InnerBeauty Awards 2013/Eyes

pátek, ledna 17, 2014

Krásné páteční ráno, 
doufám, že vám pracovní a školní týden utekl jako voda a už se těšíte na zasloužený víkendový odpočinek. Já jsem si pro vás na dnešek připravila další díl seriálu s názvem "InnerBeauty Awards 2013", který na blogu vídáte od začátku ledna a ještě vás jeho několik dílů čeká. Po obličeji a rtíkách se dnešní díl bude zabývat těmi nejlepšími produkty na očka. Od primerů přes řasenky, stíny a tužky. 
Nebudu to už déle zdržovat a jdeme rovnou na to ...

Co se primeru pod stíny týče, jsem již několik let věrná Too Faced Eye shadow insuarance.  Stojí kolem 250 Kč a seženete jí lehce i u nás. Po aplikaci stíny na víčku drží a drží, neslévají se a barva je po celý den intenzivní. Jedna tuba mi vydrží i přes rok a proto je poměr cena/kvalita naprosto geniální. Vyrábí se také v nepřeberném množství variant pro různé druhy stínů i příležitosti, já jsem ovšem věrná této základní verzi.


Co se tužek na oči týče, mohla bych tu vyjmenovat hned několik kousků od několika značek, ale ráda bych, aby "InnerBeauty Awards" produkty byly opravdu dostupné pro všechny a tak za nejlepší kousek uplynulého roku zvolím bez těžšího přemýšlení Scandaleyes tužky od Rimmel. Vyrábí se v nepřeberném množství variantních odstínů od tělové po temně černou se stříbrnými třpytkami. Já mám variant hned pět a tužky jsou opravdu to nejlepší, co nám naše drogérie může nabídnout. Na oku i ve vnitřní lince drží celý den, nerozmazává se a je dlouho intenzivní. 


Dobrých řasenek jsem letos vyzkoušela hned několik, ostatně recenze mluví sami za sebe. Žádná z nich ovšem nepřekonala svým výkonem mou nejoblíbenější The Collosal Volume od Maybelline, která je mou stálicí už několik let. Řasenka je u každé z nás hodně individuální věc, řekla bych, že pokud se názor na nějaký produkt liší od ženy k ženě tak to bude právě ten na řasenku. Tahle mi ovšem řasy perfektně natočí, zhustí, rozčeše a tvar si udrží po celý den. Jestli bych bez některého z "nejlepších" produktů nemohla žít, pak je to rozhodně právě tato masivní, žlutá kráska. 


Na konec si také musíme promluvit o těch nejlepších stínech, které jsem si v uplynulých dvanácti měsících bezpodmínečně zamilovala. Abych byla upřímná, čím dál tím víc upouštím od používání jednotlivých mono stínů a stále raději sahám po paletkách, které mi nabízí jistou možnost výběru a přitom k sobě barvy vždy dokonale ladí. Mezi mé celoročně nejpoužívanější paletky pak patří Natural Eye od Too Faced a Naked 2. Paletky mají zemitě laděné stíny které spojuje velká výdrž, snadná aplikace a velká intenzita odstínů.


Odstíny, které nejčastěji používám jsou očividně dost ošoupané. Jedná se o Heaven, Velvet Revolver, Honey Pot a Silk Teddy.


Má nejoblíbenější trojka z Naked 2 je pak Chopper, Tease a Snakebite.


V ročním výpočtu ještě nesmím zapomenout na paletky třech stínů od Wet'n'Wild, které jsem si jednoduše zamilovala a mám je v několika variantách. Mezi mé nejoblíbenější patří Sweet as Candy, Walking on Eggshelves a zde vyfocená Silent Treatment. Za ty tři dolary co stojí, se jedná a neskutečně kvalitní minipaletky, které pořídíte v nepřeberném množství. Stíny jsou pěkně pigmentované a ačkoli trošku práší, na oku pěkně drží.

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. tužku Scandaleyes v tělovém odstínu stáhím už snad dva měsíce.. a nemůžu ji prostě sehnat. v drogerkách není... mohu se zeptat, kde jsi ji sehnala ty? já jí totiř musím mít! :D
    paletky vypadají nádherně, všechny! i já si za poslední dobu zvykla používat jen paletky, monostíny už mi tu už jen leží.. měla bych to ale napravit, i některé jednotlivé kousky rozhodně nejsou k zahození:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      seženeš jí na asosu, feel unique nebo podobných zahraničních e-shopech. Stačí si jen vybrat ten, který se ti zalíbí. A souhlasím s tím, že mono u mně také upadají, s paletkami je to prostě jednodušší :D

      Vymazat
    2. u nás se neprodává. Zkus Anglie - feelunique.com nebo asos.com

      Vymazat
    3. myslela jsem si to, že něco tak super u nás nebude.. :( každopádně díky za tipy ;)

      Vymazat
  2. Tu bázi u tužky bych hrozně chtěla vyzkoušet! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Tu naked paletku bych si chtěla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna mi dochází báze pod stíny, ráda bych vyzkoušela od Milani, na kterou slyším samé pozitivní ohlasy.

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle bázi bych ráda vyzkoušela, láká mě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :-) Chci se zeptat, odkud máš ty stíny Wet´n´Wild? Už dlouho dlouho po nic koukám :-D Viděla jsem je na ebay, ale vyjde to tam nekřesťansky draho s poštovným...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) objednávám přes beatyjoint, poštovné je tam solidní, ale počítej s tím, že si hold připlatíš, jinak to nejde

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)