InnerBeaty Awards 2013/Others

pátek, ledna 31, 2014

Ahojky všem!
Dnes bych vás ráda přivítala u předposledního článku ze série "Inner Beauty Awards 2013", kde vám ukazuji a připomínám ty nejlepší produkty, které jsem v uplynulém roce objevila, nebo ty, které jsou úplně nové a naprosto mě okouzlily.
No a v tom dnešním díle se podíváme na produkty, které se nevešly do žádné z kategorií obličej/rty/vlasy/péče ale přesto jsou to věci, o kterých byste měly vědět a které bych vám ráda znovu připomněla. Skvělé věci by totiž do zapomnění upadat neměly!


Pokud byl rok 2013 v oblasti dekorativní kosmetiky rokem pastelek na rty, u laků na nehty byl neuvěřitelný boom s pískovým efektem. A řekněme upřímně, zamilovaly jsme si je snad všechny. Když pominu Gabrielu Salvate, jejichž "Stars" mám již 6 odstínů, s pískovkami přišel i Rimmel. Jejich verze se jmenuje Space Dust a nabízí nepřeberné množství třpytivých barviček. Osobně mi nejvíc učarovala 003, Aurora. 


Co se pomocníků v nanášení kosmetiky týče, měla jsem tu čest objevit štětce Hakuro. Jsou zřejmě tím nejlepším, co se dá v jejich cenové hladině najít a opravdu, poměr cena/výkon je naprosto vynikající. V tomto okamžiku už jich mám zhruba 15 a věřte mi, chystám se koupit další, jen co pořádně naskladní a najdu si čas na to vše v klidu projít. Po tom ročním používání pořád drží svůj tvar, neupadl z nich ani chloupek a vypadají stále k světu. Mohu vám je s klidným srdíčkem doporučit. 


V uplynulém roce jsem také objevila ten nejlepší sprcháč na světě. Jedná se o sprchový gel od Adidasu s mikro perličkami, konkrétně verze Smooth. Je to tedy sprcháč a jemný peeling v jednom. Sprchových gelů vypotřebuji za rok na desítky kusů a řeknu upřímně, že nejsem nijak vybíravá, co se konzistence a parfemace týče. Tento mi ovšem padl do noty. Je jemný, pěkně pění, krásně voní no a pěkně čistí :D


V půlce loňského roku jsem také našla úžasnou péči pro lámající se a třepící se nehtíky, která mi je krásně vyživovala a chránila před poškozením. Nanášení je jednoduché, celý proces netrvá ani týden a výsledek je úžasný. Však jsem vás o celém dění kolem nehtíků dostatečně informovala. V zásobě mám hned několik balení a jakmile se Nail Rescue objeví v drogériích ve slevě, kupuji další.  


Podařilo se mi také celkem rychle a bezhlavě zamilovat do Baleích pěn do koupele. Speciálně do verze s vanilkou, ale v podstatě mi je jedno, jakou ze tří variant, kterou nabízí si do vany naliji. Cena této božské koupele je necelých 70 Kč a je opravdu úžasná. Krásně pění, naprosto mega skvěle voní, ve vaně pokožku hydratují - opravdu se po ní cítí skvěle celé tělo a co víc, nemám po ní vyrážku ani ekzém, což se mi u pěn jko takových celkem často stává. Ani se nedivím, že při mé poslední návštěvě DM byly beznadějně vyprodány. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

18 úžasných komentářů

  1. No ta Rimmel Aurora je úžasná, hned pro ni musím letět! :-)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  2. Adidas sprchový gel mám strašně ráda. Většinou používám tuhé mýdla, ale tento si vždycky ráda koupím!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně suchá mýdla dost vysušují, takže jsem věrná gelům

      Vymazat
  3. Pěny do koupele od Balea bych chtěla vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. s Hakuro mozem len suhlasit, podlahla som im len nedavno ale su vyborne.

    OdpovědětVymazat
  5. Auroru jsem si také zamilovala :) a nalákala jsi mě na ty pěny :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou perfektní! Mají snad ty tři varianty, určitě po nich koukni!

      Vymazat
  6. Ten Rimmel...aaaaaach, ten si musím koupit!

    OdpovědětVymazat
  7. Aurora je taky moje top, nosím ji celou zimu !

    OdpovědětVymazat
  8. Od kud prosim objednavas Hakuro?Hana

    OdpovědětVymazat
  9. Mám problémy s třepením a lámáním nehtů, takže rozhodně vyzkouším Nail Rescue. Díky za tip :)
    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
  10. Hakuro štetce mám tiež a sú úžasné! :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  11. Hakuro štětce jsem si zrovna objednala, nemohu se jich už dočkat O:-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle rimmelácký lak často vídám na jedné své spolužačce, což mě naplňuje ještě větší závistí, než jakou obyčejně trpím. Sama si totiž nehty na rukou kvůli lupénce vůbec lakovat nemůžu :(

    Jinak u regálu s Baleou bych mohla očuchávat až do soudného dne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)