December empties aneb vypotřebováno za prosinec

pondělí, ledna 06, 2014

Krásné pondělní ráno a šup šup do školy! :-)
už je tomu tak, dnes je po dlouhé pauze první den, kdy se opět musí do školy, takže zatím co vy se pročítáte tímto článkem, já se potím nad statistikou, až se mi z mozečku kouří. 
Dnes si dáme oddech od Nejlepších kousků uplynulého roku a podíváme se na produkty, které se mi v průběhu prosince povedly spotřebovat. Pyšně říkám, že jich bylo dost a to především proto, že jsem si dala takovou malou "testovací" pauzu a opravdu jsem vše načaté chtěla spotřebovat. Zároveň jsem také nekupovala nic z oddělení kosmetiky (krom dárků a nezbytností jako odličovací tampony atd.), takže jsem na sebe o to pyšnější!


V první řadě a především nesmí chybět suchý šampon, uplynulý měsíc to byl několikrát zmiňovaný Balea kousek, který v právě probíhajícím testováním vystřídal sucháč od Syoss. Nicméně, Balea dělá svou práci dobře, stačí přestříkat, vykartáčovat a můžete vyrazit. 
Rozhodla jsem se také překonat a spotřebovat šampon od Tony and Guy, který mi ale vůbec nesedl. Nevím čím to je, ale poslední dobou mám na šampony opravdu smůlu, mám snad nějaké zvláštní vlasové období, jelikož jinak si to vůbec nedokážu představit. 
Sprcháč od Palmolive nemá cenu nijak představovat, znáte ho všichni a od ostatních se nijak výrazně neliší. 
Denní krém od Garnier, Moisture Match jsem si oblíbila především pro snadnou aplikaci a lehké roztírání, které jsem po ránu vždy uvítala. Ostatně, byla na něj i samostatná recenze. 
Krém na nožku od FussWohl už je v mé "kosmetické" rutině také stálicí. Koupíte ho za pakatel v Rossmannu a funguje opravdu skvěle. Nožky jsou po aplikaci odpočinuté a jemné. 
Z řasenek tu mám Falsies od Maybelline a Sexy Curves od Rimmel, která se u nás už přestala vyrábět. Falsies si možná ještě v budoucnu koupím, pokud se mi podaří prořasenkovat přes tu hromadu, co mám teď doma. 
Rimmel Stay Matte, můj nejoblíbenější pudr na světě, kterému jsem teď momentálně nevěrná, ale pšššt, více v nadcházejícím článku. 
Totálně jsem spotřebovala i mono stín od Avonu, který se perfektně hodil jako rozjasňovač. 
Podařilo se mi také totálně oddělat Lumi Magique korektor/rozjasňovač od L'orealu a teď už trpělivě čekám, až na něj bude akce, abych ho opět mohla ukořistit, protože bez něj nechci žít!
Dole pak ještě vzoreček HD Makeupu od Makeup Forever od Sephory, který jsem musela otestovat před tím, než si zakoupím celé balení za tu nehoráznou cenu!
Zapomenout nesmím také na hydratační krém od Garnier v kalíšku, který patří k mým stálicím, ke kterým se poslušně vracím a vracím. 
V prosinci se mi tedy podařilo spotřebovat rovných patnáct kousků a to je na mě hoooodně! Jsem na sebe pyšná a jsem zvědavá, jestli se mi toto velké číslo podaří v tomto roce vůbec překonat. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Pekna spotreba, taky chci za ledem spotrebovat vsechny zbytky a nejaka cestovni baleni, at nezabiraj misto:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si cestovní balení opečovávám, abych neměla na cestách moc plný kufr :D

      Vymazat
    2. Tak ja uz jich diky Ladyboxum mam dost a do leta urco pribudou dalsi, tak mi prijde blbost je hromadit. A koupit si je za par korun taky muzu:)

      Vymazat
    3. To je pravda. Já se boxy už nějaký ten pátek nenechávám nalákat, takže zaplať pánbůh nehromadím tolik.

      Vymazat
  2. Ten suchý šampon od Balea si chcem už dlhšie kúpiť ;) Tak určite si o poriadim ;)
    http://theresahoran.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, myslím, že za tu cenu udělá super službu

      Vymazat
  3. Teda, krásná spotřeba. Já jsem si teďka sepsala množství kosmetiky, co doma mám a fakt mě to vyděsilo. Neměla jsem poslední rok nejlepší období a jen jsem nakupovala, z čehož vzniklo číslo 1005 kosmetických produktů všech druhů (a to nepočítám paletky na stíny zvlášť), takže jsem si od nového roku zakázala naprosto cokoli kupovat a budu si postupně zapisovat, co spotřebuju. Z nákupů se budu těšit jen přes obrázky na tvém blogu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tý jo, to už je pořádná kopa. Schválně si zkusím spočítat ty své kousky.

      Vymazat
    2. Tak pak napiš na co jsi přišla, ať se necítím tak špatně:)

      Vymazat
  4. Sprchový gel od Palmolive - ten samý, jsem minulý měsíc taky konečně spotřebovala. Pudr Stay Matte mi taky došel, ale pro jistotu už mám nový. Je to moje stálice. :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v zásobě rovnou tři, ale stydím se to říkat :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)