Dvoj recenze aneb z čeho jsem si na zadek nesedla

středa, ledna 15, 2014

Krásný dobrý den všem, 
dnes se po juchacích článcích o nejlepších kouskách kosmetiky podíváme na produkty, které jsem měla tu čest vyzkoušet, ale které mě vůbec nenadchly. Neříkám, že jsou špatné, to vůbec, ale také znáte ten pocit, když jsi jdete něco koupit, těšíte se a pak se z toho vyklube naprosto průměrný produkt? Tak přesně ty tu dnes máme. A mimochodem, na další juchací článek ze série "InnerBeauty Awards 2013" se můžete těšit už v pátek :-) Teď se už ale pojďme podívat na ty dnešní produkty. 


Prvním produktem je dnes odličovač očí od L'orealu. Nevím proč, ale ta jejich nová balení mi dělají vrásky, jelikož jsem z produktů ještě neobjevila žádný, který by mi naprosto bez výjimek vyhovoval. Tento odličovač slibuje jemný přístup k očnímu okolí. Obsahuje vitamíny a makeup by měl odstaňovat cobydup.
Víte, on odličuje v podstatě dobře, ale ne tolik, jako třeba můj oblíbený odličovač od Douglase nebo Ryor. S tímto se musí na oko opravdu tlačit, abyste docílily stejného efektu, jako u jiného odličovače pouhým přejetím ruky či snad přiložením tamponku. A to mě tedy sakra rozčiluje. Možná, že je to jeho účel a ten "jemný přístup" se vyznačuje tím, že výkon není takový, jako u jiných kolegů, ale to mi přijde tedy extra zvláštní. Jinak mu nemohu vytknout nic, je opravdu jemný, oči nedráždí, jemně voní a k očnímu okolí je šetrný.


Dalším nic moc produktem tohoto měsíce je šampon Timetei s Jerišskou růží. Slibuje sílu a lesk, je bez parabenů a vlasům by měl dodat sílu. No, řeknu vám to asi takhle. Na první ozkoušení mě zaujala konzistence šamponu, která je gelová. Gel k vlasům rychle přilne, silně pění a dodá pocit opravdu důkladného umytí. Na druhou stranu se poměrně rychle a snadno vymývá. Šampon jako takový mi však vlasy silně vysušoval. Pěkné po umytí vydržely sotva jeden den a pak to s nimi šlo opravdu rychle z kopce. Po použití kondicionéru to bylo lepší a byl vidět i nějaký ten lesk, ale síla byla opravdu ta tam. Vyzdvihnout na druhou stranu musím opravdu příjemnou vůni a pocit, že jsou vlasy po použití opravdu řádně vymyté a čisté. Ve stejné cenové relaci však seženete v drogériích mnohem lepší kousky a tak bych se nad tímto ani nezastavovala.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Timotei jsem zkusila a jsem s ním spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Timotei šampon mi dala kamarádka, akorát růžový na zničené vlasy a já jsem zatím celkem spokojená, ale bohužel se mi fakt rychle mastí vlasy :(.

    OdpovědětVymazat
  3. Že mě to ani trošku nepřekvapuje. Taky jsem měla Timotei, ale po prvním použítí jsem ho hodila do koše. Přesušené vlasy a akorát zaděláno na problém. Na odličovače očí začínám být háklivá. Už jedině dvoufázák od Mixy, nic jiného :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)