Jordana Twist and Shine Lip Balm

středa, ledna 22, 2014

Ahojky, 
i dnes zdravím všechny nadšenkyně do kosmetiky a vítám vás u dalšího článku tohoto týdne. Dnes se jukneme na produkty na rtíky od značky Jordana, Twist and shine. Tyto balm stainy, tedy oblíbené pastelky na rty jsou v zahraničí k mání už nějaký ten pátek a k dnešnímu dni je také celkem bez problémů seženete u nás. Ačkoliv je však značka Jordana populární, neslyšela jsem moc lidí pět chválu právě na Twist and Shine, které jsem si okamžitě zamilovala a proto bych jim tu dnes ráda trochu napravila reputaci tak, abyste si je hned utíkaly ve velkém koupit  :D Ráda bych dodala fakt, že jsem je pořizovala ze zahraničních obchodů, kde se cena pohybuje kolem 4 dolarů za kus. Cenou u nás jsi nejsem moc jistá.


Pokud byl rok 2012 rokem BB krémů, pak byl rok 2013 dozajista rokem balm stainů všeho druhu. Pastelky na rty dnes již vyrábí každá větší společnost od Revlonu, přes Astor, Wet'n'Wild, Covergirl, Clinique, L'oreal až po dnes zmiňovanou Jordanu. Vybrat svou oblíbenou značku a odstín si tak tedy může každý, jelikož výběr je opravdu nekonečný. Rozhodnout se však jen pro jednu je celkem velký oříšek. Všichni tady víme, že k smrti miluji Revloňácku verzi, nicméně po tom, co jsem zhlédla milion ujuchaných recenzí na Jordanu, musela jsem jí mít! To je přeci jasné :-)


Jordaní pastelky se na první, ale co si budeme povídat, ani na druhý pohled nijak neliší od žádných jiných podobný produktů. Jedná se o vysouvací, neořezávací pastelky na rty, které naleznete v oválném, platovém obalu. Jednotlivé barvy obalu jsou synchronizované s barvou samotné pastelky, kterou naleznete uvnitř. Co bych balení vytkla, je stříbrné písmo kolem dokola, které se mi sakra špatně čte. Víčko perfektně drží, tudíž se nemusíte bát vzít pastelku sebou do kabelky. Zároveň je i slušná kvalita balení samotného. Za měsíc se mi je nepodařilo ani rozbít, ani setřít, což je perfektní výsledek. 
Co vám balení samotné už neprozradí, je finish samotné pastelky a tak všem radím juknout na swatche na internetu. Na výběr je celkem z osmi odstínů, ze kterých jsem já pro zatím ulovila dva. Tmavší, vínová barva je odstín 06 Cranberry crush, zatímco jemná, tělová je odstín Nude chick. 


Po aplikaci nude chick na rtíky ani nepoznáte, že jste se něčím namalovaly, budete ovšem vidět, jak se rty krásně lesknou. On totiž tento odstín obsahuje spoustu mini třpytek, které ústa krásně rozzáří. Vyfotit tento efekt je opravdu oříškem a tak vás odkáži na krásnou fotku zde, kde je efekt ideálně vidět.
Cranberry crush je krásná vínová barva, která se skvěle hodí do podzimního a zimního počasí, které momentálně panuje. Neobsahuje třpytky, má ovšem velmi lesklý finish. Přikládám opět jednu dokonalou fotky zde



Balzámy na rtech vydrží od rána až do oběda, kdy se intenzita začne vytrácet. Cranberry crush vytvoří na rtech jednolitý stain a barvičku tak můžete kdykoliv přetřením znovu zintenzivnit, aniž byste vypadaly jak od kolotočů. Pastelky rty vůbec nevysušují a ani se na suchá místa významně nepřichytávají a nezdůrazňují je. Naopak, jsou vysoce krémové a po rtech krásně kloužou. Rychle se ovšem do rtů vpíjí a tak se nemusíte bát, že byste si je hned rozmazaly. 
Víte, za těch 80 Kč ani nevím, co více si přát. :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Taky jsem si pořídila dva kousky a jsem spokojená. Hezké barvy, pěkně drží a za ty peníze to je fajn..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tmavsi barvicka je krasna. Zadnou pastelku jsem zatim nezkousela, ale tahle cena je super.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to máš tedy co dohánět! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. souhlasím, rok 2013 byl rokem rtěnkobalzámů a těchto pastelek:) a i já jsem jim propadla.. zatím mám doma jen od Catrice a Astoru, ale už ted vím, že chci další.. tak děkuji za tip:) po Jordaně už nějakou chvilku pokukuji, ale že mají i tyto pastelky, to jsem nevěděla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten světlý se mi hrozně líbí!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)