Aktuální akce: Rossmann

pátek, ledna 10, 2014

Krásné páteční ráno všem, 
dnes nemůžu jinak, než vás informovat o famózních slevách v Rossmannu, který na nás hned z kraje roku útočí skvělými cenami výrobků a nasazuje tak ostatním drogériím sakra vysokou laťku, co se honu na zákazníky a tržby týče. Původně jsem se tam ani nechtěla zastavit, ale přece jen jsem si řekla, že když jsou ty slevy, tak to musím omrknout. No, nechala jsem tam skoro tisícovku a řeknu vám, že nebýt se mnou přítel, tak nakupuji ještě více. :-)


Netuším, jestli jsem slepá, ale slevu na L'oreal jsem v akčním letáku nenašla. O to větší pro mě bylo překvapení, když jsem na stojanu našla obrovskou nálepku -50%. Nechte výrobky L'orealu o 50% levnější ležet v krámě a budu si myslet, že jste blázen. Ono totiž kdo si počká, ten se dočká. Tento quad obhlížím už dobrého půl roku. Cena kolem 300 mi přišla bláznivá a to i po slevách, kdy se dostávala na cenu kolem 199. Za 149 jsem ho v pondělí prostě musela mít! Nadšená jsem byla i z toho, že byl v akci rozjasňující korektor, který jsem si velice oblíbila. 129 místo 249 je také jiná pohádka. Nakonec jsem tam pochopitelně nemohla nechat ani další odstín mých lásek Caresse a tato kráska je za 99 Kč má. :-)


V akci 1+1 jsou i mé oblíbené krémy na ruce. Jsou úžasně hydratační, rychle se vstřebávají, báječně voní a nezanechávají na ručkách mastný film. Pokud takový krém hledáte, právě teď máte šanci pořídit si zásobu.


Avizovaná akce -30% na sortiment GS mě nechávala poměrně chladnou až do doby, kdy jsem přistoupila ke stojanu na prodejně. Pochopitelně jsem musela mít další varianty úžasných Stars, kdy jeden vyšel na necelých 60 Kč. Jelikož jsem poctivá a vše-zkoumající blogerka, rozhodla jsem se "probnout" i jejich rtěnky. Vybrala jsem si celkem zářivý, fialovo-růžový odstín, na který jsem tedy sakra zvědavá. Cena necelých 55 Kč. Na konec jsem se rozhodla dát šanci dalšímu odstínu nových očních stínů, když jeden vycházel ani ne na 50 Kč.


Nebudete tomu věřit, když vám řeknu, že 50% sleva je i na výrobky Astor. Značka jako taková, mě nikdy netankovala, ale jako milovník tužek na rty jsem se konečně rozhodla vyzkoušet jejich Lipcolor butter. Ať bude perfektní nebo ne, za 80 Kč moc bolesti způsobit nemůže. Třešničkou na dortu už pak byl jen vynikající korektor Fit me od Maybellin, který momentálně seženete za 119 Kč.

Ačkoliv jsem si řekla, že se v letošním roce nebudu nechávat zlákat nejrůznějšími akcemi, s čistým svědomím říkám, že jsem se svým nákupem více než spokojená a alespoň jsem si před náročným zkouškovým obdobím udělala malou radost. Ovšem, z lednových nákupů to snad určitě bude vše. Tedy, možná se ještě vrátím pro jednu Caresse ... :-) Ach jo, proč nás blogy nutí vše zkoušet? :D
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

21 úžasných komentářů

  1. 50%? Tak to zitra budu utrace vice nez jsem chtela:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dneska byla ve dvou Rossmannech, a ani v jednom žádná sleva na Loreal nebyla :/..

    OdpovědětVymazat
  3. já potřebuju nutně další Starsky, dělám si zálusk na Aquamarinu :) tak snad ještě něco zbyde, dostanu se do drogérie až tak za týden...

    OdpovědětVymazat
  4. U nás taky nic takového není. Jen to, co je v letáku. =( Ale zase před Vánoci nám Rossmann přestavovali a bylo vše o 50% zlevněné. Ještě teď mě štve, že jsem tam nenakoupila víc.. =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude asi kvůli tomu. Je pravda, že u nás jsou ty slevy také jen v jednom ze tří.

      Vymazat
  5. a kde v Rossmanu jsi byla? kdyby to bylo u nás, tak ten Loreal asi vykoupím celej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Mladé Boleslavi, ale vím, že akce také běží v Praze či Budějovicích.

      Vymazat
  6. Tak to máslo si musím jít koupit mám tohle a jsem s ním mega moc spokojená :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já zas dnes našla slevu -50% v takové malé "drogérii", kde prodávají bižuterii, laky na nehty a vše možné od Golden Rose - taky jsem si chtěla odnést celý krám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem dneska byla v Rossmannu a žádná akce tam nebyla. Což bylo velký zklamání, ptž jsem tam jela kvůli tomu a doma se řádně vybavila penězma :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, chce to asi hledat. Je to prodejna od prodejny

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro Stars si tam taky hodlám zajít!:)
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Asi budu muset jít nakupovat:D
    Ten korektor od Maybelline mě fakt zaujal. Ale trošku mě naštval Lip Butter od astoru, protože jsem ho před týdnem kupovala za plnou cenu:( Mimochodem, je úžasný:)
    Jenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na něj zvědavá. Ono někdy se opravdu vyplatí počkat, ale pokud je tak skvělý, tak za to určitě stál :-)

      Vymazat
  12. Já teď chodím do Rossmanna jen an čumindu, jestli už jsou vyřazený výrobky od catrice a Essence za 30 Kč :D Ale ta 50% sleva na Astor mě zaujala, na ty tužky mám spadeno, i když jsme dost spokojená s tou od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  13. je škoda, že je tahle akce jen v některých rossmannech, já bych ráda vyzkoušela True Match makeup od Lorealu, který je ted všude tak chválený a nějaké to máslíčko na rty od Astoru by se mi taky líbilo :D zkusím kouknout u nás.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)