L'oreal: Souboj řasenek

pondělí, ledna 13, 2014

Krásné pondělní ráno milé dámy :-)
Týden zkouškového je s úspěchem za mnou a dnes se otevírá v pořadí druhý, kde mě čekají zkoušky rovnou tři. Doufám, že se mi podaří navázat na úspěchy z toho minulého a jelikož jako správný student ráda prokrastinuju, nemůžu dělat nic jiného, než vytvářet koláže, fotečky a recenze na blog. Kdy jindy se mi také podaří být doma v poledne, kdy je nejvíce světla, které pochopitelně musím řádně využít!
Dnes si tedy dáme mini recenzi hned dvou řasenek od L'orealu, které jsem v uplynulé době měla šanci pořádně ozkoušet a otestovat. 
Jak víte, mám v této kategorii své oblíbenkyně a jen tak něco je nepřekoná, takže jsem na testování byla pořádně zvědavá. 


Začátkem prosince jsem šla cíleně kupovat první z řasenek, False Lash Wings, mimochodem řasenku, která byla v Evropě uvedena dříve, než ve Spojených státech, což se moc často nestává. Nicméně, reklama vypadala více než slibně a tak jsem výjimečně, bez čtení recenzí vyrazila odhodlaně na nákup. Tenkrát byla na řasenku akce a tuším, že mě vyšla na něco kolem dvou set, ale nerada bych vám lhala, přeci jen je to už nějaká ta doba. 
První věc, která mě na řasence příjemně překvapila, byl fakt, že v regálu byla zabalená tak, jak jsme zvyklé ze zahraničí. To uvítá každý, kdo jako já pravidelně v drogeriích šmátrají až na konec regálu tak, aby volba nákupu pokud možno nepadla na již otevřený kousek. Další věc, která se L'orealu pořádně povedla, je balení. řasenka se mezi ostatními vyjímá, je netypická. Balení je oválná, lehké, takové "sleek", elegantní a nadčasové. Pro mě jednoznačně trefa do černého.
Jelikož řasenka slibuje řasy jako motýlí křídla, i samotný kartáček je tomu přizpůsoben. Je plastový, se štětinkami rozvíjejících se k jednomu konci jako motýlí křídlo. 


Formula řasenky je akorát "mokrá". Dá se jednoduše aplikovat od prvního použití a vlastnosti si zachová dlouho, jelikož jí používám ještě teď a žádné významné změny jsem si nevšimla. Díky zkosení kartáčku se řasy opravdu od vnitřku ven rozevřou. Vnější řasy jsou delší, vnitřní kratší. Všimla jsem si také krásného natočení a přitom řasenka vůbec neslepuje. Pozor jsem si musela dávat pouze na objem řasenky, který jsem na řasy nanášela, jelikož "náplň" má tendenci se přichytávat na další straně kartáčku a je tak třeba ho před aplikací řádně otřít. 
Řasenka v průběhu dne na řasách necuckovatí, neopadává, nerozmazává se ani když venku sněží,řasy drží tvar i natočení až do večera a to i bez použití kleštiček. 


Řasenka Volumissime byla k nákupu L'oreal výrobků nad 300 jako dárek a tak i rovnou přibyl další kousek na testování. Jaká že to náhoda :D. Nemám v podstatě ani tušení, zda se tato zlato-černá, útlá krasavice prodává samostatně, ale předpokládám, že ano. 
Stejně jako její nová sestřička má prohnutý kartáček, tentokrát ovšem do tvaru očka a na rozdíl od ní, nemá plastové štětinky. Ty má totiž rozeseté po celém obvodu kartáčku a velikostně jsou poměrně stejné. 
Formula je poněkud vodovější, alespoň na mě a tak jsem z ní ze začátku vůbec nebyla nadšená. Po pár týdnech však už trošku vyschla a práce s ní byla lepší. 
Tuto řasenku bych zařadila mezi "ok" produkty, ze kterých bych si však na zadek zrovna nesedla. Aplikace je v pořádku, řasenka se snadno nanáší, rychle k řasám přilne a prodlouží je. Na druhou stranu mi je ovšem lehce slepuje a vůbec nenatáčí. Vhodná by proto byla pro někoho, kdo u řasenek hledá právě délku a ne objem. Což mi, vzhledem k názvu přichází celkem zvláštní. 
Co mě ale dokáže naštvat je fakt, když se řasenka rozmazává a de facto rozpouští i při tom, když si nedej bože sáhnete do očka, nebo je venku přeháňka a to tahle bohužel umí. 

Pokud vám tedy můžu radit, do Motýlých efektů bych klidně šla :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Motýl je fajn, škoda, že nemají i hnědou :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, na to by mě ani nenapadlo si stěžovat :-)

      Vymazat
  2. motýl mi děsně rychle vyschnul, do té doby byl fajn, tu druhou mám teď taky z té akce zdarma nad 300,- a nějak si s ní nerozumím, připadá mi taková sušší a nedělá mi tak pěkné řasy,na které jsem zvyklá... dokonce si toho všimlo i okolí, že nemám tak výrazné oči jako jsem mívala, takže to asi nebude jen můj pocit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, výsledný efekt jednoduše není takový, jaký by měl.

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem ani jednu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)