Rtěnky, které miluji právě teď!

středa, ledna 29, 2014

Ahoj všem!
Je tomu už dávno, co jsme si podívaly o rtěnkách a tak jsem si řekla, že je ten pravý čas, dát jim na blogu zase trošku prostoru a řádně provětrat můj rtěnkový stojan. Ta tam jsou doby, kdy jsem měla rtěnek co by se na jedné ruce dalo spočítat a ano uznávám, že mí plné pomalu dva stojany je už co říci. Nu, ale přeci jen jsem ta zkoumavá blogerka a to mě přeci omlouvá :-)
Dnes vám tedy ukážu rtěnky, bez kterých si svůj kosmetický rituál neumím představit hlavně v uplynulém měsíci, který je mrazivý a co více, hlavně zkouškový :D


Myslím si, že můj výběr snad ani ne třeba komentovat. Pochopitelně se v něm objevuje má obsese Caresse kráskami, která trvá a trvá. Dále pak stálice od Maybelline a také Revloňácké Lip Butter. Na konec jsem zahrnula také novinku od Catrice, kterou jsem ulovila poměrně nedávno. 
Jak vidíte, rtěnky jsou barevně různorodé od nude až po výrazné, vínové tóny. Zapříčiněno to je jednoduše tím, že zatím co do práce, či ve chvílích volna nosím rtíky pěkně křiklavé, na potítko ke zkouškám sahám spíš po neutrálních, přírodních odstínech. 


Sweet berry je takové lehce zastřená, jehodová barvička. Mým rtům dodá nádech cihlově červené. Krásně se leskne, ostatně jako všechny její sestřičky ze stejné řady. 


Brown Sugar je mou nude stálicí zhruba dva roky. Lip Butters mám opravdu hodně ráda a to díky jejich versatilnosti od schopnosti rty zakrýt do detailů záplavou barvy až po lehkou, skoro neviditelnou nude barvičku. Brown Sugar má, ostatně jak název napovídá, hnědý pod tón, takže na rtech nepůsobí násilně. 


Nedávný úlovek z Rossmanna, který se vyplatil. Ač jsem se dle balení nejdříve bála, opět se osvědčilo to, že balení vždy neodpovídá zcela produktu samotnému. Glamourize me je výraznější zastřená fialková s hromadou třpytek, které na rtech neucítíte. Je báječně krémová a na rtech drží a drží. 


Electric plum od Rimmelu také nevlastním nijak dlouho. Na rozdíl od ostatních rtěnek z kolekce Hydra Renew nemá tak máslovitou konzistenci, je hustší a barva více výrazná. Doporučuji všem těm, kteří mají problém s nažloutlými zoubky, jelikož takhle barva vám je vybělí na to tata! Tedy, aby nedošlo k mystifikaci, když rtíky zahalíte do této výrazné fialkové s modrým podtónem, zoubky budou vypadat mnohem bělejší.


Mauve Cherie od L'orealu také můžu. Je to poněkud výraznější růžovka s jemným odleskem, která ovšem, nebála bych se říci, nemusí sednout každému, jelikož je poněkud zvláštní. Schválně se na ní mrkněte do drogérky, jestli vám padne do oka. Ono totiž vysvětlit tu nekonvenční barvu, je poněkud těžké.


Rtěnky od Maybelline jsou stálicí snad každé větší sbírečky makeupu na světě a troufám si říci, že jsem v nich nikdy neviděla odstín Galactic Mauve. Ano, barvička je to hodně zvláštní. Kupujete vlastně fialkovou rtěnku, ovšem se shimmerem a zlatými třpytkami. Je to další z těch zvláštních a speciálních barev, které jen tak v drogérii nepotkáte a rozhodně stojí alespoň za to, abyste na ní příště mrkly. 


Na konec můj poslední přírůstek z Caresse rodinky, tělový odstín Nude Ingenue, krásně se hodící pro brunetky, jako já. Je o trošku světlejší než Beige, který by na někoho mohl být přeci jen trošku tvrdý. Pokud je, radím tuto variantu. 


Jaké jsou momentálně vaše oblíbené rtěnky, bez kterých nemůžete žít? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Tak ta Catrice je uzasna.
    Moje rtenky jsou prevazne ruzove a fialove. Sice mam asi deset rtenek,ale jak jsou vyrazne,tak je nepatlam ve velkym a mam tedy zasobu do konce zivota asi:D
    Chystam se stejne ale na nove odstiny Essence, opet ruzove:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Caresska Mauve Cherrie vypadá celkem dobře :) Já mám teď oblíbenou Rimmel Asia, která jí je celkem podobná :)

    OdpovědětVymazat
  3. v skutocnosti vyzeraju tmavsie ako na ruke :) pekna recenzia!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě! Kolikrát si říkám v krámě, že to bude pořádný odvaz a pak to nikdy tak katastrofální není.

      Vymazat
  4. electric plum je skvela - myslim, ze na zimu sa hodi paradne...., aspon teda ja ju teraz nosim rada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Nejdříve jsem se jí dost bála, ale zamilovala jsem se :-)

      Vymazat
  5. Krásné odstíny rtěnek :)) Já si teďka oblíbila rtěnky od Essence a Miss sporty :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď zářím s Bourjois - Rouge edition Fraise remix a Dermacol zlatá Longlasting odstín č.6. Jinak tam mám Caresse balzámy Mauve Cherie, Berry a Dating coral, akorát mám teď chuť na výraznější a křiklavější barvy, tak odpočívají naspod kufříku

    OdpovědětVymazat
  7. já mám klasických rtěnek přesně dva kousky :D a obě jsou ty nové Essence - Coral Calling a Natural Beauty, jsem s nima moc spokojená. no a pak mám dvě pastelky, čubíka a Catrice, a pár lesků. dřív jsem si pusu moc nemalovala, ale teď mě to nějak chytlo :)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou všechno tak nádherné odstíny :)! Já teď v zimě přesedlala na balzámy :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)