdiary(at)gmail.com
    Claire z Crazy gingers diary

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím jsem výrobky nezkoušela, kromě řasenky mě zaujal korektor - od Maybelline mám Affinitone a je super, věřím, že i tento bude fajn. Placka.L@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Affinitone korektorů jsem několik vypotřebovala a tenhle je ještě lepší! Krycí schopnost opravdu neuvěřitelná!

      Vymazat
  7. Nezkoušela jsem výrobky, ale až mi dojde můj korektor chystám se na tenhle :)
    luciecoufalova03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to skvěle, věřím, že jste si to užily :) Fit me jsem ještě nevyzkoušela, ale protože mi tragicky začíná docházet pudr, myslím, že jako první sáhnu právě po něm :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nic z řady Fit mě jsem nezkoušela, ale četla jsem hodně o korektoru, který mě láká;)
    kackasukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. z té řady jsem ještě nic neměla, ale láká mě ten korektor, s kruhama šíleně bojuji, mám je prostě od přírody hrozně tmavé a málokterý korektor je zvládne :( mail mám kdyžtak v profilu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že právě Fit Me by mohl být ten pravý pro tebe :-)

      Vymazat
  11. Ahoj, ještě jsem nic nezkoušela.Ale musím vyzkoušet make-up:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, zatím jsem z řady FIT ME nic nezkoušela, ale hrozně chci zkusit ten korektor. Dokonce jsem se pro něj před pár dny vydala do naší místní drogérie a oni ho neměli :(

    OdpovědětVymazat
  13. Nazdar :) Maybelline mám ráda, ale nic z Fit Me jsem ještě nezkoušela. Zaujaly mě korektor a tvářenka - normálně se s ní moc nekámoším a třpytky v ní už vůbec nemusím - ale právě s touto bych to klidně zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě bych chtěla zkusit korektor!
    Monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Nic jsem z téhle řady ještě nezkoušela, ale chtěla bych rozhodně vyzkoušet makeup :))
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Z novej rady Fit Me som zatiaľ nič nevyskúšala. Veľmi rada by som skúsila korektor. Moje kruhy pod očami ma už privádzajú do šialenstva :)
    margifashion@gmail.com
    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Zatím jsem neměla tu čest žádný z produktů řady Fit me vyzkoušet, ale dlouho si brousím zuby na ten korektor :)

    barborapokludova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já zatím nic nezkoušela, ale zrovna včera jsem narazila na recenzi toho korektoru a slečna si ho vážně moc chválila :)). Moc se mi libi i jeho design :))
    Ta řasenka mě zaujala hned na prvni pohled na ni se určitě půjdu mrknout až bude v prodeji :)
    hanous31@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, zkoušela jsem pudr ráda bych vyzkoušela make-up
    bkbauerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Tak téhle značce jsem a budu věrná, protože nikdy nezradila. Jejich řasenky, make-upy... a ta tvářenka je super! :)
    r.iln@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Neskusala som ale ten makeup ma laka..o tom korektore som tiez uz pucula vela pozitivneho..asi sa zbehnem pozriet neskor do DM..
    lenka.kerteszova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Zatím ne, ale ráda bych si koupila ten korektor a uvažuju i nad make-upem :)
    niky.slavikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ještě jsme bohužel nic nezkoušela, ale zrovna hledám kvalitní korektor takže ten bych ráda vyzkoušela a stoprocentně novou řasenku protože její starou "sestru" miluju! :)
    luciezakopalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Už nějaký ten pátek mám tvářenku Fit Me, kterou jsem si koupila jen tak, abych nějakou měla. Má typickou vůni růží, trochu práší, ale jinak svůj účel plní. Nevím, jestli bych si ji ještě jednou koupila. Chtěla bych zkusit korektor, na ten jsem slyšela docela chvály :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, moc ráda bych vyzkoušela korektor, protože vypadat "svěže pět minut po probuzení" se mi díky nedostatku spánku ještě asi nikdy nepodařilo :D přiznávám se bez mučení, že nedostatek spánku je občas zaviněn přemírou alkoholu.. samozřejmě mě láká i tvářenka, protože ten shimmer na nich nesnáším a pudry jsem dosud měla jen matné, tak bych měla alespoň nějakou změnu:)) ale na korektor si brousím drápky asi nejvíce

    ginnyh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :)
    Ještě jsem nic z této řady nezkoušela ale plánuji si koupit ten korektor- slyšela jsem na něj hodně chvály! ;)
    Možná si k tomu přikoupím i tu řasenku :)
    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, měla jsem korektor a byl super, akorát se mi právě špatně sháněl.Zvědavá jsem na pudr, protože ten bych teď užila nejvíc.
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj ;). Zatím jsem nezkoušela nic. Chtěla bych si pořídit ten pudr a asi si ještě koupím tu tvářenku. :)
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. bohužel jsem zatím nic nezkoušela, ale nalákala jsi mě na ten korektor ;)
    ferina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ještě jsem neměla možnost nic vyzkoušet, ale na ten korektor mám vážně zálusk :) Ten mě zajímá a zaujal nejvíc :)
    cute.petty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Bohuzel, jsem jeste nic nezkousela, ale na mem pomyslnem wishlistu je uz dlouho korektor, ale zrovna ted mam korektory ctyri, tak se musim krotit :D
    andrea.valna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Tak já jsem novou řadu Fit Me! nezkoušela, ale něco mi říkalo, že korektor bude božský, protože jsem si ho zkoušela na zápěstí a krytí mi přišlo skvělý, ale pořád jsem okolo něj jen chodila a taky pod oči zatím žádnej korektro nemám...oops :D holt jsem si říkala, že to můžu nahradit kapkou světlejšího makaupu, což ale není asi úplně nejlepší cesta. Stejně tak už nějakou dobu pochoduju okolo tvářenek (těch starších), ale pořád jsem se nerozhoupala je vyzkoušet. Barvičky jsou krásný, ale měla jsem vždycky strach, že by nebyly moc dobře pigmentované. A co se týče makeupu, tak se mi zalíbil hlavně kvůli jednomu odstínu, který jsem typovala, že by ke mně perfektně sedl, ale bohužel jsem hrozně váhavý člověk, a tak mi trvá, než si něco opravdu koupím.
    anitta333@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, ještě jsem nic nezkoušela. Ale určitě se dnes dojdu podívat k nám do drogerie Rossmann.
    Zajímá mě korektor, pudr a make-up.
    sugarrose@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, este som neskusila nic, ale mna zaujal velmi korektor a makeup, tak som zvedava :)
    romuska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  35. Doma mám už přes rok korektor Fit me, který je opravdu úúžasný a je to super pomocník pro zamaskování kruhů pod očima i jiných nedokonalostí..Jinak mě láká pudr a make-up, na které si dělám zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  36. Z rady Fit me! som este nic neskusala a najviac ma laka korektor.
    skalinky@post.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Z této řady mám vyzkoušený korektor a je to skvělý pomocník, už bych bez něj ráno nevystrčila nos z baráku :).
    Ráda bych ještě vyzkoušela makeup a pudr.
    pavlasikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Z tejto rady som ešte nič nevyskúšala ale vyzerá to zaujimavo a pôjdem sa na tú radu pozrieť :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)