InnerBeauty Awards 2013/Lips

středa, ledna 08, 2014

Ahojky!
Dnes se po menší pauze opět vracím k přehledu nejlepších výrobků roku. Dnes se zaměříme na rtíky a péči o ně. Jako vždy platí, že tyto výrobky jsem si v uplynulém období zamilovala já a je možné, že vám naopak nesedí. Pokud máte v oblibě jiné, rozhodně mi to napište do komentářů dole, abych si také rozšířila obzory. :-) Bez velkého okecávání jdeme na to ...


Začít nemůžu jak jinak, než základní péčí o rtíky a k té patří pochopitelně balzám na rty. Neznám snad jedinou slečnu, která by u sebe jeden z mnoha, které nám jsou na internetu nabízeny nenosila. Přiznám upřímně, že jsem na balzámy na rty nikdy nijak náročná nebyla a vždy jsem si vystačila s obyčejnou baleou. Pak jsem ovšem v jednom z videí TiffanyMakeup objevila Labello Olive and Lemon. Tedy, ona tam mluvila o Nivee a tak jsem jí sháněla jak divá, až mi pochopitelně došlo, že u nás balzámky vychází pod touto značkou. A opravdu, balzám je dokonalý. Voní naprosto božsky, na rtech zanechává přiměřenou vrstvu, hydratuje a rty zanechává vláčné. Je to přesně to pravé na všední dny. 


Po Carmexu pak sahám především večer, kdy chci rtům po celodenním rtěnkování dopřát odpočinek a opravdu je zahrnout pořádnou dávkou hydratace. Gelová konzistence rty opravdu pohltí a ráno jsou hebké, jemné a připravené na další zatěžkávací zkoušky. Ostatně, vyčerpávající recenzi jsem psala již zde. Pokud vám má něco zachránit popraskané a vysušené rty, pak rozhodně tohle. 


Ve výčtu svých oblíbenců letošního roku jednoduše nesmím zapomenout na balzámo/rtěnky od L'orealu Carese. Jednoduše jsem se zamilovala do jejich gelové konzistence, díky které se jednoduše aplikují. Barevné variace se pohybují od tělově zbarvené rtěnky až do výrazné fuchsiové, takže si každá z nás přijde na své. Momentálně mám již pět odstínů a nejspíše jsem s nimi neskončila. 


Z dalšího milionu rtěnek a patlátek na pusu, které vlastním bych mezi své oblíbené měla zahrnout také milované Hydra Renew rtěnky od Rimmel, o kterých jste na blogu také slyšely více než je snad i zdrávo. Stejně tak nedám z ruky Lip Butters od Revlonu, kterým patří celá jedna sedmidílná řada v mé sbírce, což už něco o mé posedlosti značí. Z těch zahraničních kousků nesmím opomenout ani matné rtěnky od Wet and Wild, jejíchž pigmentace je jednoduše odzbrojující. Z českých kousků pak vyzdvihnu ještě Lip Seduction od Dermacolu. 


No a na konec ještě Balm Stainy, bez nichž bych si dnes již nedokázala svůj život ani představit. Ať už tyto od Revlonu, či Bourjois, Jordany či Clinique, tyto rtěnky v tužce se staly mou každodenní rutinou a jedním z kosmetických kousků, bez kterých již dnes v podstatě neodcházím z domu. Mám snad desítky odstínů. Tužky mám rozmístěny po bytě, práci, škole a nosím je i sebou v kosmetické taštičce. Jsou úžasným pomocníkem na cestách, kdy po ruce nemáte zrcátko a přesto chcete rtíkům dodat nějakou tu barvičku. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Za minuly rok mam nejvice oblibene prave rzenky, ktere jsem zacla pouzivat. Nejvic jsem nosila Color Whisper, dlouhotrvajici od Essence a Grand rouge od YR. Balzam asi vylozene oblibenej nemam, zatim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Color Whisper mám také ráda, ale na top list se nevešly. :-)

      Vymazat
  2. Color Whiper i Revlon Lip butter jsou také v mých top 2013, bez nich by to nešlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kde se da prosim te sehnat Revlon? Jinak u me taky vedou Loreal a rtenko lesk je taky bozi. Na Carmex mam zalusk, v nejblizsi dobe si ho objednam. Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už ho poměrně levně seženeš v několika českých eshopech, stačí je jen prohledat.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)